Natasa. Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Kako su ljudi bezveze zakomplikovali život. Neću ovu ženu zbog plemena kome pripada...puj http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 https://www.facebook.com/kud.opanak.salzburg10/videos/1723172404585979/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Кад живиш међу племенима, мораш бити племе или те поједе мрак( или племе). Zato će Dejan da traži azil u Švedsku Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Бог допусти да нације постоје .... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 U SZ Bog je čisti nacionalista,kreator jevrejske nacije e pa ako može Bog možemo i mi. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 U SZ Bog je čisti nacionalista,kreator jevrejske nacije e pa ako može Bog možemo i mi. Мислим да се тамо рече да их је помутио после Вавилона да настану многи језици. Али то су били народи, нације су нешто друго. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Ето, поквари вам ја ову наднационалну тему, а баш вас лепо кренуло. Баш сам посто неки намћор у последње време, Боже ме сачувај. Paradoksologija and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Када се, се све то помеша и смућка онда настане нешто типа............ Фреди Кругер . / њу ејџ / Ма бре брат Српко нико више ..... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Мислим да се тамо рече да их је помутио после Вавилона да настану многи језици. Али то су били народи, нације су нешто друго. Нација је у историји релативно нов појам, тек у XIX веку појављују се "националне државе", покрети итд. Paradoksologija and Баба је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Мислим да се тамо рече да их је помутио после Вавилона да настану многи језици. Али то су били народи, нације су нешто друго. Pa jeste.Narod i nacija nisu isto.Nacija je pojam vezan za državu. Рапсоди and Баба је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Ево баш данас на Б92: Nacionalizmi su mit: Nema velikih genetskih razlika na Balkanu 130 коментара, могу да замислим чега све има Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Па јесте помутио их после Вавилона, они хоће на гомилу, сви једно да буду, један језик да користе, са млечним зубићима , а Бог не да но рече : " Расејте се населите земљу " Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 vrlo je bitno, ali ne moze biti presudno, uglavnom vrlo bitna stavka, filter mi propusta srpkinje i ruskinje, ostali mogu samo u komadima proci, inace slabo tolerisem mentalitete tudjih naroda, jedva na kraj i sa ruskim izlazim Лапис Лазули, Рапсоди and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Не бих даклеМ ја био националиста да ме не утераше у то. He, a ja sam drugojačija iskustva imala sa vojvođanskim Madžarima... i drugima. Recimo, od vojvođanskih Srba sam čula nešto tipa: "A ne, on je naš čovek, Mađar" A "oni", "nji'ovi" su Srbi, ali izbeglice, "dođoši". Mnogo postoji načina da ljude delimo na naše i nji'ove. Evo, ja nisam ništa bolja - ja delim ljude po tome da li se trude ili ne da što manje odbacuju razne "nji'ove" koji nisu "naši". I trudim se da ne odbacujem ni nacionaliste. Ali ne bih mogla svaki dan da pričam sa šovinistom, mozak bi mi eksplodirao od logičkih nedoslednosti. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Razumem da postoje šovinisti. Ne razumem kako - na ovim prostorima svi smo manje-više odvajkada u stalnom mešanju i svi ionako verujemo da potičemo od malog broja zajedničkih predaka (ovo važi i za kreacioniste i evolucioniste). Kako je moguće razmišljati na taj način? Пракса показује да не само да је могуће , него је и уобичајено . Бар на Балкану . Pri izboru partnera nije mi bila bitna nacionalnost - ali mi je bilo bitno da ne bude šovinista. Не иде то тако лако . Није он/она пао с Марса . Ту је родбина, ту су пријатељи . Ту су коментари, с једне или с друге стране . Није то лако, чак и уз најбољу вољу . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука