Jump to content

Националност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Један колега, Јеврејин, каже мами да се не брине јер му је дечко исто Јеврејин.

Реко - мислим брате да је твојој мами нација најмањи проблем... :smeh1:

Ja sam odavno čula to u formi vica :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Vise bi paznje trebalo obratiti na astrolosku i numerolosku kompatibilnost. Kazu ako se tu zezne oce se's da bude jako los. Ovako kod internacionalnog braka uvek ima vise sanse za razmenu iskustava i tehnikalija po tom pitanju. :)

Подели на овим сајтовима

Sto se tice nacionalnosti, kazu da su najbolje zene iz Jugoistocne Azije, ne racunajuci Tajland, jer su mirne, pristojne, cute i slusaju sta god treba da urade uradice, zbog kulture, za razliku od ovih evro-americkih isfeminiziranih sto ne smes da pogledas odmah hoce da te tuze za seksizam. 

Подели на овим сајтовима

немо' молим те, бар док се не оженим, 'ће ме јуре спонзоруше па могу се преварим :D

Ako te prevare vise od 20 puta, to moze da bude naznaka nekog problema...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Sto se tice nacionalnosti, kazu da su najbolje zene iz Jugoistocne Azije, ne racunajuci Tajland, jer su mirne, pristojne, cute i slusaju sta god treba da urade uradice, zbog kulture, za razliku od ovih evro-americkih isfeminiziranih sto ne smes da pogledas odmah hoce da te tuze za seksizam.

to je to, ne mogu više da izdržim, moram ovo da postavim:

https://www.youtube.com/watch?v=Cq8nUyO-0SY

:))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Vise bi paznje trebalo obratiti na astrolosku i numerolosku kompatibilnost. Kazu ako se tu zezne oce se's da bude jako los. Ovako kod internacionalnog braka uvek ima vise sanse za razmenu iskustava i tehnikalija po tom pitanju. :)

Ne kvari Srbčad tim iluminatsko-djavoljim rabotama. Kakva astrologija???

Подели на овим сајтовима

poljakinje su privrzene - vole tradiciju i istoriju.

mislim da sam sreo podatak da je poljska najrelegioznija zemlja u evroopi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...