Jump to content

Националност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma znam, al' svejedno...aman!

Разумем ја тебе. :)

Sve je ok dok nema nasilja.

То јесте насиље. За мене бар. Боже ме сачувај шта овде све прочитам, све неки силеџијски настројени. :0222_shocked:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@@kordun,

Пост уклоњен. Знам да ниси био озбиљан, ал је шала далеко од онога што на форуму може да прође. Искулирај мало у шалама. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Разумем ја тебе. :)

То јесте насиље. За мене бар. Боже ме сачувај шта овде све прочитам, све неки силеџијски настројени. :0222_shocked:

Jeste agresivno, ali nije nasilje ako nije došlo do fizičkog obračuna. Da, dosta je ovde siledžija, Balkan, nažalost.

Подели на овим сајтовима

Pa čovek nije više hteo da trpi psihičko nasilje i izbacio nasilnika iz kuće :)

Ajde sad da ne pravimo konstrukcije i zabadamo čoveku u privatni život :D.

Подели на овим сајтовима

.

trazio sam drugi klipic od Kim Jefferiesa gde prica kad bi bio gej da bi mogao ko covek da se pobije sa partnerom...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Pa jel si mislio da će da bude drugačije :D?

Pa ovaj forum nosi naziv Pouke, ja sam ocekivao da ce ovde da se pisu dusekorisne stvari, da ce ljudi biti fini jedni prema drugima. 

Razocarali ste me, pogotovo zene ocekivao sam da ce biti finije da se nece svadjati i mesati u svadje kad muskarci raspravljaju o globalnim pitanjima. 

Подели на овим сајтовима

Pa ovaj forum nosi naziv Pouke, ja sam ocekivao da ce ovde da se pisu dusekorisne stvari, da ce ljudi biti fini jedni prema drugima. 

Razocarali ste me, pogotovo zene ocekivao sam da ce biti finije da se nece svadjati i mesati u svadje kad muskarci raspravljaju o globalnim pitanjima.

Ovaj drugi deo je fin trol, veoma suptilno :), nice job.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...