Jump to content

Националност

Оцени ову тему

Препоручена порука

nisu stvari tako proste kako ti djeluje na prvu loptu

Ma znam, zapravo su komplikovane. Samo smatram da su nepotrebno komplikovane, ali sam svesna da to seže u malo dalju istoriju.

Подели на овим сајтовима

Ma znam, zapravo su komplikovane. Samo smatram da su nepotrebno komplikovane, ali sam svesna da to seže u malo dalju istoriju.

nije bitna istorija, varas se, ljubav je jaca opd toga i od razuma, samo ljubav ne pada sa neba kao zaljubljenost, vec se stice, to sad vec zavisi ko ima kakve kapacitete duse i uma, ali ne stice se bas lagano, stvari se yapravo komplikuju bas ako imas posla sa tudjim mentalitetom, tudjom nacijom, to dolazi do dodatnih nerazumjevanja, dodatnih kompleksa, mnogo dobre podloge za djavolju rabotu, rizik je velik

Подели на овим сајтовима

Da li mislis da je pogresno ako nekome jeste?

Pogresno je ako ja smatram da mojemu partneru to ne treba da bude bitno, a bitno mu je, a zajedno smo.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Постоји живот и ван Балкана... :)

sponsored message

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Pogresno je ako ja smatram da mojemu partneru to ne treba da bude bitno, a bitno mu je, a zajedno smo.

Meni bi bilo problematično da znam da moj partner istu mene ne bi birao da kojim slučajem imam drugačije prezime.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ограничавати себи избор није превише мудро... ;)

normalno da ces da ogranicavas izbor, normalno da neces u brak ici sa narkomkanom, hronicnim alkosom, budaletinom, nisi se fino izrazio, sjeti se svojih kriterijuma kad si birao sebi priliku, nemoj mi reci da nisi ni malo racionalan kad znam da jesi brate

Подели на овим сајтовима

Тема на неком муслиманском форуму: "Да ли може брак да опстане ако су жене из различитих нација?"

Da li zena i ljubavnica moraju biti istih nacija?

Подели на овим сајтовима

Један колега, Јеврејин, каже мами да се не брине јер му је дечко исто Јеврејин.

Реко - мислим брате да је твојој мами нација најмањи проблем... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Meni bi bilo problematično da znam da moj partner istu mene ne bi birao da kojim slučajem imam drugačije prezime.

Zato smo i dali pravo glasa zenama, da kao i one mogu dizaberu sebi svoga gospodara koji im je po njihovoj zenskoj volji.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...