Jump to content

Националност

Оцени ову тему

Препоручена порука

ljudi, cavke kad vam krenu piti mozak, ne vredi nikakvo psovanje, to je za alapace ne za muskarca, trpis nekoliko sekundi kolko moze da se izdrzi a onda nesto vredno u kuci slomiti i mir je zagarantovan, ja nisam nikad imao probleme, sa zenama ne vredi dugo raspravljati, prosto genetski nemamo toliku jezicinu, ko spadne na verbalne duele sa zenom, taj je pristao na njeno oruzje, tj. nije normalan.

Sačuvaj me Bože

Подели на овим сајтовима

Jel ijedan od vas nekad udario ženu?

izudarao sam sestru x puta u redovnim obracunima [emoji22][emoji856]

...ali znala je i ona da udari, i to doobro...ah, i miss those times...[emoji56]❤️

Sent from my iPad using Tapatalk

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Pa dobro, bolje da ode nego da bude obostrani pakao? Nisi je udario?

Nije otišla bila je izbačena,uvaćena lepo za ruku pa na obuvanje pa na vrata i put pod noge.

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Sačuvaj me Bože

:)) Наташа, то је само Кордун, ко још њега схвата озбиљно... :ani_biggrin:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Jel ijedan od vas nekad udario ženu?

ja nikada, nikada ni blizu toga bio nisam,obe moje djevojke od pocetka znaju kako sa mnom moze , kako ne moze, ja sam posten i otvoren covijek, svako dobije svoje mjesto u mom zivotu i to nedvosmisleno. al sam tukao sestru i to pred zetom, on utekao u drugu sobu !

Подели на овим сајтовима

He, a ja sam drugojačija iskustva imala sa vojvođanskim Madžarima... i drugima.

Recimo, od vojvođanskih Srba sam čula nešto tipa: "A ne, on je naš čovek, Mađar" :scratch_head:

A "oni", "nji'ovi" su Srbi, ali izbeglice, "dođoši".

Mnogo postoji načina da ljude delimo na naše i nji'ove.

Evo, ja nisam ništa bolja - ja delim ljude po tome da li se trude ili ne da što manje odbacuju razne "nji'ove" koji nisu "naši". :)))  I trudim se da ne odbacujem ni nacionaliste. Ali ne bih mogla svaki dan da pričam sa šovinistom, mozak bi mi eksplodirao od logičkih nedoslednosti.

Знаш како, у то време, кад су ме шовинисти утерали у национализам,  код Срба није ни било шовиниста.

Данас признајем да их има.

Ал ја те шовинисте не волем ни једне ни друге.

Што каже онај лалошки фазон:

Дошо комесар( комуниста) у село у Бачкој и пита Лалу:

- Јел лало, јел има овде код вас шовиниста?

Лала: Та нема. Ми смо те шовинисте све помлатили или протерали. Ми њих више мрзимо од Маџара.

Подели на овим сајтовима

Kada tema počne da se pretvara u ilustraciju odgovora na pitanje: a šta vama ženama fali, poštujemo vas, skroz smo jednaki?

1. Koji brendovi žena su najposlušniji?

2. Da li ženu ignorisati ili fizički kazniti zbog reči?

3. Kako sve možemo uništiti imovinu/udariti/šutnuti ženu zbog verbalnog delikta?

Kako biste se osećali kada bi žene na isti način razgovarale o vama?

1. Koju nacionalnost muškarca birati da bi bio najposlušniji?

2. Kada nešto počne da ti prebacuje, nije valjda da samo ćutiš i trpiš? Udri to!

3. Kad ti muškarac nešto drobi, šutni ga ili mu polomi nešto vredno.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...