Баба Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Kaže se Rom, ova druga reč je uvredljiva Zakuvavaš novu temu? Nisu meni pričali o romima u to vreme ih nije bilo nego o ciganima. Verodostojno sam naveo reči iz priče. kordun and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Zakuvavaš novu temu? Nisu meni pričali o romima u to vreme ih nije bilo nego o ciganima. Verodostojno sam naveo reči iz priče. vidis da oce da istrebe cigane, ostace samo romi, gadna vremena dosla javor, Рапсоди, Караконџула and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 (Што би рекли Беранци) ЕНЕ! За кај не би? Бате-буразере(што би опет рекли Беранци), дођеш фино до Подгорице, нафта је скоро па џабе, сипамо мало, теке да се докотрљамо до Скадра/Тиране и идемо да ти купимо једну Албанку. И то мо'ш да бираш, као да си на ауто пијаци. Хрватице су после Српкиња најљепше жене уз Рускиње. То би ти већ било јасно чим би се примакао граници. Гарантујем ти да би остао у оној кућици на граничном прелазу(ја сам га прешао четири, пет пута и то строго пословно и не даље од аеродрома). Е сад, мислим да о та два народа имамо исто мишљење, али ово су жене. Ако није из неке усташко-ОВК-а фамилије или ако није и она баш застранила по том питању, не видим разлог зашто је не би оженио. Тебе барем не занима у Цркви да се жениш, зар не? Сад да видим шта се све писало од твог одговора, па до ове потоње стране. A u pravi si bate rvatski je tak sexy jezik.Mada morao bi da je testiram bate da vim kako će reaguje na kokardu i ako joj ne smeta mož i da napravimo nešto mada bate ako dođem do Podgoricu prvo bi posetio Ajlu. Kakva bre ljepotica u Podgoricu i sigurno ih još ima a ti bi da me teraš na stočni pijac da biram neke albanke.Pi avetinjo. Nisam ja nigde rekao da me ne zanima e sam rekao da venčanje mora da bidne po srpskim običajima,znači u Crkvi i to bi mlada morala da ispoštuje a u šta ona intimno veruje ja ne mogu da joj nametnem niti da zahtevam da se toga odrekne.Al slavski kolač mora da mesi a ne ko ove moderne ,,domaćice,,što naručuju po poslastičarnicama ili prave slave u kafani. Пг је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Pa šta ako naruči, šta svi imaju toliko protiv naručivanja? Odem ja na slavu kod kume, ona sve naručila ili uzela od svekrve, ali sve. Ja sam se oduševila, jadni moji roditelji koliko skapaju, a gospodža lepo naručila. Niti je umorna, lepo izgleda, koji je vama tradicionalistima? Što svi to naručivanje gledaju kao neki bauk? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Pa čovek nije više hteo da trpi psihičko nasilje i izbacio nasilnika iz kuće Pa normalno.E a zamisli ti da te žensko tera da joj udariš šamara još?Al druga je bila u pitanju.I to zato što sam bio hladan ko špricer na nešto za šta je ona mislila da će da izazove moju emotivnu reakciju.A ja ko mali Buda pod drvetom.Ona odlepila.Kaže uradi nešto,udari mi šamar,pokaži emocije.Ja kažem devojko ti bolesna u vugla. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Pa normalno.E a zamisli ti da te žensko tera da joj udariš šamara još?Al druga je bila u pitanju.I to zato što sam bio hladan ko špricer na nešto za šta je ona mislila da će da izazove moju emotivnu reakciju.A ja ko mali Buda pod drvetom.Ona odlepila.Kaže uradi nešto,udari mi šamar,pokaži emocije.Ja kažem devojko ti bolesna u vugla. brate, biraj pažljivije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Pa šta ako naruči, šta svi imaju toliko protiv naručivanja? Odem ja na slavu kod kume, ona sve naručila ili uzela od svekrve, ali sve. Ja sam se oduševila, jadni moji roditelji koliko skapaju, a gospodža lepo naručila. Niti je umorna, lepo izgleda, koji je vama tradicionalistima? Što svi to naručivanje gledaju kao neki bauk? Ma jadna ona,teško joj da umesi slavski kolač.Sirotica.Ako ga ne umesi domaćica i ne osvešta sveštenik to i nije slavski kolač.Nego el sama služi na slavi il ima i poslugu da se jadna ne umori i da joj se ne daj bože ne pokvari taj gospodski izgled? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Pa normalno.E a zamisli ti da te žensko tera da joj udariš šamara još?Al druga je bila u pitanju.I to zato što sam bio hladan ko špricer na nešto za šta je ona mislila da će da izazove moju emotivnu reakciju.A ja ko mali Buda pod drvetom.Ona odlepila.Kaže uradi nešto,udari mi šamar,pokaži emocije.Ja kažem devojko ti bolesna u vugla. U jbt, gde nalaziš te ludaje??? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ma jadna ona,teško joj da umesi slavski kolač.Sirotica.Ako ga ne umesi domaćica i ne osvešta sveštenik to i nije slavski kolač.Nego el sama služi na slavi il ima i poslugu da se jadna ne umori i da joj se ne daj bože ne pokvari taj gospodski izgled? Eto ti sad , šta je to u domaćinskom mentalnom sklopu da moraš da se iskidaš za slavu? Može sveštenik da osvešta i naručen kolač, isto ti dodje. Nego to je nešto do našeg podneblja da moraš da se iskičmiš inače to nije to. Isti ukus hrana ima, ali ako se ne namučiš za slavu, to ništa ne valja . Što je to tako, ajd sad ti meni pojasni? Čemu sav taj znoj, izuzev finansija, jer je svakako jeftinije da domaćini sami spreme? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ajmo malo vise odgovora na temu.Da li vam smeta ako ne zasto ne ako da zasto da?I te fore ....brate. Снежана, Paradoksologija and Баба је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ajmo malo vise odgovora na temu.Da li vam smeta ako ne zasto ne ako da zasto da?I te fore ....brate. A šta ti reče vezano za temu?Nisam video tvoje mišljenje? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Isto ko ti.Samo da nije Krvat i aLJbanac.Mada sam ja freak svoje vrste generalno me nikako ne privlace nikakvi stranci,i ako ima svasta da se covek nagleda,mislim i lepish i interesantnijih naroda i kultura,al eto ne znam zasto.Tipa ni pravoslavni narodi(ono Rusi ,Grci sta god) ni nikakvi u opste.Volim nase.to je ono po prirodi,biologiji,a ovo za bracu Krvate i aLjbance iz istog razloga kao ti ,samo zbog velike ljubavi koja se pokazala u ratovima inace nemam nista protiv nikoga,ali za partnera ne. Кратос, Иван ♪♫ and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ја сам чуо да су Тајланђанке у ствари Тајланђани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Isto ko ti.Samo da nije Krvat i aLJbanac.Mada sam ja freak svoje vrste generalno me nikako ne privlace nikakvi stranci,i ako ima svasta da se covek nagleda,mislim i lepish i interesantnijih naroda i kultura,al eto ne znam zasto.Tipa ni pravoslavni narodi(ono Rusi ,Grci sta god) ni nikakvi u opste.Volim nase.to je ono po prirodi,biologiji,a ovo za bracu Krvate i aLjbance iz istog razloga kao ti ,samo zbog velike ljubavi koja se pokazala u ratovima inace nemam nista protiv nikoga,ali za partnera ne. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Why not? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука