Jump to content

Националност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Упознају се двоје младих , па после виде да су различитих нација или вјера. Неки их храбре да наставе везу, неки их обесхрабрују, али ако одлуче да се узму , први еј проблем гдје ће склопити брак, ако сву вјерници.

Онда какав ће јеловник бити на свадби, које име дати дјетету кад га добију...

Онда на породичним окупљањима на овим нашим просторима морају да причају као Енглези, јер свака тема може да доведе до свађе.

Ко су нама хероји, њима су злочинци и обратно

Upoznaju se dvoje Srba, njeni su vegetarijanci, njegovi mesožderi. Njeni liberali, njegovi nacionalisti i tradicionalisti. Svako slavlje problemi i pokolj. Ili - ako su ljudi normalni - sve se lepo dogovori i o svemu se civilizovano diskutuje.

A to da od nacionalnosti zavisi ko je kome heroj a ko zločinac već ukazuje na druge, veoma ozbiljne probleme i sa društvom i sa pojedincima.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Upoznaju se dvoje Srba, njeni su vegetarijanci, njegovi mesožderi.
Већи је проблем када се упознају двоје Срба , његови су у СНС а њени у опозицији.
Подели на овим сајтовима

Верујете ли ви хришћани у љубав

не видех, а поверовах 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Већи је проблем када се упознају двоје Срба , његови су у СНС а њени у опозицији.

Ако у Србији не може свака странка са сваком да сарађује, не знам где може. :)

Подели на овим сајтовима

Или његови у ”Доста је било” и на свадби крену да вичу како она не сме брак да схвати као паразитски систем и да све у браку мора да буде јавно и транспарентно.

Подели на овим сајтовима

@@verum est in beer,

Тако је...ако не може да се уда/ожени у својој парохији онда и није за брак... 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Aj malo na latinicu i to USa. uaa!

Pitam se onako u tamnoj kleti i kažem ja Bogu svome, vidi mili Bože i Jedini u svet, Tvoja Jedinorodnost svih naroda na svetu, Tvoja Crkva Petrova i Pavlova, poznavala je nacionalnost ili barem malo zrno Srba Bože moj Bože moj... ?

Da nijesmo mi Srbi samo Srbi nama a tebi isto kao Hrvati ili Indusi, možda i Japanci???

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...