Jump to content

Националност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Offtopic-Da li vam je bitno misljenje porodice kad je u pitanju izbor partnera?

Некада су мало и рационалнији од нас, а некада претерују. Не треба се оглушити о родитељску интуицију. Али има и разних родитеља.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ma sve je ok ...sem jedne stvari...a to je obicaj da ovde zene seku upravo "stvar" i bacaju u reku kad sumnjaju na prevaru ...za ovih par godina bilo je nekoliko slucajeva a mala mi je  objasnila sta ce da mi se desi ako budem "svrljao ". Elem, sa strahom lezem i jos vecim se budim evo 5 godina ...

pazi ovo ti je top secret info.ako je srecna ali zaista ako joj pruzas ono sto je cini srecnom,i drugu ce ti maltene oprostiti,znaci ,back to the drawing board,pa vidi sta si zapostavio.sumnja je posledica nezadovoljstva osim ako ne dajes druge objektivno zabrinjavajuce signale.tu se spremi da budes biven.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Некада су мало и рационалнији од нас, а некада претерују. Не треба се оглушити о родитељску интуицију. Али има и разних родитеља.

Moji slobodno mogu da se ubroje u tu kategoriju - razni .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Offtopic-Da li vam je bitno misljenje porodice kad je u pitanju izbor partnera?

ni najmanje

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Упознају се двоје младих , па после виде да су различитих нација или вјера. Неки их храбре да наставе везу, неки их обесхрабрују, али ако одлуче да се узму , први еј проблем гдје ће склопити брак, ако сву вјерници.

Онда какав ће јеловник бити на свадби, које име дати дјетету кад га добију...

Онда на породичним окупљањима на овим нашим просторима морају да причају као Енглези, јер свака тема може да доведе до свађе.

Ко су нама хероји, њима су злочинци и обратно

Подели на овим сајтовима

Упознају се двоје младих , па после виде да су различитих нација или вјера. Неки их храбре да наставе везу, неки их обесхрабрују, али ако одлуче да се узму , први еј проблем гдје ће склопити брак, ако сву вјерници.

Онда какав ће јеловник бити на свадби, које име дати дјетету кад га добију...

Онда на породичним окупљањима на овим нашим просторима морају да причају као Енглези, јер свака тема може да доведе до свађе.

Sada ste me podsetili na oca Justina Savinskog i onu devojku što voli Muslimana ali se nikada ne bi udala za njega jer nije naša vjera :)

Подели на овим сајтовима

Зар није трагедија да у овом цивилизованом свету у лету Господњем који броји већ 2016, где више неписмених нема, где ниједна информација више није недоступна, где постоји једна светска цивилизована норма, кога ћеш и због чега кривити или прогласити злочинцем а кога херојем, да на овим просторима то још увек није сведено на свејасноћу да је тако назовем?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Sada ste me podsetili na oca Justina Savinskog i onu devojku što voli Muslimana ali se nikada ne bi udala za njega jer nije naša vjera :)

А шта ћеш, кад се Христос воли више од мужа или жене...

Иначе зашто би неко инсистирао да му супруга или супруг промени веру?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Иначе зашто би неко инсистирао да му супруга или супруг промени веру?

Па то питај Муслимане :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Зар је могуће да на овој теми не можете даље од Балкана? Шта ако је она Српкиња, а он Бразилац, па још црн? Једино око фудбала можда могу да се посвађају.

Подели на овим сајтовима

Шта ако је она Српкиња, а он Бразилац, па још црн?
Ništa, moja kuma našla Brazilca, lep momak, bavi se plesom, obzirom da je tamnoput to mu daje dodatno na definisanosti, baš im je super :)
Подели на овим сајтовима

a kum našo Brazilku

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...