Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

..

... btw, preko 15 godina sam vozio Alfu 75, a poslednjih pet 156-icu. Kupovao sam ih polovne, kao što ću, ako da Bog, i Giuliu. (Još malo, kad joj dovoljno padne cena da to mogu). Ovima koje sam vozio bio sam i ispod i iznad i sa svake strane. Da, kada je trebalo, i uglavnom sam, ne kod majstora. I verovatno ne češće nego prosečan vozač pasata, bmw-a ... A život je suviše kratak da bi se vozio nemački auto.

......................................................................................................................... i voziti alfu ... pa ... neprocenjivo ... sve ostalo je mastercard.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Tristatri рече

..

... btw, preko 15 godina sam vozio Alfu 75, a poslednjih pet 156-icu. Kupovao sam ih polovne, kao što ću, ako da Bog, i Giuliu. (Još malo, kad joj dovoljno padne cena da to mogu). Ovima koje sam vozio bio sam i ispod i iznad i sa svake strane. Da, kada je trebalo, i uglavnom sam, ne kod majstora. I verovatno ne češće nego prosečan vozač pasata, bmw-a ... A život je suviše kratak da bi se vozio nemački auto.

......................................................................................................................... i voziti alfu ... pa ... neprocenjivo ... sve ostalo je mastercard.

Vozio sam se sa alfom, mislim 159, to je ona limuzina, 2.0  benzin, tada 3 meseca stara.

Auto je prelep, precizan volan, odziv na gas fantastičan. 

Prešli smo u cugu nekih 600 km, slomio sam se u autu, tvrdo sportsko oslanjanje , klimu smo ugasili jel srče benzin ko da je avion.

Ja sam za kola koje kosooki prave.

https://youtu.be/fSOU7grekYc

Подели на овим сајтовима

.

Ko zna sa čime si se ti vozio. :) Ako je 2.0 onda je dizel, a ona troši 4.4 L na 100 km, na otvorenom. To je pri brzinama do 120 km/h. Pri većim brzinama troši više, ali se ni dalje ne smatra velikim potrošačem. Po tome je možeš je porediti sa kime hoćeš, (a pri tome ima bolje performanse). A to što kažeš da te je slomila i to me čudi. Posebno ako si se vozio kao suvozač. 159 nije niti mali, niti primarno sportski auto.  

Npr. kod alfe 156, a slično je i kod 159, volan 'lock to lock' je samo 2.2 kruga i to je prilično precizno, nema serijskog auta sa manje. Pa vozača koji nije navikao na tako, može izmoriti. 

Подели на овим сајтовима

2.0 je benzinac Twinspark. 155konja.

Moj cale je vozio 156 1.8 sa 145ks gde je blok motora fijatov a sve ostalo Alfino, auto jeste lep i udoban, sa neobicnim i enterierom, i lepo se vrti ali je slab motor i lako se pregreva ne trpi gazenje, veoma brzo stradaju dihtunzi a od popravki boli glava. I posle gazenja lako izbaci plavi dim. Tj dva meseca radis za Alfu da bi je vogio jedan dan.

Ne bi je vozio ni da mi je poklone. ?

Alfu nazivaju u zargonu "sin narkoman" . 

Moj Nrmac vrti 400000 na satu i ide ko blesav sve u set......  Bmw i klinci znaju zasto.... 

Screenshot_20200708-163055.png

A dizel ti je 1,9jtd. Jedini motor koji nesto vredi u Alfi, dobro i 3.0 benzinac je babaroga. 

I moj kum hvalio fijata i prozivao nemce a na kraju i sam kupio BMW. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Зна ли неко нешто о овом мерењу издувних гасова од 2021? Шта ће са тим да буде? 

Хоће ли наше старе раге на отпад, или ћемо моћи нешто да буџимо? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, БанеЛ рече

Зна ли неко нешто о овом мерењу издувних гасова од 2021? Шта ће са тим да буде? 

Хоће ли наше старе раге на отпад, или ћемо моћи нешто да буџимо? 

Neće. Ako ti je auto euro 1 (npr. golf 2) moraće da zadovolji zahteve za euro 1, ako ti je auto euro 2 potrebno je da zadovolji zahteve za euro 2 itd. 

Dakle ne svi iste zahteve, nego stariji automobili niže norme - noviji automobili više norme.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Tristatri рече

Neće. Ako ti je auto euro 1 (npr. golf 2) moraće da zadovolji zahteve za euro 1, ako ti je auto euro 2 potrebno je da zadovolji zahteve za euro 2 itd. 

Dakle ne svi iste zahteve, nego stariji automobili niže norme - noviji automobili više norme.

Хвала! :skidamkapu:Еуро 3 је ауто, али сигурно мора да се уложи да би испунио захтеве какви се траже. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Flojd рече

2.0 je benzinac Twinspark. 155konja.

Moj cale je vozio 156 1.8 sa 145ks gde je blok motora fijatov a sve ostalo Alfino, auto jeste lep i udoban, sa neobicnim i enterierom, i lepo se vrti ali je slab motor i lako se pregreva ne trpi gazenje, veoma brzo stradaju dihtunzi a od popravki boli glava. I posle gazenja lako izbaci plavi dim. Tj dva meseca radis za Alfu da bi je vogio jedan dan.

Ne bi je vozio ni da mi je poklone. ?

Alfu nazivaju u zargonu "sin narkoman" . 

Moj Nrmac vrti 400000 na satu i ide ko blesav sve u set......  Bmw i klinci znaju zasto.... 

Screenshot_20200708-163055.png

A dizel ti je 1,9jtd. Jedini motor koji nesto vredi u Alfi, dobro i 3.0 benzinac je babaroga. 

I moj kum hvalio fijata i prozivao nemce a na kraju i sam kupio BMW. ?

Ja nešto ne znam da se ljudi usreće sa BMW.

Možda ovi stariji.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...