Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Управо сада, haveaniceday рече

U zdravlje da te sluzi. Kakvi su utisci? Koliko trosi? Je l udobna?

Hvala :)

Prezadovoljan sam. Trosi kao upaljac po gradu ako se imalo pripazi. Jedan dan sam izvukao 3.3l po bordu. Prosecno mi je za sad oko 4. Na autoputu oko 5. Do 130 nema sile da predje 5.5l/100km. Za moj ukus, udobno za sve pare napred. Nazad je malo usko, otprilike staju 2.5 coveka. Sa sedistem za bebu, 1.5 covek :D

Gepek u fulu, po spec 520 litara do rolo pokrivaca, ima i do krova jos mesta. Ako se obore sedista, moze kuca da se preveze (nisam probao). Snage ne manjka, 122ks dovoljno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, djordje.pesic рече

Hvala :)

Prezadovoljan sam. Trosi kao upaljac po gradu ako se imalo pripazi. Jedan dan sam izvukao 3.3l po bordu. Prosecno mi je za sad oko 4. Na autoputu oko 5. Do 130 nema sile da predje 5.5l/100km. Za moj ukus, udobno za sve pare napred. Nazad je malo usko, otprilike staju 2.5 coveka. Sa sedistem za bebu, 1.5 covek :D

Gepek u fulu, po spec 520 litara do rolo pokrivaca, ima i do krova jos mesta. Ako se obore sedista, moze kuca da se preveze (nisam probao). Snage ne manjka, 122ks dovoljno.

Sasvim fino! Ta potrosnja je ekstra! Plus vidim da je opreljen do krova. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Sasvim fino! Ta potrosnja je ekstra! Plus vidim da je opreljen do krova. :)

S obzirom da mi je prethodni auto po gradu srkao 7.5 u proseku, potrosnja je ekstra :D Ima opreme ko drva, dobio sam uputstvo od cc 700 strana :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, djordje.pesic рече

S obzirom da mi je prethodni auto po gradu srkao 7.5 u proseku, potrosnja je ekstra :D Ima opreme ko drva, dobio sam uputstvo od cc 700 strana :D

Pa kad ti neces da kupis pros auto vec ovo haj - tek ...cudo. :ani_biggrin:

pros auto samo sednes i vozis a za ovo ti treba citava vecernja skola plus dodatni ispit iz poznavanja mehanizacije iz Zvezdanjih staza.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Flojd рече

Pa kad ti neces da kupis pros auto vec ovo haj - tek ...cudo. :ani_biggrin:

pros auto samo sednes i vozis a za ovo ti treba citava vecernja skola plus dodatni ispit iz poznavanja mehanizacije iz Zvezdanjih staza.

U tldr verziji upustva: ubacis u D vozis :D

Posle polako pokontas sta sve ima od funkcionalnosti, ali veliku vecinu toga auto sve sam radi. Zapravo vozis racunar na tockovima :D

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, djordje.pesic рече

Posle polako pokontas sta sve ima od funkcionalnosti, ali veliku vecinu toga auto sve sam radi. Zapravo vozis racunar na tockovima :D

Os reci, vozi tebe racunar na tockovima. :D  

ne bi menjao mog prostog starog dobrog manuelca za tri takva. :ani_biggrin:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, djordje.pesic рече

ja imam dozvolu preko 10 godina, i iskreno kako sam kupio automatika preporodio sam se. Nema bre peglanja, levo desno gore dole, menjaj.. samo noga dole, noga gore.

ima nesto u ovome sto @Flojd kaze, kada oces da oprzis mahinu pa sam menjas brzine, al opet, to je mozeda 0.1 % voznje, vecina je stani kreni, najbolje je imati para pa otici na stazu pa tu da ga przis, ali ovako - samo autoamtik bajo moj.

Подели на овим сајтовима

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, haveaniceday рече

ja imam dozvolu preko 10 godina, i iskreno kako sam kupio automatika preporodio sam se. Nema bre peglanja, levo desno gore dole, menjaj.. samo noga dole, noga gore.

ima nesto u ovome sto @Flojd kaze, kada oces da oprzis mahinu pa sam menjas brzine, al opet, to je mozeda 0.1 % voznje, vecina je stani kreni, najbolje je imati para pa otici na stazu pa tu da ga przis, ali ovako - samo autoamtik bajo moj.

Skup je taj " dan za trke" vozi se na Navaku, ucesce je oko 9000 put, troskovi, gorivo i ostalo. Uglavnom se ne isplati. Na Beranovcu ne daju da se takve trke organizuju jer ima dosta sume pa je svako izletanje rizicno. 

Uglavnom, kada udjes u preticanje ili brze u krivinu pa ga saltas manja - veca drugaciji je dozivljaj nego kad sama masina zafaje komande. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...