Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

пре 16 часа, djordje.pesic рече

Pa, nije da se nesto razumem u mecke, nisu me interesovale.  Od onog sto vidjam po ulicama, na oko su mi najlepse limuzine i karavani

Pa naravno, porodican si covek. Tako i treba a na kao broken vozi neke zenskaste MVP jeve. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

14 hours ago, djordje.pesic said:

Ne potcenjuj MPV :D Ford C max i S max su odlican primer. Prava steta sto ih gase.

Meh auto ko auto. U vecini slucajeva ga vozis 60 kmm na sat, kako izgleda spolja nije mnogo bitno, bitno je da je mehanicki ispravam, pristojan za odrzavanje i da ti odgovara za voznju (udobnost i bezbednost).

Ja sam se pre przio na bmw a onda sam skontao da je to przenje gubljenje vremena i da su bmw vozila pakao za posedovanje posebno ovi noviji.. oni stariji(pre 200te) su jos i dobri... al kada sam iskusio vise automobila i video da mi bmw isrtresa bubrege na zupskom putu ipak sam se odlucio za mb ....

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Пре сат времена, Flojd рече

Screenshot_20200620-164337.png

Meni je ovo malo glupo. U trkama vozaci imaju kompletne kaveze da bi ojacali sasiju protiv ostecenja da im krov ne smrska glavu ako se okrenu, imaju kacige, imaju ultra jake pojaseve, imaju rukavice.

Airbag nije tu da "ne bi umro", airbag je tu da se ne bi ekstra povredio od udarca u volan\sajbu\staklo.
Trkacki automobili nemaju airbagove jer trkaci nose kacige i zastitnu opremu...

Nemoj mi zameriti ali nikada nisam voleo ovakve snetimente, jer promovisu kulturu saobracajne nebezbednosti. Skoro je kuma moje sestre poginula u voznji, mlada devojka od 27 god. Vozacu i suvozacu nije bilo nista, ali posto su udarili u neke palete nesto pretesko (nisam skontao sta ) je palo na krov i njoj polomilo vrat.

Saobracaj i bezbednost nisu st vari za salu i sprdnju (po mom misljenju.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, haveaniceday рече

Meni je ovo malo glupo. U trkama vozaci imaju kompletne kaveze da bi ojacali sasiju protiv ostecenja da im krov ne smrska glavu ako se okrenu, imaju kacige, imaju ultra jake pojaseve, imaju rukavice.

Airbag nije tu da "ne bi umro", airbag je tu da se ne bi ekstra povredio od udarca u volan\sajbu\staklo.
Trkacki automobili nemaju airbagove jer trkaci nose kacige i zastitnu opremu...

Nemoj mi zameriti ali nikada nisam voleo ovakve snetimente, jer promovisu kulturu saobracajne nebezbednosti. Skoro je kuma moje sestre poginula u voznji, mlada devojka od 27 god. Vozacu i suvozacu nije bilo nista, ali posto su udarili u neke palete nesto pretesko (nisam skontao sta ) je palo na krov i njoj polomilo vrat.

Saobracaj i bezbednost nisu st vari za salu i sprdnju (po mom misljenju.

Fora je u tome da stara kola imaju vecu vrednost i da se vise gotive od novih.

Samp je u tome fora...

Malo atosvere sa nacasnjeg okupljanja, oldtimera.

20200620_221515.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 8.6.2020. at 20:07, Flojd рече

Ja bi za 10000 napravio svoj auto. ? Mada je skaylajn cudo od auta. ? Al ko zna, sta nosi dan i noc heh....

Када купиш Мечку у Немачкој, колику гаранцију дају?

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Дејан рече

Ne znam.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Flojd рече

Ne znam.

Moja sestra živi u Minhenu a njen prijatelj je jedan momak iz Hercegovine koji prodaje autodijelove u Minhenu, zna sve o tim garancijama i kako to izgleda u praksi pa ga može moja sestra pitat ako hoćeš. Trebao sam citirati Dejana al nema veze.

Ovdje imaš o tom takodjer:

https://tinyurl.com/yaqskjz7

Подели на овим сајтовима

On 21.6.2020. at 2:01, Дејан рече

Poslao sam preko sestre pitanje tom Nenadu koji bi o tom trebao nešto znati jer se bavi prodajom originalnih autodijelova za Mercedes, BMW, Opel, Audi itd. Sestra je sad na smjeni u bolnici, ima dežurstvo preko vikenda pa kad dodje kući poslijepodne ili navečer će mi javiti valjda o tom nešto više. 

Pošalji ovaj link Nenadu telefonom i pitaj ga da li se ovo odnosi na sve nove kupljene mercedese, da li je to tako stvarno u praksi? Ili to može biti i drugačije, radi se dakle o novom mercedesu kad ga kupiš u Njemačkoj. Koliko važi garancija u Njemačkoj na novi mercedes? Iskopiraj mu sve to pa mu samo prepošalji!  https://tinyurl.com/yaqskjz7

Dok čekamo na odgovor pogledajte ova zanimljiva videa koja su dokazom da su Sloveni uvijek bili u svemu medju prvima na svijetu i na samom vrhu što se tiče tehnike. Nikola Tesla i elektrika, češka Škoda auta i elektromotori, mašinska i avio industrija, Rusi i raketna industrija, svemirski program, nuklearna energija itd.  

Prva auta su bila proizvedena već 1905 g. znači prije 115 godina! 

Tada su se ta auta zvala još Laurin i Klement a od 1925 ih je kupila Škoda. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Дејан рече

Sestra mi je već napisala - dakle sutra bude odgovor:

Ok on dolazi u ponedeljak pa ću ga pitat sad je bez interneta

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...