Jump to content

Који аутомобил вам се свиђа?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Šta kažete na ovo autičko? Zove se Dartz, tenk sa gumama, 4 tone, potrošnja 100 litara na 100 km. :D 

Auto narkobarona iz filma Rambo 5 koje je bilo planirano za snimanje u Pragu ali plan snimanja bio promjenjen tako da je to ostalo nerealizovano jer snjim na kraju nije bio snimljen nijedan kadar filma.

Cijena - više od 280.000 dolara/300.000 eura (7 miliona čeških kruna)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Praški mladenci si ne daju mira, razletali se s tim gore tenkom po Pragu, vozili CBD "energy drinke" s extraktom od konoplje panu prezidentu Češke Republike Milošu Zemanovi na Hrad i usput razdavali pražacima i turistima maske i provocirali policiju, onu gradsku, tkzv. "šerife" i tu pravu, državnu. :D 

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Dragi рече

I ja moram na tehnički, poslednji mi je mesec tolernacije (februar + 4 meseca). :) 

Trebao bi polako da kupim i nova kola. Moja Korza C DTI 1,7 75 KS je 19 godina stara. Dobro mi je služila dosad iako sam bio jako bezobrazan prema njoj, nisam mario za nju mnogo i ostalo...

Za sad imam samo nekih € 4.000. Mogao bi neki polovni, ne znam. Novo (mlađe) je uvek bolje. :smeh1:

Šta se tiče modela - kao demokrat žalim da nemamo nešto adekvatno Made in Serbia.. ali sigurno jednoga dana. Danas, nakon toliko godina prakse i vožnje (i kao šofer), marka mi je manje bitna koliko da automobil odgovara meni, kako ja vozim, kako sedim (npr. mrzim visoku srednju konzolu kad nemam slobodnu nogu), osećanje vožnje itd. Inače, i ja pripadam više nemačkoj liniji; posle eventualno Japanci, Korejanci, dok su mi Francuzi nekako antisimpa. Boli me što su Opel prodali Francuzima, Opel je sad samo maskirani Peugeot...

Kupis BMW za te pare i vozis se ki covek.

пре 18 часа, Дејан рече

Mečka je auto, ostalo su prevozna sredstva :)

Kažu da medju automobilima Mercedes, medju motorima Harli, nisu najkvalitetniji, nisu najjeftiniji, nisu najskuplji nisu ovo, nisu ono, al osećaj u vožnji koji pružaju to nema niko.

Ne bato, prvi muskarci voze BMW. ;)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Дејан рече

Pravi muškarci voze Tojotu

Cak i klinci znaju sta voze pravi muskarci. :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, PredragVId рече

Lend rover je zakon za off road. Barem za moj ukus. Ta gradska auta mi nekako ne leže.

Lend rover je toliki zakon da ga je lend kruzer izbacio sa svih kontinenata lepe nam planete.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, djordje.pesic рече

Moj covek :D
Ako Bog da, uskoro postajem vlasnik ovog cuda

Toyota Corolla TS | Pregled | Toyota Srbija

Au brate, nadam se da ćeš me provozati jedared. Ovi je najbolja verzija Korole. Sedan verzija mi slomila srce, nema mesta za glavu na zadnjoj klupi.

Ovo je plug in hibrid?

Подели на овим сајтовима

11 hours ago, Дејан said:

Au brate, nadam se da ćeš me provozati jedared. Ovi je najbolja verzija Korole. Sedan verzija mi slomila srce, nema mesta za glavu na zadnjoj klupi.

Ovo je plug in hibrid?

Jok, obican hibid. Od tojota plugin hibrida ima samo prius kod nas nov i previse je skup, a i nemam gde da ga ustekam kuci :D

Sto se sedan verzije tice, zavisi kolko si visok, ja stajem bez problema i napred i nazad, imam 182cm.

Moze se provozamo nekad :D

Подели на овим сајтовима

On 27.5.2020. at 11:00, djordje.pesic рече

Jok, obican hibid. Od tojota plugin hibrida ima samo prius kod nas nov i previse je skup, a i nemam gde da ga ustekam kuci :D

Sto se sedan verzije tice, zavisi kolko si visok, ja stajem bez problema i napred i nazad, imam 182cm.

Moze se provozamo nekad :D

Ја сам око 190 цм, и немам места за главу. Претпостављам да узимаш са ЦВТ аутоматским мењачем?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...