feeble Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Au ali bi bilo flejma da se moze diskutovati sa o. Arsenijem na forumu. Pogotovo za ovo anti zapadnjastvo Плутон and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Almita Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Pomaze Bog! Veliki pozdrav za Monaha Arsenija i vas.Rado ga slusamo uvek ,njegova predavanja okrepljuju!Neka nam Bog dozvoli da ga jos dugo pratimo , primenjujemo njegove savete,i neka ga uvek prati Bozija blagodat!! Dusica Рапсоди, -Владимир-, ines and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 224 korisnika slusa predavanje.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Au ali bi bilo flejma da se moze diskutovati sa o. Arsenijem na forumu. Pogotovo za ovo anti zapadnjastvo Замисли да дође на форум анонимно са овом причом. ИгорМ, feeble and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Opa masoni.Teorija zavere. Рапсоди, Плутон, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Оче, благословите! Може се рећи да сам на неки начин Ваше духовно чадо и проналазим утеху у вашим беседама. Људи често мисле да страдају као Христос а заправо убијају као сатана. Како знати да пут на којем смо није заблуда тј да знамо да нисмо у прелести? Олимп, -Владимир-, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Нисам стигао да пратим предавање од почетка. Да ли ће бити целог снимка по завршетку? "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Да ли ће бити целог снимка по завршетку? kao i uvek - da..... Олимп је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Malo mi je kontradiktoran kaže da živimo u svetu bez Hrista a s druge strane Crkva nikad jača.Pa bih ga ja pitao u čemu se ogleda snaga savremene Crkve kada tolike duše idu u propast tj ako je snaga nikad veća zašto je uticaj tako mali na obične ljude? Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Благословите Оче Арсеније! Оче Арсеније, ја бих вас замолио да нам кажете ваш став у вези Екуменизма? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 О. Арсеније без длаке на језику, отворено и искрено. Баш по мом укусу. Свака част за емисију. Рапсоди, Олимп and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Штета.................што још није трајало....................добри наш отац Арса Олимп and ines је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Мало се уплаших да ће прича да оде у пентаграм-масони фазону, али је после ишло одлично,трезвено и поучно ! Данијела по обичају,ко шећер,иако је старија госпођа ушла у кадар... Човек Жоја, Плутон, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Нисам слушао од почетка, али ово што сам чуо ме је одушевило. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 иако је старија госпођа ушла у кадар... то јој је комшиница Драшко је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука