Поуке.орг инфо Написано Децембар 31, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 овде ће бити уживо емитовање разговора са оцем Арсенијем Драги пријатељи, браћо и сестре, Част нам је да вас обавестимо да ће гост ЖРУ Дивана бити наш драги о. Арсеније Јовановић , сабрат манастира Острог. Тема Божићног разговора са о. Арсенијем ће бити: Божић у постхришћанском свету Разговор можете директно пратити на форуму Живе Речи Утехе (насловна страна форума www.pouke.org/forum/index ), и на овој теми. Уједно, после уводне речи о. Арсенија ви можете постављати питања нашем драгом госту. предавање је у Недељу, 3. јануара у 20:30. Поделите ову тему са пријатељима, обавестите ваше ближње да и они прате. Питања можете постављати овде или директно на нашем јутјуб каналу на коме ће бити уживо разговор. Ваше Поуке.орг Олимп, Maslacak_, Срђан Ранђеловић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Децембар 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 Разговор ће водити наш администратор Аца Милојков... Очекујемо Ваша питања на ову веома инспиративну тему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 31, 2015 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 Ово обавезно треба да се слуша! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 31, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 Дивни отац Арса ............једва чекам недељу . JESSY, БанеЛ and ines је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 3, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Оче, не знам да ли пратите сада музику. Желим да Вас питам да ли постоји неки бенд којег бисте препоручили да се слуша? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Што се мене тиче ја сам спреман ко запета пушка. И кад смо код овога... Оче, не знам да ли пратите сада музику. Желим да Вас питам да ли постоји неки бенд којег бисте препоручили да се слуша? ...какво мишљење о. Арсеније има о мизуци Партибрејкерса, нарочито о албуму "Слобода или ништа" (под условом да је упознат). То би могло и као обједињено питање, ако Робот нема ништа против... Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 pitanje za o.Arsenija / kada ce se opet pojaviti za pevnicom u crkvi sv Jovana Vladimira u Bgd.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Отац Арсеније Јовановић /његова песма/Господе у мени све стало, у камен се окаменилореч, плач, радостТвој одступ моја казнамоје обећање преступ слабост,Господе у мени све палоу распуклу иловачу зарђало ,чекам изруган од звезда ,висим обешен о небо,омчом троструко исплетеномод болесних погледа и погрешних жељамишљу посрнулом саплетеном .Господе у мени све завриштало,без гласа заридало ,без Тебе онемело и умуклои умукло и ослепело ,Чекам расточен од сумњеда нисам угушио Твоје семеболи душа дах и времеГосподе коначно у менисве опет утихнуло ,из пакла у животпокој миром уминулона далеком путу ка Тебиу мојој малој духовној капсулиnоново снагом ,дувају Твоји топли љубавни ветровиГосподе слава Тиево свиће ,чују се први петлови.П.С. Не знам како се песма зове слушалаједно његово предавање и бележила Олимп, JESSY and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Још 17 мин и почиње................. не заборавите Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Почело је! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 voditeljka vrsi poslednje pripreme kao sto da videti..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан91 Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Поздрав! Колико ће трајати? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Поздрав! Колико ће трајати? to se nikad ne zna.... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 na samom pocetku 160 slusalaca.... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 3, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Оче, кажите нам како помирити накарадне обичаје са којима се сусрећу свештеници а везани су за свештенорадње? Често видим да свештеници морају да толеришу различите глупости, па испада да је свештеник етнолог а не теолог. Шта мислите о овоме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука