Jump to content

Mало шале на рачун форума(ша) (гифови, поскочице, пошалице, асоцијације)

Оцени ову тему

Драшко

Препоручена порука

oRcmnTQ.png

Данијела, једина  богиња   са форумског Олимпа која не силази међу смртнике.  :smeh1:  :smeh1:  :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Кад` се Марко Драгичевић, након 17-ог бана због дуплирања налога различитим именима (а са исте ИП адресе) и спамовања Форума, по јубиларни 18-ти пут појави на Форуму и почне да "везе" своју (МП) причу да је Земља стара око 8000 година...

2mbe2Z8.gif?noredirect

http://i.imgur.com/2mbe2Z8.gif?noredirect

Подели на овим сајтовима

Зосима,кад прочита коментаре гастабајтера,на дешавања у Србији... :)))

giphy.gif

Бре Зосима, остави неки телевизор за мене, греота да све поразбиваш. Баш би ми требао један. :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Данијела, једина  богиња   са форумског Олимпа која не силази међу смртнике.  :smeh1:  :smeh1:  :smeh1:

anigif_enhanced-buzz-1567-1374293192-4.g

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

quiz_image_564ed221e6c9a.jpg

kada posle duže vremena svratim na forum  :smeh2:

Измењено од Милан Ракић

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Kad postave novog admina :)))

darth-vader-rises-o.gif

Link

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

SutbjY4.png

Наш Иван /пролазник/ мњау мњау  :smeh1:

И његови свакодневни молитвени уздаси Богу  :pop:

Форум овај сном мртвијем спава , нада мном

је небо затворено не прима ми плача ни молитве  :smeh1:  :smeh1:

Иване сори   molimoli

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

КАд ти је нека тема таако добра и не можеш да се одлепиш

7d3be6132784303fb69032aa8d03d752.gif

www.pinterest.com

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...