Јанко Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 On 15. 8. 2018. at 10:22, Jace Jerimoth рече @gothic88nika, па добро сад... Није о'ђе реч о некрофилији... XD Expand Е на ово сам упозоравао: кад неожењени и неудата чита монашку литературу. Ви'ш како он(а) то замишља. Од овог мож' да се рикне... Дијана. and Violetta Valery је реаговао/ла на ово 1 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 15, 2018 Пријави Подели Написано Август 15, 2018 @Jace Jerimoth Simbolika, bolan, simbolika... Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 28, 2019 Пријави Подели Написано Март 28, 2019 Тихон and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Март 28, 2019 Пријави Подели Написано Март 28, 2019 Smrt me ne plaši koliko starost. Mislim. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VuleC Написано Март 28, 2019 Пријави Подели Написано Март 28, 2019 Bog da ukrepi krepajuceg covjeka. Strasno je zivjeti, a kamoli umirati u laznoj vjeri, bez ispravnog krstenja. Tesko nekrstu dok krepava. Istinski pravoslavan se raduje smrti i sjeca je se uvijek, da ne grijesi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uomo del Ve.Te. Написано Новембар 13, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2020 Facing Up to Death - John Behr Ево линк па ако неко жели и има времена може да преслуша/погледа: Violetta Valery је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Април 30, 2021 Пријави Подели Написано Април 30, 2021 On 11. 1. 2016. at 21:42, Иван Ивковић рече Приближавајући се смрти, дрхтимо у агонији и покушавамо да на сваки начин продужимо живот, јер се душа плаши да напусти тело. Зашто се она тога плаши? Зашто нема храбрости, ако је већ чедо Божије? Expand Ne drhtim pri pomisli na svoju smrt. Plaši me samo smrt bližnjih. Roditelja na prvom mestu i bliskih mi prijateljica. Znam da ovo zvuči sebično, ali čvrsto želim da me nadžive svi koje volim. è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука