Grizzly Adams Написано Мај 24, 2017 Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 пре 16 минута, Juanito рече Да брате, тешке муке. Таман нађеш баг на плажи, кад прођу две у танга бикинију... First world problems v2.0... Natasa., RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 пре 1 минут, Grizzly Adams рече First world problems v2.0... Ове у бикинијима су из земаља у развоју, нису first world. Више му дође међународни инцидент... Grizzly Adams and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 24, 2017 Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 Kad smo kod sreće i bikinija, kako sa srećom stoji sirotinja iz tropskih krajeva tipa Tajland, Bali, Kuba...oni vazda nasmejani. Šta mislite o tom tipu sreće, ne zarađuju puno, ali su im niski troškovi života, uvek je toplo i vazda se smeju? Juanito, RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 пре 5 минута, Natasa. рече Kad smo kod sreće i bikinija, kako sa srećom stoji sirotinja iz tropskih krajeva tipa Tajland, Bali, Kuba...oni vazda nasmejani. Šta mislite o tom tipu sreće, ne zarađuju puno, ali su im niski troškovi života, uvek je toplo i vazda se smeju? Имају пуно секса и не стиде се тога. Grizzly Adams, Natasa. and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 24, 2017 Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 Управо сада, Juanito рече Имају пуно секса и не стиде се тога. Pošteno http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 24, 2017 Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 пре 6 минута, Natasa. рече Kad smo kod sreće i bikinija, kako sa srećom stoji sirotinja iz tropskih krajeva tipa Tajland, Bali, Kuba...oni vazda nasmejani. Šta mislite o tom tipu sreće, ne zarađuju puno, ali su im niski troškovi života, uvek je toplo i vazda se smeju? Та клима нема цену... да немам фамилију овог тренутка би све оставио и отишо да живим тамо макар у шатору... RYLAH and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 пре 8 минута, Grizzly Adams рече Та клима нема цену... да немам фамилију овог тренутка би све оставио и отишо да живим тамо макар у шатору... Каже ми шеф да му је претопло све преко 19 степени. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 24, 2017 Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 пре 8 минута, Grizzly Adams рече Та клима нема цену... да немам фамилију овог тренутка би све оставио и отишо да живим тамо макар у шатору... Sloboda čoveče, sloboda. Nema žene da ti ... nema dece da vrište, kukaju, deru se. Where have all the flowers gone... Juanito, Grizzly Adams and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 24, 2017 Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Каже ми шеф да му је претопло све преко 19 степени. Ma pusti te Dutche Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 24, 2017 Пријави Подели Написано Мај 24, 2017 пре 10 часа, Grizzly Adams рече Тај "осећај среће" је веома варљива ствар која вероватно заслужује посебну тему, а и књигу. Пошто сам лењ, само ћу овде кратко да прокоментаришем. Ствар је у томе да смо сви ми људи слаби и незрели, па због тога имамо веома изражене потребе као што су "сигурност", "припадност" итд. До праве среће долази се кроз само-остварење, тј. усавршавање своје личности и потенцијала, али то је тешко. Захтева рад, жртву, промену, ризик. У детињству ми смо од свега тога заштићени, живимо у окружењу које је у ствари направљено сам да би нас штитило. Трагедија је да се у ствари веома мали број људи "испили" из тог јајета детињства и "одвоји се од родитеља" психолошки. Зато они након детињства одмах упадају у прву следећу "безбедну зону" - "сигуран посао", какав год брак, социјално, здравствено и редовна плата... Какве то има везе? Па кад питаш те људе да ли су "срећни" - они кажу "јесам". Зато имаш Холанђане и Данце који живе у "превише уређеном" друштву и који су по анкетама (које ово претходно не узимају у обзир) "најсрећнији људи на свету". Јер онај који заиста живи пуним плућима, он се стално са нечим бије, стално напредује и стално је незадовољан јер види и жели следеће. Кад га питаш да ли је срећан он каже - "ма нисам, оћу ову следећу ствар да урадим". Новак Ђоковић није "срећан", он стално размишља и брине се како да победи следећи меч. Онај што седи и гледа га уз пиво и мезе је "срећан", није га брига ни за шта. Ектремни пример те "привидне среће" су људи који живе или су живели у тоталитарним државама. Кад су, после више деценија, интервјуисали сада већ одрасле и освешћене припаднике Хитлер Југенда (Хитлерових "пионира") они су рекли једну занимљиву ствар - и поред тога што сада знају какво је то било зло, сећање на дане које су провели у тој "заједници" изазива им веома јаке емоције, полазе им сузе на очи. Од "среће". Толико је јака та илузија коју пружа такво окружење, зато што задовољава те основне потребе "сигурности" и "припадности". И човек ту има илузију среће. Нешто слично овоме каже и Данило Киш "ја нисам несрећан, ја сам незадовољан"...у ствари то незадовољство тера у промене, некад на боље, некада не, али свакако боље него статус кво... Мени лично, и ако верујем у васкрсење, највећи страх у овом животу је оно "и шта сад??? То је то!!!, дан мрмота" Grizzly Adams, RYLAH and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 25, 2017 Пријави Подели Написано Мај 25, 2017 пре 6 часа, Снежана рече Нешто слично овоме каже и Данило Киш "ја нисам несрећан, ја сам незадовољан"...у ствари то незадовољство тера у промене, некад на боље, некада не, али свакако боље него статус кво... Ја нисам несрећан, а обично сам превише лењ да бих био и незадовољан, ал вазда нешто прчкам јер морам. И све се надам да ће да ми наиђе неки велики посо ил нека лутрија де ћу да мазнем милионе и да онда до краја живота уживам, пијем ладан Џек и ке*ам по кафанама другима о животу и просипам кафанске мудрости, ал никако да дође. Уместо тога, моја крхка уметничка душа и даље мора да се пати са ужасима овог света. Juanito, Danijela, Natasa. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 25, 2017 Пријави Подели Написано Мај 25, 2017 пре 9 часа, Grizzly Adams рече Та клима нема цену... да немам фамилију овог тренутка би све оставио и отишо да живим тамо макар у шатору... Ima. Dosadno je. Jednu te istu odjecu i obucu tokom godine. Jedna te ista fizicka aktivnost. Non stop pod klimom itd. Zbog posljedica toplote razne bolestine te mogu napasti na koje aposlutno nemas nikakav uticaj. S druge strane klima izmedju 40-50 paralele je ubjedljivo najbolja klima na planeti. Cetiri godisnja doba, cetiri zivotna stila. Nema cijenu opadanje lisca u jesen, izbijanje raznih boja, setnja na kisici i lagnom povjetarcu. Kad snijeg zabijeli sve, malo ti se zima uvuce u kosti, onda pored tople peci sjednes sa kafom ili cajem u ruci. Onda ozivljavanje prirode u proljece, i ljeto onda klasicno donosi svoju zabavu. Nikakvi tropi ne mogu da se porede sa ovim. Mediteranska je isto fenomenalna, ali ipak za nijansu losija jer nema pravu zimu. Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 25, 2017 Пријави Подели Написано Мај 25, 2017 пре 47 минута, Justin Waters рече Ima. Dosadno je. Jednu te istu odjecu i obucu tokom godine. Jedna te ista fizicka aktivnost. Non stop pod klimom itd. Zbog posljedica toplote razne bolestine te mogu napasti na koje aposlutno nemas nikakav uticaj. S druge strane klima izmedju 40-50 paralele je ubjedljivo najbolja klima na planeti. Cetiri godisnja doba, cetiri zivotna stila. Nema cijenu opadanje lisca u jesen, izbijanje raznih boja, setnja na kisici i lagnom povjetarcu. Kad snijeg zabijeli sve, malo ti se zima uvuce u kosti, onda pored tople peci sjednes sa kafom ili cajem u ruci. Onda ozivljavanje prirode u proljece, i ljeto onda klasicno donosi svoju zabavu. Nikakvi tropi ne mogu da se porede sa ovim. Mediteranska je isto fenomenalna, ali ipak za nijansu losija jer nema pravu zimu. Ma idi bre kakva crna zima, daleko joj bilo. Složićemo se da je Mediteran the best. Lepa klima, duga i bogata istorija i kultura. RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 25, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2017 Шарено лишће, снег... ОК, лепо је то. Али хладноћа, киша, ветар, даеко им лепа кућа. Касно пролеће и цело лето су једино што заиста волим. Медитеранска клима је фина, али сува, те нема баш много вегетације, углавном стенчуге. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 25, 2017 Пријави Подели Написано Мај 25, 2017 Јесен у Београду Natasa., Жика, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука