Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Juanito рече

Па нису питали предузетнике да ли су срећни, него просечног Bjørna. 

Pitali Bjork da li je srećna :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, uros рече

Leading the way in Europe, Denmark (left) climbed to an all-time high of fourth position, gaining six per cent in the process – a performance mirrored by neighbours Sweden and Hungary.

1

hung-MMAP-md.png

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Evo moje priče o sreći:

S obzirom da sam '84. godina proizvodnje, imala sam standardni soc odgoj-uči čkolu, završi fakultet, uvali se u državnu službu i ne talasaj previše, to je siguran pos'o. Poštovala sve to, al mi uvek sve nekako delovalo dosadno, kao da su svi ti ljudi na nečemu da preguraju dan. I tako prođe vreme, završim ja fax, potucam se po nekim državnim ustanovama koje sam mrzela iz dubine svog bića, npr. prosveta. Spletom okolnosti ostanem bez posla, nema gde nisam aplicirala, niko ni da me pozove, padoh već u depresiju. Vidim na oglasima traže online English teacher-a, ne treba formalno obrazovanje dovoljno da se zna jezik, poželjno fakultetsko obrazovanje. Apliciram ja, pa šta bude. Kad pozovu mene ljudi, prođem prvi krug, prođem drugi krug, dobijem posao i radim ja već dva meseca i baš fino ide. Nemam kolege, nemam nekog šefa, sama određujem radno vreme i radim koliko hoću. Pošto je sve apsolutno na meni, vrlo sam produktivna i fino zaradim. U prosveti kad mora subotom da se radi samo džangrizam, kao da me izbo nožem. Sad radim subotom jer znam da će i fino da se zaradi taj dan, sa zadovoljstvom. Zasad sam baš zadovoljna, nezavisna, ne iscrpljuje me, intelektualno mi je stimulativno, vežbam jezik, kad budem tražila nešto drugo ne bih sa državom poslovala. Pusta država...krmača koja jede svoju decu.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Natasa. рече

Evo moje priče o sreći:

S obzirom da sam '84. godina proizvodnje, imala sam standardni soc odgoj-uči čkolu, završi fakultet, uvali se u državnu službu i ne talasaj previše, to je siguran pos'o. Poštovala sve to, al mi uvek sve nekako delovalo dosadno, kao da su svi ti ljudi na nečemu da preguraju dan. I tako prođe vreme, završim ja fax, potucam se po nekim državnim ustanovama koje sam mrzela iz dubine svog bića, npr. prosveta. Spletom okolnosti ostanem bez posla, nema gde nisam aplicirala, niko ni da me pozove, padoh već u depresiju. Vidim na oglasima traže online English teacher-a, ne treba formalno obrazovanje dovoljno da se zna jezik, poželjno fakultetsko obrazovanje. Apliciram ja, pa šta bude. Kad pozovu mene ljudi, prođem prvi krug, prođem drugi krug, dobijem posao i radim ja već dva meseca i baš fino ide. Nemam kolege, nemam nekog šefa, sama određujem radno vreme i radim koliko hoću. Pošto je sve apsolutno na meni, vrlo sam produktivna i fino zaradim. U prosveti kad mora subotom da se radi samo džangrizam, kao da me izbo nožem. Sad radim subotom jer znam da će i fino da se zaradi taj dan, sa zadovoljstvom. Zasad sam baš zadovoljna, nezavisna, ne iscrpljuje me, intelektualno mi je stimulativno, vežbam jezik, kad budem tražila nešto drugo ne bih sa državom poslovala. Pusta država...krmača koja jede svoju decu.

Ово је добар пример како не треба да се кука, као што је код нас обичај, него узмеш лепо и бориш се.

Чак и најгори посао који обављаш самостално је бољи од било које државне ''сигурице''. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, todor рече

Ово је добар пример како не треба да се кука, као што је код нас обичај, него узмеш лепо и бориш се.

Чак и најгори посао који обављаш самостално је бољи од било које државне ''сигурице''. 

Па знам, АЛИ...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, todor рече

Ma da, čovek je najproduktivniji kad radi za sebe i ispituje svoje granice. Žali Bože vremena koje sam izgubila na traženje državne sigurnosti i nečega u struci po svaku cenu. To je ona situacija kad ti Bog ne usliši molitvu jer ima nešto bolje za tebe :)

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Natasa. рече

Nemam kolege, nemam nekog šefa, sama određujem radno vreme i radim koliko hoću. Pošto je sve apsolutno na meni, vrlo sam produktivna i fino zaradim.

Проблеми почињу кад схватиш да можеш да радиш одакле год оћеш... :takeoff:0503_music:suncanje:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Проблеми почињу кад схватиш да можеш да радиш одакле год оћеш... :takeoff:0503_music:suncanje:

Да брате, тешке муке. Таман нађеш баг на плажи, кад прођу две у танга бикинију...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Kol'ko je to super :D.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Juanito рече

А, па да, то АЛИ је углавном проблем и изговор за све.

''АЛИ имам тетку у министарству, нисам луд да нешто радим.'' х)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...