Jump to content

El rincón de Juan

Препоручена порука

4) Odvrne do daske Šemsu i Sinana!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ако ваш комшија Ахмед пушта гласно музику, ви ћете:

1) Изаћи из стана и повремено се тихо враћати да видите да ли је музика престала, па када јесте вратићете се у свој стан

2) Признати да имате проблема са агресијом и пријавити се у најближе психолошко саветовалиште

3) Извинити се Ахмеду првом приликом зато што га узнемиравате тишином из свог стана

:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо добих нотификацију да ми је прихваћен рад за конференцију о когнитивном моделовању. Енглеско, еве ме (ако ми дате визу).

Од данас сам званично компетентан да причам моделовању процеса у мозгу. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Juanito рече

Странци који аплицирају за холандско држављанство (можда и стални боравак), морају да полажу испит интеграције у друштво. Ово је једно од питања (колега који полаже управо поставио на фејсу):

Музика у комшијином стану је гласна. Ахмеду то смета  Шта је најбоље да Ахмед уради?

1) позове полицију

2) позвони и замоли комшију да смањи

3) позвони и удари комшију

Pozvoniš i ljubazno  ih obavestiš  da u obližnjoj prodavnici mogu nabaviti slušalice.

Komšinica (Holandjanka) je tako obavestila mog sestrića da u Ikei mogu, veoma povoljno, nabaviti filcane štitnike koji se lepe za noge nameštaja ( kada joj je dozlogrdilo drljanje stolica po podu ).

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Branka62 рече

Pozvoniš i ljubazno  ih obavestiš  da u obližnjoj prodavnici mogu nabaviti slušalice.

Komšinica (Holandjanka) je tako obavestila mog sestrića da u Ikei mogu, veoma povoljno, nabaviti filcane štitnike koji se lepe za noge nameštaja ( kada joj je dozlogrdilo drljanje stolica po podu ).

А иначе су Холанђани (у просеку) јако тихи, пажљиви према другима, љубазни кад им нешто смета, не гурају се у редовима, кад улазе у аутобус, увек се љубазно помере кад треба да прођеш... Ма култура бре, нису они ко Ахмед или Јован. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Juanito рече

Странци који аплицирају за холандско држављанство (можда и стални боравак), морају да полажу испит интеграције у друштво. Ово је једно од питања (колега који полаже управо поставио на фејсу):

Музика у комшијином стану је гласна. Ахмеду то смета  Шта је најбоље да Ахмед уради?

1) позове полицију

2) позвони и замоли комшију да смањи

3) позвони и удари комшију

Pod tri, narocito ako muziku pusta Van Bastian onda Ahmed treba da pozvoni i opali mu samarcinu jer ga je mozda taman prekinuo u molitvi, policija nece reagovati kako se muslimani u Holaniji ne bi osjecali ugrozenim ako bi se Van Bastian branio. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Kad smo kod toga, evo jednog klipa sa Pixarovcima (spominju i Stevu naravno). Tu je i Ed Catmull, tvorac Pixara i jedan od programera RenderMan softvera (koristen u skoro svim filmovima od 1990-danas) koji je bukvalno 'izmislio' neke stvari koje danas ne mozemo da zamislimo da ne postoje kao na primer mapiranje tekstura na geometriju, "alfa kanal" u kompozitingu/editingu, bikubik povrsine u kompjuterkoj grafici (smooth surfaces), itd.

Подели на овим сајтовима

Искушења и изазови чувара реда у летњем периоду!

Spoiler

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Juanito рече

Од данас сам званично компетентан да причам моделовању процеса у мозгу. :smeh1:

Пошто на форуму иначе о темама дебатују само компетентни људи :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, RYLAH рече

Пошто на форуму иначе о темама дебатују само компетентни људи :))) 

То, а и сваки Србин је и онако компетентан за све! :ani_biggrin:

2lxxdfl.jpg

"Ја сам бре завршио сто тих твојих факултета!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...