Jump to content

Жене постављају питања, мушкарци дају одговоре...

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

TI meni duplu dobrosolicu ja tebi duplo izvinjenje na suvise licnom pitanju.Ne znam ni ja sta tražim , otprilike znam sta neću a ne znam sta hocu.

Brak u ovim godinama , staro se drvo tesko povija. Izlasci poznanstva preko prijatelja,da se nadje srodna dusa gubljenje vremena. Ovako valjda to ide tako kazes koja su ti interesovanja pa ko ima slicna valjda se javi.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ne znam zasto muski  ne postavljaju  slike.

Cega se stide,plase.

Moj foto,obicna foto,neispeglana kosa,nenasminkano lice.

Sajt ispaliti sto duhovitiji odgovor.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Posto smo ustanovili da muskarci obicno ne pate od depresija i da zene cesce upadaju u bezizlazne situacije,delimicno uslovljene nivoima hormona,cemu ne treba poklanjati posebnu paznju,jer su neizbezni,zelim da pitam nesto konkretnije od tog uobicajenog organskog razlikovanja,nadam se da tog pitanja nije bilo-Da li muskarci zaista vise vole musku decu? Ne znam zasto mi je to palo na pamet,nedavno je moj rodjak koji nema brata rekao da je u detinjstvu mastao kako bi lepo bilo da ima brata blizanca,igrao bi se i cesto bi ga zamisljao i prizeljkivao,a zapravo je imao samo mladju sestru koju je morao da pazi kad majka ili baba nisu kuci,a ona nije prestajala da place dok je on pokusavao da je umiri...Bio je usamljen,sestra i on su se puno razlikovali,a njemu je bilo potrebno musko drustvo za igru,za lov ,za hvatanje glista...Porastao je,ozenio se,dobio je 2 cerke,sada je deda i ima 4 unuka,njegovoj sreci nema kraja...Pa,da li je to tacno iz vaseg ugla?

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ne znam zasto muski  ne postavljaju  slike.

Cega se stide,plase.

Moj foto,obicna foto,neispeglana kosa,nenasminkano lice.

Sajt ispaliti sto duhovitiji odgovor.

Добро дошла!

Ево читав пододељак Форума посвећен сликама чланова Форума....

https://www.pouke.org/forum/topic/7046-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B0/

Подели на овим сајтовима

Šta muškarcima koji vole "prirodne" žene znači "prirodna" žena? Odnosno, koji stepen veštačke modifikacije izgleda smatraju za "prirodnu" lepotu žene (depilacija, čupanje obrva, brushalteri koji oblikuju grudi, manikir, pedikir, štikle, steznici, šminka, farba za kosu)? Ima li neki koji pod "prirodna" STVARNO misli "prirodna" - koja, recimo, obavlja svu higijenu kao i jedan čist muškarac i nosi udobnu odeću?

ljubav pokriva svaku nesavršenost, ljubav i prima svaku nesavršenost, zapravo i nesavršeno doživljava kao lepo, i time sve čini lepim
Подели на овим сајтовима

имате ли пријатеље...не другове, ортаке, кумове...пријатеље?

dobro pitanje, ali i teško! Nekad mislim da imam, a mnogo češće se stvarno zapitam. Bedak, šta da ti kažem... ljudi su toliko samoživi da je to strašno, raspadnuto društvo
Подели на овим сајтовима

Да ли мислите да је (о)смех заиста постао доживљај ?

ako sam te dobro razumeo

pravi osmeh ipak dolazi iznutra i ne zavisi od drugih, jer je iz duše. Sve zavisi kakvi smo. Na vrapca se možeš slatko nasmešiti :)

Подели на овим сајтовима

Da li uopšte medju posetiocima sajta ima braće pravoslavaca da su umetnici /umetničke duše/ po vokaciji,po osećanjima,stvaralaštvu.

da ih interesuju teme iz oblasti umetnosti.Ima li medju članovima pesnika ,pisaca,kompozitora.

kao bašta

ima svašta :)

Подели на овим сајтовима

Da li muskarci pate od depresije?Npr.Probudis se,sve ti je tmurno,napolju oblacno,tebi se ne zivi...mrzi te da se obuces,kazes sebi-Moras! Ustajes,zivis,radis,sve je bezveze... Postoji li neko resenjce ? Postoji ta rec o liturgiji,ali nisu svi ljudi u prilici da idu u Crkvu ... Sta to drugo u pravoslavlju moze da spreci depresivno stanje...? Rad-ne.Joga-ne.Druzenje-ne.Putovanje-ne.Odnosi-ne.Forum-ne.Kantarion-ne.Psiholog-ne.Deca-ne...Knjige-ne.Muzika-ne.Ples-ne.Cvece-ne.Alkohol-ne.Hrana-ne.Smejanje na silu-ne.Djakuzi-ne.San-ne. ???

patimo svi

po mom saznanju (nestručnom) depresija nastaje kada potiskujemo potrebe koje ne možemo da ostvarimo, a bez kojih ne možemo (ili mislimo, osećamo da ne možemo, iako bi možda i mogli), i onda prvo upadamo u nervozu, a kada izgubimo volju za borbom i u depresiju. A to je stanje u kome prosto ne verujemo da možemo nešto promeniti. Nastaje od potisnutih osećanja, i neoslobođene i neobrađene agresije. Postojanje želje, ali ne i volje. Opšte razočarenje. To potiskivanje i agresija koja kulja u čoveku je razarajuće i iscrpljuje čoveka.

Terapeut pre svega. Dobar. Koji kao čovek poštuje tvoju patnju. Treba osvestiti svoje potisnute želje, biti iskren prema sebi, dati sebi oduška i krenuti polako.

A ko nije znao, u Pravoslavnoj Crkvi je veliki blagoslov i melem, dobrodošli ste

:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...