Jump to content

Руска војска ушла у Сирију!

Препоручена порука

пре 16 минута, Православни Србин рече

Е тешко теби кад су за тебе рат и убијање руског народа само ,,шминка". Убијају се браћа, један народ, њему то ,,шминка".

Е тешко теби када су за тебе глад и беда америчких и немачких радника током депресије те глад и беда мојих раковичких комшија само системски проблем, у систему који функционише. Браћа браћу експлоатише, браћа брачи искључује струју, браћа (контролори у ГСБ ) пребијају путнике који немајку да плате прескупе карте јер су незапослени...

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

U Atini protesti jos od dana napada, a protiv amurickog mesanja kojekude. Na slici, protestanti pokusavaju da sruse Trumanovu statuu.

Takodje je ovih dana bila pred kamerama i protestno spaljena amuricka zastava. Sukobi demonstranata i policije.

...

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2018-godina_661.html

https://rs.sputniknews.com/regioni/201804161115292002-atina-sirija-protest-/

1115292144.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ivan Marković рече

Боље ти је без овога, јер и ја могу да узвратим на исти начин...моја болна тачка је сиротиња у капиталистичкој Србији.

Економска пропаст Србије (а сирротиња је последица тога) јесте због пропасти лошег економског система кога смо имали, криза у коју смо упали, јер је систем био неодржив. А Србију су опљачкали и пљачкају је деца комунизма. Шта ти није јасно? 

пре 5 минута, Ivan Marković рече

ма немој...

Да, како рекох, социјалисти и остали тоталитаристи верују у ,савршене системе", али то не постоји. 

пре 6 минута, Ivan Marković рече

Па у Европи се махом гурају по Немачкој, Скандинавији, Аустрији и Швици. Све квазисоцијалистичке државе.

То су ипак капиталистичке економије, а рекох ти да би било каква политика социјалне правде могла да функционише, мора да има капиталистичку економију. И ту су те земље ЕУ добар пример. Без тога, она нема шансе. Социјалистичкла економија је неодржива. 

пре 8 минута, Ivan Marković рече

Иначе живе и у Србији. Највише ту.

Живе, али не питај како живе. А велики део који ту живе имају у плану (нарочито млади) да иду у иностртанство. И опет, већином на запад. 

пре 9 минута, Ivan Marković рече

Бла, бла...

Није блал, бла. Твоје игнорисање злочина почињених у време комунизма (Србија је пуна масовних гробница, али не стаљиниста, већ неистомишљеника комунистичкогх система). Твоје сулудо и пакосно церекање је увреда за све те невине жртве, страдале јер су имали другачије мишљење, али то теби на част. 

пре 11 минута, Ivan Marković рече

Мој деда, мој отац и мој стриц су били неистомишљеници "режима".

. Нико их никад није прогањао. Завршили су факсове о државном трошку, били стручњаци и шефови, добили станове и отишли у пензије.

То што је твоја деда имао ту срећу није једини меродаван репер за целу земљу. Ако нису дирали твог деду, не значи да и друге нису. Уозбиљи се. 

пре 12 минута, Ivan Marković рече

Онда дође Слоба

Увек је неко други крив, запад, Слоба, масони, зли капитралисти, итд. Него, реци ми из ког система и које партије и чију идеологију је баштинио Слоба? Па није он био не знам ко, него једанм комунистички кадар, један од тих градитеља социјализма. 

Систем у СФРЈ није могао да опстане, ко ни совјетски, јер је био неодржив. То је поента, све остало су последице. А за тразне левичаре и социјалце сам,о изговори. 

пре 14 минута, Ivan Marković рече

Бла, бла, бла, трућ...

Можеш само да игноришеш чињенице и да из тебе избија пакост, али аргументе да обориш не можеш. На пример наведено не можеш да оспориш. Не можеш да наведеш ниједну социјалистичкз земљу са социјалистичком економијом која је успешна. Па чак и Кина постаје једна од најкапиталистичкијих држава. 

Јер, јбг, социјалистички систем не може да опстане. Нигде на свету није опстао. 

пре 17 минута, Ivan Marković рече

Издржавање пар туцета паразитских система диљем Азије и Африке, превелика бирократија, непотребни војни издаци, двоструко књиговодство, два светска рата, грађански рат, глад као последица свега овога, огромна напрезања (понекад непотребна) због непријатељског окружења од Норвешке до Кине, издаја...

Једном речју, крајње лош систем. 

ПС. Капитализам и социјализам су неадекватни термини. Адекватни су:системи у којима је човек изнад профита и системи у којима је профит изнад човека. Ни један ни други нису савршени. Ово је кључно. Сад завршавам са офом.

Демагогија. Немој да живиш у илузијама како социјалистички системи много мисле о човеку. Не мисле, јер човеку забрањују и укидају оно што је најљудскије-слободу. Не, није човек на првом месту у социјализму, да јесте не би му укидали право на другачије мишљење. И слободу. Све социјалистичке земље су нека врста диктатуре. Да не говорим сад о другим врстама нељудског деловања социјализма, гфде свакако спадају и логори и злочини. Највеће жртве социјалистичког ,,хуманизма" су били сами људи. 

Тако да је то што си рекао човекољубив и нечовекољубив систем лаж, заблуда, илузија, назови како хоћеш. 

Подели на овим сајтовима

Е тешко теби када су за тебе глад и беда америчких и немачких радника током депресије те глад и беда мојих раковичких комшија само системски проблем, у систему који функционише. Браћа браћу експлоатише, браћа брачи искључује струју, браћа (контролори у ГСБ ) пребијају путнике који немајку да плате прескупе карте јер су незапослени...

Ти сад поредиш рат и страдање људи са тиме што јесу велики проблеми, али опет мање него ратно страдање. Уозбиљи се, опет ти кажем, Иване. 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Православни Србин рече

Није иста ситуација ту. Није Куба промаеричкки настројена ко што је Асад проруски. Није Куба у тако добрим односима, иако су рекли да ће да праве кораке ка нормализацији и побољшању односа са САД, као што је Асад са Русима. Није исто. 

Nisi razumeo šta sam hteo reći ovom parodijom. Nema veze, umoran sam  a i propuštam očajne domaćice

Подели на овим сајтовима

I dalje bahati Izraelci... bune se sto im ne daju da rade sta `oce u tudjoj drzavi...

...

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=04&dd=16&nav_category=78&nav_id=1382103

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

"British military sources: 'Royal Navy submarines were hunted down and were cornered by Russia/n Navy 'Black Hole' hunter-killer subs (Kilo-class) in the eastern Mediterranean in the days before the US-led strike on Syria' "

...

Da0Ej5aWkAANiXQ.jpg.648a29313a1afc0eba846f0f86b770f0.jpg

...

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2018-godina_665.html

Подели на овим сајтовима

Sad odo. Prepuštam te Obiju pa se s njim hvataj u koštac. Ako nastaviš da mi ovde hvališ bandu sa Volstrita ili Sitija i da mi pričaš o pravu na život pod mostom i hranu iz kontejnera, sleduju minusi. Ja mislim da je bolje vraćanje na temu. Ili otvori drugu, pa sse tamo svađaj sam sa sobom

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ivan Marković рече

Vidi, rekli smo da ne u off. Ovo nije tema o zocijalizmu iako sam ti na većinu argumenata odgovorio. Ako ćeš da nastaviš sa "demagogija" i "pakost" umesto argumenata, ima da ti lupam minuse dok te ne anuliram. Izbor je na tebi. Predlažem da se vratimo na temu.

Па ти си први покренуо ту тему (са класичном антикапиталистичком реториком). Друго, чак и кад си рекао ,,нећемо у офф", ти си опет први отишао у офф, настављајући са истом тематиком. Сад мени, лицемерно, нешто пребацујеш. Не иде тако, Иване. 

Друго, теби смета што сам ти одговорио, а не смета ти офф. Очекујеш ваљда да аминујем све што си написао. Е не, ја волим да износим увек своје мишљење и против-аргументе. Такође, ја сам износио аргументе, јасне и очигледне. 

А који су твоји аргументи? ,,Бла, бла, трућ", јел су то ,,аргументи"? Етикетирање типа да ја читам ,,Драшковићеве памфлете", то су ,,аргументи"? Не, нису, то је све, само не аргументи. И да, јеси се служио демагогијом, јер прича о ,,систему који гледа човека на прво место" и систему који не гледа човека- је класична демагоија. Коју сам управо у даљем тексту оспорио аргументима. 

Тако да Иване, све више показујеш да си некоректан саговорник, али опет твоја ствар. И да, ,,лупај" шта хоћеш, али аргументе ниси показао. Извини, али ,,бла, бла, трућ" и ,,ааа, Драшковић, аа", то нису аргументи. ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ivan Marković рече

Sad odo. Prepuštam te Obiju pa se s njim hvataj u koštac. Ako nastaviš da mi ovde hvališ bandu sa Volstrita ili Sitija i da mi pričaš o pravu na život pod mostom i hranu iz kontejnera, sleduju minusi. Ja mislim da je bolje vraćanje na temu. Ili otvori drugu, pa sse tamo svađaj sam sa sobom

Опусти се, мораћеш да прихватиш да постоје људи који не мисле као ти. А да то што не мисле као ти не значи да воле банду са Вол Стрита (која будалаштина, човече). И да, ти можеш у офф, а нико други не може. Ето како мисли неко ко верује у левичарске идеје, одмах би другима нешто да забрањује и оспорава, а сам то воли да ради. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Православни Србин рече

Па ти си први покренуо ту тему (са класичном антикапиталистичком реториком). Друго, чак и кад си рекао ,,нећемо у офф", ти си опет први отишао у офф, настављајући са истом тематиком. Сад мени, лицемерно, нешто пребацујеш. Не иде тако, Иване. 

Друго, теби смета што сам ти одговорио, а не смета ти офф. Очекујеш ваљда да аминујем све што си написао. Е не, ја волим да износим увек своје мишљење и против-аргументе. Такође, ја сам износио аргументе, јасне и очигледне. 

А који су твоји аргументи? ,,Бла, бла, трућ", јел су то ,,аргументи"? Етикетирање типа да ја читам ,,Драшковићеве памфлете", то су ,,аргументи"? Не, нису, то је све, само не аргументи. И да, јеси се служио демагогијом, јер прича о ,,систему који гледа човека на прво место" и систему који не гледа човека- је класична демагоија. Коју сам управо у даљем тексту оспорио аргументима. 

Тако да Иване, све више показујеш да си некоректан саговорник, али опет твоја ствар. И да, ,,лупај" шта хоћеш, али аргументе ниси показао. Извини, али ,,бла, бла, трућ" и ,,ааа, Драшковић, аа", то нису аргументи. ;) 

Nisam ja prvi pokrenuo tu temu, nego si ti na moj argument da su nam Rusi (Sovjeti) pomogli da se oslobodimo u Drugom sv ratu, počeo da galamiš "aaaa, komunjare, Tito diktator, aaaa" pa sam ti adekvatno odgovorio. Dobro, ako oćeš minuse, dobićeš minuse. Ko sa istorije stvar prebaci na ideologiju i ne zaslužuje ništa bolje.  

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Ivan Marković рече

Nisam ja prvi pokrenuo tu temu, nego si ti na moj argument da su nam Rusi (Sovjeti) pomogli da se oslobodimo u Drugom sv ratu, počeo da galamiš "aaaa, komunjare, Tito diktator, aaaa" pa sam ti adekvatno odgovorio. Dobro, ako oćeš minuse, dobićeš minuse. Ko sa istorije stvar prebaci na ideologiju i ne zaslužuje ništa bolje.  

Јеси, ти си покренуо први ту тему својом маестралном тврдњом како капитализам уопште не брине о човеку и нема никакву одговорност према човеку. То је био твојх одговор на моју тврдњу да Русија у Украјини се није одговорна понела према свом народу. Дакле, тад си ти први кренуо са том антикапиталистичком реториком. И ја сам на то реаговао и тако је почела та наша расправа. Могу све то цитирати, али нема потребе, кад ти то све знаш. Дакле, ову дискусију социјализам-капитализам си отпочео ти. ;) 

И да, након што си рекао ,,нема више оффа", ти си управо наставио са њим већ у следећем коментару опет настављајући са истом реториком. Изгледа да мислиш да је теби нешто дозвољено, а другима није. Е па, извини, али ја не мислим тако. 

ПС: Баш ме брига за твоје минусе. ;) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...