Aquilius Cratus Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 5 minutes ago, Господин Дареалис рече Jesi li citao TPP? Nije niko, dokument ima 6000 strana... A jesi ti citao sta sam ja napisao? Mnogo je krace od 6000 strana i mnogo jednostavnije za razumevanje. Naravno ako postoji zelja za istim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 2 minutes ago, Aquilius Cratus рече A jesi ti citao sta sam ja napisao? Mnogo je krace od 6000 strana i mnogo jednostavnije za razumevanje. Naravno ako postoji zelja za istim. My bad, 5600 страна. Мада тек треба да се потруде и да достигну EU левел, њихова регулација о води има 32000 страна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 15 minutes ago, Aquilius Cratus рече Naravno ako postoji zelja za istim. Naravno da ne postoji... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 1 minute ago, Avocado рече Naravno da ne postoji... Izvolite objasnite, gentlemen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 5 hours ago, Aquilius Cratus рече Sto moze biti samo jedan od mnogih argumenata protiv demokratije, barem ovakve kakvu sada imamo. Jer ako ga stvarno tako vide, pored toga sto dize regulacioni i fizicki zid a uz to se protivi TPPu, to znaci da su daleko vece budaletine nego sam Tramp. Kako mislis argument protiv demokratije? Ne znam, ja potpuno razumem zasto ljudi nece da placaju jos vece poreze i jos pride da udju u sukob sa Rusijom dok im u zemlji raste kriminal i teroristicki napadi. Je li tebe vise brinu izjave Hilari za Siriju i Rusiju npr. ili Trampove izjave o kontroli imigracije i tom glupom zidu koje su btw. realno slabo izvodljive? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 3 hours ago, Господин Дареалис рече Jesi li citao TPP? Nije niko, dokument ima 6000 strana... Јесте Саргон, заједно са једним тимом људи. Има тај видео негдје на свом каналу. Тражи по Јућубету "Sargon of Akkad - Reading TPP". Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 On 10/8/2016 at 10:51, ☺︎ Juan ☺︎ рече Е баш ме занима шта ће форумски трампобранитељи да кажу на ово, нарочито Гризли. Нисам "трампобранитељ", само кажем кад нешто није тачно или погрешно интерпретирано. Што се "овога" тиче, то је бре потпуно неозбиљно. Није ми јасно зашто се уопште људи баве таквим глупостима. Мени говори једну ствар - Клингтонка има читаву екипу од ко зна колико људи који се већ годину дана 24/7 баве само тиме да Трампу нађу нешто "прљаво". Веома сам изненађен да је то највећи "злочин" који су успели да му пронађу. Човек је изгледа мого поштенији него што сам мислио. Мислим, све то наводно "саблажњавање" око приватног разговора у аутобусу где се човек зеза са другарима... А ишао је на снимање ове сцене - погледај пажљиво: По чему се ово тачно разликује од онога што је он рекао у аутобусу? Бесмислено и неозбиљно је уопште расправљати о томе... Док са друге стране имаш особу која оће да изазове Трећи светски рат... Јанко, Аурор and florenntina је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 On 10/8/2016 at 16:20, cloudking рече zamisli da smo mi u istoj poziciji ovde u srbiji... da imamo dva kandidata za premijera i da procuri video jednog od njih u kome prica kako su vernici zatucani... i kako gleda kroz prozor busa i komentarise "joooj vidi ovog papka okacio krstacu oko vrata i krsti se dok prolazi pored crkve.... ahahahah kakva dileja"... bi li mogao njega da opravdas istim argumentom? Jel bi mogao da kazes " pa dobro, on je takav... srbi cesto pricaju lose o crkvi, popovima i vernicima.. a ovaj je samo iskren u svojim manama" Па тако нешто би ладно мого ја да одвалим кад ме неки фолирант изнервира... Ћириличар, Аурор and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 Дебата је била веома добра. Мене је одушевио Трампов коментар о томе да се Русија, Сирија и Иран (ма шта о њиховим лидерима мислио) боре против ИСИС-а и да САД треба да одустане од рушења Асада и да се са њима удружи против заједничког непријатеља. То је стварно изузетно! Трампов "Рон Пол" момент, мада видим нико о томе не прича пуно... Важнији су им секси вицеви из аутобуса... А ту је добио пуно поена на мојој скали. Са друге стране имаш лудака који оће да успостави "ноу флај" зону изнад Сирије... Што у преводу значи - запретити Русима обарањем авиона = Трећи светски рат. И опет нико не коментарише. Наравно, шта има лоше да Русима обориш неки авион... Неће Путин да се наљути... Боже сачувај и заштити нас од таквих лудака. Аурор, -Владимир-, florenntina and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 6 minutes ago, Grizzly Adams рече Дебата је била веома добра. Мене је одушевио Трампов коментар о томе да се Русија, Сирија и Иран (ма шта о њиховим лидерима мислио) боре против ИСИС-а и да САД треба да одустане од рушења Асада и да се са њима удружи против заједничког непријатеља. То је стварно изузетно! Трампов "Рон Пол" момент, мада видим нико о томе не прича пуно... Важнији су им секси вицеви из аутобуса... А ту је добио пуно поена на мојој скали. Са друге стране имаш лудака који оће да успостави "ноу флај" зону изнад Сирије... Што у преводу значи - запретити Русима обарањем авиона = Трећи светски рат. И опет нико не коментарише. Наравно, шта има лоше да Русима обориш неки авион... Неће Путин да се наљути... Боже сачувај и заштити нас од таквих лудака. Da li ovo razumiju prosječni amerikanci , to u vezi Sirije , Isisa itd ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 #бек ту д фјучр, еп. 1 Година 2066. Дарко звани Дареалис, ветеран WW3, у свом дворишту у Београду - престоници Балканске Либертаријанске Конфедерације, има сукоб са имигрантима из Индокине (претпоставља се да су узвикивали прогресивистичке пароле из друге деценије 21. века, називали људе у комшилуку расистима и нарушавали интегритет приватне својине, која је уздигнута на ниво светиње после тоталног укидања пореза у Трећем српском устанку): Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 35 minutes ago, Господин Дареалис рече #бек ту д фјучр, еп. 1 Година 2066. Дарко звани Дареалис, ветеран WW3, у свом дворишту у Београду - престоници Балканске Либертаријанске Конфедерације, има сукоб са имигрантима из Индокине (претпоставља се да су узвикивали прогресивистичке пароле из друге деценије 21. века, називали људе у комшилуку расистима и нарушавали интегритет приватне својине, која је уздигнута на ниво светиње после тоталног укидања пореза у Трећем српском устанку): И после ниси расиста... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 1 minute ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече И после ниси расиста... Get off my lawn. -Владимир- and uros је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 53 minutes ago, kopitar рече Da li ovo razumiju prosječni amerikanci , to u vezi Sirije , Isisa itd ? Па добар део разуме, али пуно и не разуме. Велика је пропаганда у медијима овде. На пример, они сад приказују Алепо, жртве - и кажу "ето видите шта Руси раде". А не приказују кад САД исто то ради... Многи људи падају на ту пропаганду још увек. -Владимир- and kopitar је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 10 minutes ago, Grizzly Adams рече Па добар део разуме, али пуно и не разуме. Велика је пропаганда у медијима овде. На пример, они сад приказују Алепо, жртве - и кажу "ето видите шта Руси раде". А не приказују кад САД исто то ради... Многи људи падају на ту пропаганду још увек. Slično je i u EU , imam osjećaj da su ih većina provalila . Samo ko narod pita , biće kako kažu korporacije i njihovi mediji. Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука