Аурор Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 41 minutes ago, uros рече Po meni postoji jedna presudna razlika koja je bitnija od svih slicnosti izmedju njega i Ron Pola: Tramp je izuzetno uspesan preduzetnik(u prevodu kreator poslova za hiljade porodica) i nije profesionalni politicar. To je istoijski presedan na ovako visokom nivou (podvukao sam da ne bi opet gledali slike Karica i Panica; uzgred, po toj logici mozemo i Marka Milosevica, Dragana Tomica (Jugopetrol), Mirka Marjanovica i ostale "preduzetnike" da navodimo kao primer). Cinjenica da je on preduzetnik koji zaposljava oko 32000 ljudi (po CNN-u) je nesto sto ga cini vecim libertarijancem od Pola bez obzira sto je Pol kao mislilac blizi klasicnom liberalizmu. Да. Што је најбитније од свега - није професионални политичар. uros је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Komedija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Hilari je na miting dovela mariachi bend da bi podilazila Hispanicima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Nizak udarac, moja kcerka bi je odmah podrzala. Imamo super drugare Meksikance preko kojih se zaljubila u Marijacije a ja sam morala da ih jurim po letovalistu pola odmora da se slika Аурор је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 10 hours ago, uros рече Po meni postoji jedna presudna razlika koja je bitnija od svih slicnosti izmedju njega i Ron Pola: Tramp je izuzetno uspesan preduzetnik(u prevodu kreator poslova za hiljade porodica) i nije profesionalni politicar. To je istoijski presedan na ovako visokom nivou Није преседан. Нису професионални политичари били ни Ајзенхауер, ни Реган нпр. А ако ћемо ићи по томе ко се разликује од естаблишмента, није ни Рон Пол исти као професионални политичари јер, ем је одслужио војску како треба, ем је пола живота радио као љекар. Дакле ни он се не би могао потпуно сврстати у категорију "професионалног политичара". Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Don Jr. FTW! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Crooked Hillary, odlicno je rekao. uros је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 11 hours ago, uros рече Po meni postoji jedna presudna razlika koja je bitnija od svih slicnosti izmedju njega i Ron Pola: Ne postoje sličnosti između njega i Ron Pola... (osim banalnih tipa obojica su belci, muškarci i slično). Цитат Tramp je izuzetno uspesan preduzetnik(u prevodu kreator poslova za hiljade porodica) i nije profesionalni politicar. To je istoijski presedan na ovako visokom nivou (podvukao sam da ne bi opet gledali slike Karica i Panica; uzgred, po toj logici mozemo i Marka Milosevica, Dragana Tomica (Jugopetrol), Mirka Marjanovica i ostale "preduzetnike" da navodimo kao primer). Cinjenica da je on preduzetnik koji zaposljava oko 32000 ljudi (po CNN-u) je nesto sto ga cini vecim libertarijancem od Pola bez obzira sto je Pol kao mislilac blizi klasicnom liberalizmu. Od kada uspešnost u privredi neke osobe ima bilo kakve veze sa tim da li je ta osoba sledbenik neke ideologije??? Po toj "logici" su Bil Gejts, Soros i Warren Buffett veći libertarijanci od Trampa... Juanito and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Svaka cast! https://www.google.ca/amp/www.newsweek.com/donald-trump-apologises-serbia-yugoslavia-bombing-509417%3famp=1?client=safari Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Neko je prelistavao hakovane mejlove... Šta su mislili ovim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Zbog ovog izgube puno glasova američkih katolika.. Šef kampanje Hillary Clinton stoji iza organizacija kojima želi uvesti 'revoluciju' u Katoličku Crkvu | Bitno.net https://www.bitno.net/vijesti/revolucija-u-crkvi-podesta-hillary-clinton/ Аурор and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 4 hours ago, florenntina рече Svaka cast! https://www.google.ca/amp/www.newsweek.com/donald-trump-apologises-serbia-yugoslavia-bombing-509417%3famp=1?client=safari Измишљен интервју Аурор and Avocado је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 8 minutes ago, GeniusAtWork рече Измишљен интервју Хеботе, који блам. Српски новинари су успели да испадну већи џибери чак и од Трампа... Баба, GeniusAtWork, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Аурор, Џуманџи, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука