uros Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 22 minutes ago, Grizzly Adams рече Упс... Почели смо са грубости... Pa znas kako, kad sam ja stalno neki tamo daj-hard rotbard-or-daj libertarijanac, onda ajmo tako Аурор and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 Па не знам стварно, мени те колективне хистерије никад нису биле јасне... Трудим се да на све и свакога гледам рационално, без да дозволим да "Twitter Outrage Production Inc." утиче на мој ум. Трамп је то што јесте. Има човек своје мане (па их и не скрива превише), а има и врлине. Фора са тим твитер-активизмом је што покушавају да по сваку цену људима искључе мозак и да их павловски дресирају да на одређену слику увек реагују на исти начин. Тако кад видиш Трампа треба одма да вриштиш и чупаш косу... Sorry, мени коса опада и сама, не би да јој помажем... uros је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 24 minutes ago, Grizzly Adams рече Па не знам стварно, мени те колективне хистерије никад нису биле јасне... А јеси ли некад помислио да није у питању хистерија и да ми је после рационалне анализе Трамп потпуно одвратан у сваком смсилу? И велики непријатељ слободе. Није сваки закључак који се не слаже са твојим ирационалан. Теби једноставно није битно да ли је неко џован или није. Мени је изразито битно. То не значи да сам ирационалан. Рационалност се дефинише у односу на неки циљ. Ако нас двојица имамо различити циљ, можемо имати супротна мишљења, а да оба буду рационална. Ирационално је не радити много, а очекивати да се обогатиш. Није ирационално не радити много и не желети богатство. Такође, није свако ко показује емоције хистеричан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 Ма мени је он одвратан и без рационалне анализе... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече Па ове дискусије изгледају одприлике овако: - Трамп је расиста! - Чекај бре, није баш тако... - Издао си либерализам! Подржаваш фашисте! Постао си екстремни етатиста! - WTF...? Tako izgledaju samo u vašim glavama... zato i dajete stalno ovakve izmišljene primere... jer konkretan primer takve diskusije na ovom forumu ne postoji... Dati su vam sasvim jasni i obrazloženi razlozi zašto je rasista, kao i sasvim druga grupa jasnih i obrazloženih razloga zašto je njegov program suprotan liberalizmu... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 И даље не видим зашто је расиста, ал` ОК. Остављам могућност да нисам укапирао. #2 - никад нисам ни тврдио да је његов програм либералан. Коментарисао сам само појединачне ставке од којих су неке лоше, а неке добре. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 14 minutes ago, Grizzly Adams рече И даље не видим зашто је расиста, ал` ОК. Остављам могућност да нисам укапирао. #2 - никад нисам ни тврдио да је његов програм либералан. Коментарисао сам само појединачне ставке од којих су неке лоше, а неке добре. Ok, stvarno ne bih da ponovo ulazim ni u temu #1 ni u #2... samo ono što sam i prokomentarisao: ja ne videh da je tebi ili bilo kome neko na ovom forumu rekao da ste "izdali" libertarijanizam zato što se ne slažete sa tezom da je Tramp rasista... dati su različiti razlozi za jedno i za drugo... Nemoj i ti da ponavljaš idiotske alt-right meme fazone - da neko poteže Trampov rasizam bez ikakvih argumenata, samo zato što se neko ne slaže sa njim o drugim stvarima... možda tebi ti argumenti nisu uverljivi, ali ovde su obrazloženi uzduži popreko i glupo je kad se neko pravi da ih nema... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 Jos jedna izuzetna analiza Tramp "skandala" od nekoga ko ne podrzava Trampa javno Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 7 hours ago, Grizzly Adams рече Дебата је била веома добра. Мене је одушевио Трампов коментар о томе да се Русија, Сирија и Иран (ма шта о њиховим лидерима мислио) боре против ИСИС-а и да САД треба да одустане од рушења Асада и да се са њима удружи против заједничког непријатеља. То је стварно изузетно! Трампов "Рон Пол" момент, мада видим нико о томе не прича пуно... Важнији су им секси вицеви из аутобуса... А ту је добио пуно поена на мојој скали. Pričamo o čoveku koji smatra da su Ameri trebali da uzmu svu naftu iz okupiranog Iraka? O čoveku koji smatra da bi trebalo pobiti porodice terorista? Pljunuti Ron Pol... Juanito је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 49 minutes ago, Avocado рече Pričamo o čoveku koji smatra da su Ameri trebali da uzmu svu naftu iz okupiranog Iraka? Ma jok, treba da se ostavi ISIS-u da imaju profit i kupuju opremu. Nove nozeve i sekire da kupe da efektnije seku ruke, noge i glave. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 27 minutes ago, Господин Дареалис рече Ma jok, treba da se ostavi ISIS-u da imaju profit i kupuju opremu. Nove nozeve i sekire da kupe da efektnije seku ruke, noge i glave. Opet si uspeo da potpuno promašiš celu suštinu poruke na koju odgovaraš. Čestitam! (ujedno odgovor i na ovo) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 11, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2016 7 minutes ago, Avocado рече Opet si uspeo da potpuno promašiš celu suštinu poruke na koju odgovaraš. Čestitam! (ujedno odgovor i na ovo) Postoje dve opcije - da uzmu naftu ili ostave ISIS-u. Sta mislis da je bolje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Postoje dve opcije - da uzmu naftu ili ostave ISIS-u. Sta mislis da je bolje? Ne postoje samo te dve opcije... ali nije ni bitno jer za slučaj da ponovo nisi skapirao, moja poruka se ni najmanje nije odnosila na to šta ja mislim o tome... već na poređenje sa Ron Paul-om. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 8 minutes ago, Avocado рече ... već na poređenje sa Ron Paul-om. Ron Paul - bio protiv rata u Iraku. Donald Tramp - bio protiv rata u iraku. U cemu je razlika? Jednom kad su zbog katastrofalne i zlocinacke spoljne politike americke trupe zavrsile tamo i direktno uzrokovali pojavu ISIS-a, u tom trenutku to su bile jedine 2 opcije. (Uzgred, sekretari Klinton je sa zadovoljstvom ucestvovala u mnogim uzasima vezanim za bliski istok i severnu afriku, a njen muz za intervencije na Balkanu i bombardovanje Srbije). Treca opcija, da se povuku, nije dolazila u obzir, bilo je prekasno, Islamska drzava je vec bila uspostavljena. Sada kad su zakuvali corbu nema "necu da se igram" nazalost. Ovo sto trenutno americka vojska radi tamo je, incidentno, najgora moguca varijanta, mrcvarenje bez ikakvog razresenja na horizontu. Jedino je sigurno da ce broj izbeglica i teroristickih napada nastaviti da raste. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука