Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hillary: I am very concerned with someone with temperament of Donald Trump to be in charge of justice in our country...

Trump: Because you'll be in jail!

:smeh1:

Она једноставно бива разбијена.  Не може да изађе на крај са њим. :) 

И баш је безвезе ово њено "изражавање забринутости" кад неко постави питање... Just cut the crap.

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Господин Дареалис рече

Изгледа да ће да обрише патос са њом, што из неког разлога није хтео прошли пут. :) 

Nije takav scenario. U sledecoj se Hilary da glumi dominaciju a Tramp ce da glumi zbunjenost i to je to.

Подели на овим сајтовима

Сад гледам дебату. Варнице лете :ani_biggrin: Хилари је боља, Трамп је такође бољи ( иако му сад фали мало оне "кичме" коју је показивао све до сада, да не кажем "кохонес" али нећу да ме депортују ). Али и даље некако Трамп ми испада више као људско биће. Реалнији је ( иако је он сам нереалан ).

Заправо задивљен сам колико је унормалио свој наступ, а види се да му је требало доста труда за то. А и Хилари је смањила своје снисхођење за мрву.

Подели на овим сајтовима

27 minutes ago, Господин Дареалис рече

FB_IMG_1476098672840.jpg

Nisam bio siguran da li je ova rečenica tvoj komentar na Trampov "plakat" ili tvoj potpis:

Egotism and self-centeredness are the primary attributes of Satan.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...