Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Хвала људи на предлозима али проблем је што је утичница извађена, дакле жице вире 2 цм из зида, и не могу да се извуку више, а треба да их буде бар 10ак цм. Реч је о малим, танким бакарним жицама и ја не знам како да их продужим, могло би једнино можда да се залеми, како си ти Дејане мислио да продужим? :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 238
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Хахах и ај баш тако мислим, само ен знам ког мајстора, мајстора за шта. :D

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Хвала људи на предлозима али проблем је што је утичница извађена, дакле жице вире 2 цм из зида, и не могу да се извуку више, а треба да их буде бар 10ак цм. Реч је о малим, танким бакарним жицама и ја не знам како да их продужим, могло би једнино можда да се залеми, како си ти Дејане мислио да продужим? :)

Hardware варијанта. Те жице су у зиду, мислим да су испред цигли, полако скини малтер и доћи ћеш до њих тако ћеш да добијеш на дужини. Кад из извадиш закрпи и после замалтериши назад.

Ваљда знаш да замалтеришеш? Не би требало да су у цигли те жице.

После само прекречиш назад наравно.

То би била нека моја идеја како бих ја урадио..

Друга варијанта ако имаш просто за мавеар да узмеш некако да залемиш жице т.ј да направиш некако продужетак. А можеш и неким танким и дугачким клештима ако имаш или да купиш таква клешта да манефвришеш доста можеш чак и да заврнеш жице.

Мислим на оваква клешта

originalslika-6746450.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

E да заборавио сам, треба ти неко ко ради електроинсталације по кући или такве завршне радове. Питај било ког ко се бави грађевином да те споји са неким ко ради завршне радове на кући у вези са електро и телефонским инсталацијама.

Подели на овим сајтовима

Hardware варијанта. Те жице су у зиду, мислим да су испред цигли, полако скини малтер и доћи ћеш до њих тако ћеш да добијеш на дужини. Кад из извадиш закрпи и после замалтериши назад.

Ваљда знаш да замалтеришеш? Не би требало да су у цигли те жице.

После само прекречиш назад наравно.

То би била нека моја идеја како бих ја урадио..

Друга варијанта ако имаш просто за мавеар да узмеш некако да залемиш жице т.ј да направиш некако продужетак. А можеш и неким танким и дугачким клештима ако имаш или да купиш таква клешта да манефвришеш доста можеш чак и да заврнеш жице.

Мислим на оваква клешта

originalslika-6746450.jpg

У, хвала брате. Ако будем сам радио пре ће бити да ћу пробати са кљештима, јер сам подстанар, па не бих изводио неке веће радове ако баш не морам. :)

Подели на овим сајтовима

E да заборавио сам, треба ти неко ко ради електроинсталације по кући или такве завршне радове. Питај било ког ко се бави грађевином да те споји са неким ко ради завршне радове на кући у вези са електро и телефонским инсталацијама.

Е ово ја зовем корисним обавештењем, хвала! :)

Подели на овим сајтовима

У, хвала брате. Ако будем сам радио пре ће бити да ћу пробати са кљештима, јер сам подстанар, па не бих изводио неке веће радове ако баш не морам. :)

Онда зови мајстора! :))

Ја волим сам да радим по кући и да сам решавам такве проблеме па покушавам да ти пренесем мој ентузијазам :))

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Као што сам поставио тему за теологе, можда не би било лоше остављати савете, сазнања о неком слободном радном месту или ако неко има фирму, да су му потребни радници, а пошто доста људи стално учествује на форуму, не би било лоше да се помогне браћи и сестрама који су незапослени. Могли би и хонорарни послови или једнодневни да се постављају. Да покажемо мало Хришћанског духа и да кренемо у акцију, да мало делима учествујемо.

На пример: у мојој фирми (без навођења имена фирме) потребни су комерцијалисти, ако је неко заинтересован пошаљите ми CV на ПП. (НЕ ШАЉИТЕ МЕНИ ПОШТО ЈЕ ОВО ПРИМЕР :) )

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Наведе ме тема о пољопривреди да освежим тему :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Наведе ме незапосленост у народу да освежим тему :)

Значи, ако неко зна неку добру везу или добру политичку партију која запошљава своје чланове :)

orthodoxlighthouse

Подели на овим сајтовима

Dobra firma, ali traze znanje

http://www.infobip.com/about/careers/#tab2

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

:))

Извини, морао сам да се насмејем. Испаде да овде људи долазе без знања :)

Извини још једном, било је јаче од мене :)

orthodoxlighthouse

Подели на овим сајтовима

Иначе хвала. Овако нешто је исто добро постављати. Има људи којима је то струка, а нису видели оглас.

orthodoxlighthouse

Подели на овим сајтовима

:))

Извини, морао сам да се насмејем. Испаде да овде људи долазе без знања :)

Извини још једном, било је јаче од мене :)

ijaooo... kako si bezobrazan :D a znas na sta sam mislio! :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...