Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 52 минута, Ronald рече

Fina je, jos ako se cipelice lijepo uklapaju i neka mala tasnica( nikako veliku jer bi te progutala) i neki komad nakita, nista previse, da bude jedva upadljivo, svidja mi se. :)

uz haljinu sa tankim bretelama se ne nose cipelice, nego sandalice sa tankim kaišićima, ništa platforma, ništa debela potpetica, eventualno, ako nosi sako preko kao što je Ayla predložila može neke stileto cipele, ali sa nižom potpeticom ili baletankice, ali onda gubi na "svečanom momentu"

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 238
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 35 минута, Снежана рече

uz haljinu sa tankim bretelama se ne nose cipelice, nego sandalice sa tankim kaišićima, ništa platforma, ništa debela potpetica, eventualno, ako nosi sako preko kao što je Ayla predložila može neke stileto cipele, ali sa nižom potpeticom ili baletankice, ali onda gubi na "svečanom momentu"

Cipelice sam rekao tepajuci, nisam ni pomislio na neki model, jer sam bio u hodu, kao ti za baletankice:-)

Ali posto si rekla da nesto ne ide, meni bi se i neki oblik cizmica uklopio uz njenu haljinicu ako vec ne insistira da bude elegantna:-)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ronald рече

Cipelice sam rekao tepajuci, nisam ni pomislio na neki model, jer sam bio u hodu, kao ti za baletankice:-)

Ali posto si rekla da nesto ne ide, meni bi se i neki oblik cizmica uklopio uz njenu haljinicu ako vec ne insistira da bude elegantna:-)

ma pazi ja bih u njenim godinama nosila motorke čizme na tu haljinu i rokersku jaknu kožnu, ali ne preterujmo :)  suviše je tanka haljina za čizme, a svakako zahteva i bose noge, eventualno neke letnje čizmice, ali to je već teško naći ovde a da ne bude nakaradno

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Снежана рече

ma pazi ja bih u njenim godinama nosila motorke čizme na tu haljinu i rokersku jaknu kožnu, ali ne preterujmo :)  suviše je tanka haljina za čizme, a svakako zahteva i bose noge, eventualno neke letnje čizmice, ali to je već teško naći ovde a da ne bude nakaradno

Da, letnje cizmice na bosu nogu:) 

Nije pretjerivanje ja ne volim nikakvu vrstu uniformisanosti i mislim da imam neku sliku o njoj jer znam njenu i visinu i kilazu, lice, jer bez toga je pretesko ocjenjivati. Neko moze da kupi sve kako treba ali ne ide, odnosno nije to to.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, "Tamo daleko" рече

Evo dok ne dodje Ronald, samo da kazem da ti je izbor izvanredan! Nije klise, vec bas stilski, damski bas! Hoces li staviti neki lepi shal? Nesto od nakita? Kad smo vec dovde, hajde da vidimo cipelice? Izvini ako sam preterala sa radoznaloscu. :)

Ма, то се шалим са њим јер се никада не слажемо око лепоте. :D Само огрлицу неку, а сандале ми нису ту тренутно, сребрне су (не металик).

пре 12 часа, Снежана рече

i kakvu frizuru, da se nadovežem na tamo daleko

Е, то ћу да планирам у мају :D Све зависи од дужине косе, не знам како ћу да се шишам до тад. :)

пре 12 часа, Ronald рече

Fina je, jos ako se cipelice lijepo uklapaju i neka mala tasnica( nikako veliku jer bi te progutala) i neki komad nakita, nista previse, da bude jedva upadljivo, svidja mi se. :)

Оуи, оуи, минимализам је конза. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Неки тамо рече

Лепа ти је хаљина. Али оно што саветује @Снежана је можда мало превише агресивно за свадбу :D

dz.png.d522d3a1bbff4f252470985564fb3d8e.png

Бре, летње чизме! Ове, нпр.: 

Colorful-Sexy-Over-Knee-High-Gladiator-S

И ово чудо кошта 49 долара. :D

https://thatgirldolce.com/products/colorful-sexy-over-knee-high-gladiator-shoes-high-heels-sandals-cross-strappy-stiletto-summer-boots-shoes-woman-zapatos-mujer 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • 2 months later...

Ne postoji forum gde nisam tražila pomoć, čak i ovde. U pitanju je bila mala novčana pomoć od 10-15000. Zbog greške koju sam napravila imala sam minus u firmi, koji moram da vratim do 1. septembra. Zbog tog minusa sada ne mogu da pošaljem dete na takmičenje. Znam da deluje smešna cifra i svako će reći zašto ne pozajmim od prijatelja. Vidite, kad je firma mog muža otišla u stečaj dugo nije mogo da nađe posao. Sad kada je našo vraćamo tim prijateljima dugove. Teško da smem opet da se zadužujemo.

Tako da verujem u reči utehe kao što se ovaj forum i zove ali u konkretnu pomoć teško. Ne osuđujem nikog, verujem da smo svi u sličnoj situaciji.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Ne znam u stvari, da li je to dobro mesto...

Treba meni tkanica - pojas (da bude dosta crven, naravno typ nacijonalne nosnje, i naravno zenski tip), posto sam ga izgubila sad za Bozic u autobusu.. Zivim u Poljskoj, pa pitanje - da li neko zna siguno mesto, da bih mogla da kupim tkanicu online i da bude meni poslata?

Ili: da li neko mogao bi da mi kupi i posalje, ja naravno sve bih plaćala (poslala pare a racun)?

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

On 2.3.2021. at 12:37, Danijela рече

Hvala! :)

Подели на овим сајтовима

Никако не могу да прочитам статусе. Не знам шта се дешава. ne_shvata Може ли неко да ми помогне? :(

Opet ista priča. :sossos:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...