Драгана. Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Није проблем да има посла у иностранству, већ да га нема у Србији... Па одеш у иностранство, кажеш морао сам да дођем, тражим азил, ја сам хомосексуалац, живот ми је угрожен и ето ти азила шалим се, али и доста људи је криво за то... много људи кажу, ајд упишем било шта, ето реда ради, да имам неку дипломицу, посла ионако нећу имати... е то није паметно размишљање... и колико времена људи проводе на интернету, могли су до сада научити неки страни језик и тако покушати. Ево, мој комшија из Бијељине, човјек од 45 година, радио, радио и скупио паре за карту до АМерике. Каже '' језик не знам, не знам гдје ћу спавати, шта ћу јести, али ја ћу се снаћи'' понио човјек нешто новца са собом и ријешио да проба срећу, отишао у непознато... и нашао посао код неког нашег човјека... Тако да... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Svajcarska je od onih ozbiljnih zemalja (ne Monako i slicni) zemlja za najmanjom stopom nezaposlenosti i nije bas za uporedu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Radim od 8 osnovne, počeo sam sa istovaranjem šlepera, celu srednju sam radio, obzirom na uslove rada, razumem svakog ko ne želi da radi ... Sad već, uz studije, radim aktivno već 7 god , nemam dana radnog staža. Nešto nisam siguran da bi u , Norveškoj, Švedskoj, Švajcarskoj to tako moglo Па можеш ти да дођеш овдје и на црно који мјесец, ако хоћеш, скупиш неке паре или научиш нешто језика, и ако они виде да си им користан, можеш добити боравишну дозволу.. Мени је јако жао твоје ситуације, јер си јако паметан. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Па одеш у иностранство, кажеш морао сам да дођем, тражим азил, ја сам хомосексуалац, живот ми је угрожен и ето ти азила Ја сам патриота у емоцијама и пракси, ја желим да у Србији буде боље и желим да очувам Србију, зато остајем оввде.. А и знам језике и имам где... ал волим Србију... шта ћу. Лапис Лазули and Пг је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Ја сам патриота у емоцијама и пракси, ја желим да у Србији буде боље и желим да очувам Србију, зато остајем оввде.. А и знам језике и имам где... ал волим Србију... шта ћу. Не знам јеси ли ироничан или не.. ако ниси, онда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Ево, мој комшија из Бијељине, човјек од 45 година, радио, радио и скупио паре за карту до АМерике. Каже '' језик не знам, не знам гдје ћу спавати, шта ћу јести, али ја ћу се снаћи'' понио човјек нешто новца са собом и ријешио да проба срећу, отишао у непознато... и нашао посао код неког нашег човјека... Тако да... Или је морао прво да нађе посао, да аплицира за радну визу, па тек онда (ако се смилују да му је дају) да оде до Америке или је отишао на туристичкој визи и остао да ради нелегално, што никоме не бих препоручио... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Па можеш ти да дођеш овдје и на црно који мјесец, ако хоћеш, скупиш неке паре или научиш нешто језика, и ако они виде да си им користан, можеш добити боравишну дозволу.. Мени је јако жао твоје ситуације, јер си јако паметан. E super Dragana bas takve izvjave su to sto moja rodbina naprimer misli da je se seliti u inostranstvu lako. Pa nemozes ljude da ubedis da trebaju tu i tu dokumentaciju i uslove (koje nemaju) i da ne ceka posao na ulici. Kad Srbija udje u EU to ce biti druga prica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Па можеш ти да дођеш овдје и на црно који мјесец, ако хоћеш, скупиш неке паре или научиш нешто језика, и ако они виде да си им користан, можеш добити боравишну дозволу.. Мени је јако жао твоје ситуације, јер си јако паметан. ne mora doci na crno, on ima hr drzavljanstvo a u svicarskoj ima pravo da ucestvuje na trzistu rada od ove godine, ne treba mu nikakva radna dozvola... eto ti si tamo nadji mu gdje bi mogao da radi i moze odma poceti sto se tice prava na rad.... ja bi te zamolio samo da mu nadjes neki posao sa teskim radnim vremenom, da nema vremena da nas ovamo banuje po forumu :P Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Не знам јеси ли ироничан или не.. ако ниси, онда... Тотално сам озбиљан, волим дедовину и имање... волим што живим у кући у којој моја породица живи последњих 5 генерација минимум.. и на тој истој земљи.. Волим Србију, волим Србе... мого бих ја да живим, .... било где али не желим...знам енглески перфектно, знам француски по мало.. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Ја имам теорију да у Србији не треба тражити посао већ га правити. А паре нису проблем, пара нема.... Лапис Лазули and Saandra је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Ја сам патриота у емоцијама и пракси, ја желим да у Србији буде боље и желим да очувам Србију, зато остајем оввде.. А и знам језике и имам где... ал волим Србију... шта ћу. Само што тако ништа нећеш помоћи Србији, нажалост... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Само што тако ништа нећеш помоћи Србији, нажалост... тако што ћу да пуштам бабе и деде да гласају за вучића док сам ја у немачкој нпр... сигурно нећу... Да сам ит струка вероватно бих се пробио негде у иностранству па бих се вратио овде.. Уса нпр.. Али овако ја могу само продавац у уса да будем...не видим неку перспективу за предузетништво тамо.. за мене.. нисам ти ја тип који добро ради са "шефовима" ... оно могу.. ал ми не прија та идеја... да имам Шефа... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 И да додам одмах једну ствар...треба поштовати туђе изборе. Ништа није црно или бело, (сем посла и робе) и одлазак и останак имају своје предности и мане...а патриотизам и стомак нису у свађи. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 знам енглески перфектно, знам француски по мало... "Извините, а да ли Ви говорите српско-хрватске језике народа и народности?" Saandra, Млађони, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Све што радиш у Србији само иде на корист овим злотворима. Храниш људождере. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука