Jump to content

Ми волимо пиво!

Оцени ову тему

Pivo s batinama ili čokolada?  

8 члановâ је гласало

1. 1. Pivo s batinama ili čokolada?

• Čokolada
      2
    • Pivo s batinama.
      6

Препоручена порука

Цитат

Које најчешће ?

1.Амстел

2.Лав

3.Ваљевско

4.Туборг

5.Никшићко

...

ако нема може било које, мада не волим нешто Јелен...

Најгоре пиво које сам пробао је - Мастер  0228_hot

Ma jelen je najbolji,a najgori je Pils Plus,to je najgore pivo na svetu. 0202_238

Lekar mi je rekao da prestanem da pijem,nisam mogo da se smirim,pocnem da ga bijem  0409_feel

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Цитат

pivo piju samo seljaci.

Ма пију сви  0202_238

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Само се ви шалите са моћним Сауроном,злим господаром пива...чекајте само да пронађе свој пивски прстен и готови сте...један да свеже све! 0104_cheesy

Постављена слика

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Постављена слика

Опет и опет:

Постављена слика

Послужите се !

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

:) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 4chsmu1 slavabogu 4chsmu1

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Није лоше, скоро сам га пио у Градском, али је Ваљевско ипак боље...    smil41cb5615a0b72.gif

Подели на овим сајтовима

Ja sam voleo Jagodinsko ali ga sad ne donose u Makedoniji  :smiley:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Upozorenje: glsanje je TAJNO, nitko nece moci vidjeti mogucnost koju ste izabrali.

Ako zelite, sami mozete napisazi za sta ste se odlucili. Vas izbor je vasa licna stvar! To mi respektujemo!

pivo s batinama ili čokolada?

http://www.youtube.com/watch?v=ZxO2L8BPxK4

.smil. i sFun_bat VS free_chocolate_avatar_by_paramore4eva11-d35gdsb.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...