Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да. Имамо ГА. :)

Хвала још једаред свима и предлажем следеће, а што сам већ урадио на теми Питајте Администрацију.

Дакле, још једном вас све позивам да уведемо један својеврстан "форумски детант", нешто попут споразума "САЛТ"; овог пута нека буде САЛТ 3 :) ... Дакле да закопамо свак` своје оружје, Не сад из разлога типа Божић је и прочаја (а јесте и због тога на првом месту-што би рекли, не ваља се), него зато што просто-отишли смо мало у супротне крајности. Поједини...

`начи, ш`о би рекли код мене у Семлину, дај да се мало примиримо и, обећавам, одмах после Божића ћемо сести и поразговарати и видети "где шкрипи". Да се не би унедоглед прегањали, смета ми овај како пише, смета ми овај како мисли, овај ми преместио тему, овај ми ускратио писање, овај поставља овакву, онај онакву тему, ђе је ба оно спојено и сл...

Ево, имате моју реч, часну-војничку, од недеље, још боље, од понедељка, 11. јануара-надам се да ћемо се сви заједно потрудити да решимо све нејасноће и проблеме које смо сами себи направили... А све због неразумевања и већ пословично српског "клина и плоче"...

До тада, остајте ми здраво и добро, уживајте у овој зими када време јој је, снегу који је покрио брег, а зверкама оставите нек` се баве собом.

Живи ми и здрави били.

Христос Се Роди!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Мене је Жељко разочаро јер сам очекиво да развије неки модел за финансирање форума. Нпр. мого је да направи нешто као Купиндо за ове православне џиџа-биџе, па да сви манастири, цркве, итд. преко форума продају те стварчице (а продавали би, због посећености), а он, овај, форум, да узима неки проценат од сваке продаје. Уместо тога, он је поставио рекламе за чукљеве у време кад је AdBlock посто мејнстрим, ш'о би се рекло. Поред тога, није решио ниједан проблем између чланова и администрације, увек само пошаље неког да „смири“ ситуацију и ништа не уради после па се чланови за пар недеља жале за исте проблеме, а мого је да скрати муке и једнима и другима.

Све у свему, слабо се показао.

Слажем се.

Подели на овим сајтовима

Шта ја јавно кажем" БРавооо Микии, мАјсторЕЕЕЕ!!!. Прави човек, најзад!!!!! Тако Треба!!!"

Шта ја стварно мислим"Дал сте нормални??"

:aplauz:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Прави човјек, заиста. Јесмо нормални :D , мислимо далековидо за добробит сајта.

Ево и јавне честитке од срца брату Милану. 

Подели на овим сајтовима

Саг ће Лане прво нас да построји!

А после сте ви на ред! Хахаха :cheesy3::smeh2:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ja stvarno ne znam šta se ovo dešava. Od kad je ovaj iz vazduplohova GA?!!

Човек само да се телепронтује одавде. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

На ЖРУ порталу аналитичари говоре

"Чивијашки пробој!"

"Слабљење пречанске олигархије!"

"Јачање Србијанског ЖРУ-тока"

"Милитаризација ЖРУ-а"

Из хелсиншког одбора:

"Време је за жене у црвеном!"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

photo-5984.jpg?_r=1455846633

ЖРУ има новог младог господина модератора.

Честитам  :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

...сад видех и Парадоксу (извињавам се )

Честитам :)

photo-19752.jpg?_r=1410771024

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Bolje da ste stavili Snežanu.Žena oštra i na mestu plus što svoje stavove drži na stabilnim nogama. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...