Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ако будете "пролазника" једном прогласили за ГА,то ће бити последња времена,овог грунфа још могу и да сварим... :mahmah:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Да, заборавих да напоменем, тема о проглашењу новог ГА већ постоји па ће јој ова бити припојена. Хвала на разумевању. :skidamkapu:

(Баш сам партибрејкер, а? :))) )

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Да, заборавих да напоменем, тема о проглашењу новог ГА већ постоји па ће јој ова бити припојена. Хвала на разумевању. :skidamkapu:

(Баш сам партибрејкер, а? :))) )

Више си јадан..но добро...тему можеш да припојиш и сутра када се заврши честитање.

П.С. Извините остали на коментару.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

А да није неки војни пуч?

Форумски удар, што би рек'о .... неко...

Иначе, честитам Ракићу! Са Ракићем у нове форумске висине! :)

Подели на овим сајтовима

сутра

Све за тебе... :naklon:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Ја се све нешто чудим и мислим да се ви људи ипак само  шалите :D / везано за неке коментаре  наизглед недобронамерне/  ;)

Ја сам овде релативно нова па можда не разумем добро,  ваше  дугогодишње интерне мало циничне опаске.......... :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Све за тебе... :naklon:

Да ме не разумеш погрешно, у опште нисам ја у питању као постављач теме, и нема потребе мени да чиниш било какве уступке, што се мене тиче лично, тему можеш и да обишеш, ја сам честитала од срца Ракићу и то је то, али није у реду према њему и није културно, свој савсни посао спајача тема можеш да одложиш и за сутра.

:naklon:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Честитам Лане. :zelezeka: :zelezeka:

Кад Риле није хтео :945729:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

A ko je sad pa ovaj "prolaznik"? :scratch_head:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Више си јадан..но добро...тему можеш да припојиш и сутра када се заврши честитање.

П.С. Извините остали на коментару.

Preozbiljna si. Time i pristrasna. Time i isključiva. Bar što se ovog tiče.

Подели на овим сајтовима

A ko je sad pa ovaj "prolaznik"? :scratch_head:

Тајни члан, :)))

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...