Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

И да не испадне да имам нешто лично против Ивана, немам, наравно , дечка не познајем, само хоћу да подсетим да је у скорије време као модератор имао врло ружне испаде где је показао да се баш и не сналази на тој "функцији", наравно није то никакав грех, свако герши (па чак и администрација), само је показао да не уме да сноси одговорност за своје грешке, јер се после њих сакривао иза целокупне модерације и Жељкове сукње.

A ja npr. mislim da se odlicno pokazao kao urednik...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

@@Плутон,

Е, ко ти рек'о да откријеш тајну? :D

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

E, sad kad ste se tako izleteli svi, ja bih vam svima udelio po ban, nije vam se svidjalo kako je bilo, je li, niste mogli da pisete sta ste hteli i koliko ste hteli, sad ovamo cestitke, a niko da pohvali Zeljka, kao uskracivao vam neka prava sta li, odmah navalili da GA novog ljubite, hocete da mu pozli, da ga zatrpate poljupcima, da ga savatate dok je rovit i jos nije preuzeo sve poluge vlasti, je l to?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Кад је пао Жељко, пашће и Вучић.

To sam i ja pre neki dan pomislio.

Reko znači na vlast dolazi vojna hunta!

Подели на овим сајтовима

E, sad kad ste se tako izleteli svi, ja bih vam svima udelio po ban, nije vam se svidjalo kako je bilo, je li, niste mogli da pisete sta ste hteli i koliko ste hteli, sad ovamo cestitke, a niko da pohvali Zeljka, kao uskracivao vam neka prava sta li, odmah navalili da GA novog ljubite, hocete da mu pozli, da ga zatrpate poljupcima, da ga savatate dok je rovit i jos nije preuzeo sve poluge vlasti, je l to?

I ja to gledam i ne mogu da verujem svom monitoru.

Reko vid me očinji vara, ali jok more, nego su ovi forumaši veeeelike uvlakače!

Подели на овим сајтовима

I ja to gledam i ne mogu da verujem svom monitoru.

Reko vid me očinji vara, ali jok more, nego su ovi forumaši veeeelike uvlakače!

Dok si zario i palio, sve mico-maco, a sad niko da te pogleda. Prica se jos i da su te ucenili nekim fotkama iz vazduha, kazu digo vile a nije prijavio, ne znam sad... sve kao bazen na krovu... pusi se, kazu ona voda, a stego minus.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Dok si zario i palio, sve mico-maco, a sad niko da te pogleda. Prica se jos i da su te ucenili nekim fotkama iz vazduha, kazu digo vile a nije prijavio, ne znam sad... sve kao bazen na krovu... pusi se, kazu ona voda, a stego minus.

Ма, пусти, нећемо сад о томе...

Подели на овим сајтовима

Нека је са срећом, Милане!  :)

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Мене је Жељко разочаро јер сам очекиво да развије неки модел за финансирање форума. Нпр. мого је да направи нешто као Купиндо за ове православне џиџа-биџе, па да сви манастири, цркве, итд. преко форума продају те стварчице (а продавали би, због посећености), а он, овај, форум, да узима неки проценат од сваке продаје. Уместо тога, он је поставио рекламе за чукљеве у време кад је AdBlock посто мејнстрим, ш'о би се рекло. Поред тога, није решио ниједан проблем између чланова и администрације, увек само пошаље неког да „смири“ ситуацију и ништа не уради после па се чланови за пар недеља жале за исте проблеме, а мого је да скрати муке и једнима и другима.

Све у свему, слабо се показао.

Подели на овим сајтовима

увек само пошаље неког да „смири“ ситуацију и ништа не уради после па се чланови за пар недеља жале за исте проблеме.

Ja sam cuo da je ovaj novi pribavio planove svih optickih kablova sto su polegnuti po Srbijici (pitaj Juana odakle mu) i da je vec pricao sa adminima drugim o pozajmici ashova i da ce da ide od aj pi ja do aj pi ja i da cvika net na 100m od kuce svakog clana. Dok ti zovnes svog provajdera, dok oni uzmu u obzir tvoju zalbu, dok snime teren, dok se zemlja raskravi, pa ima da se oladis od njihovih budalastina sve u sesnaes, a ovaj samo pusti onaj konopac iz helisa, sjuri dole admina, cvik, drmne konopac, a ovaj ga odnese do sledece kuce. I niko nece da bude satro banovan.

Подели на овим сајтовима

Ja sam cuo da je ovaj novi pribavio planove svih optickih kablova i da je vec pricao sa adminima drugim o pozajmici ashova i da ce da ide od aj pi ja do aj pi ja i da cvika net na 100m od kuce svakog clana. Dok ti zovnes svog provajdera, dok oni uzmu u obzir tvoju zalbu, dok snime teren, dok se zemlja raskravi, pa ima da se oladis od njihovih budalastina sve u sesnaes, a ovaj samo pusti onaj konopac iz helisa, sjuri dole admina, cvik, drmne konopac, a ovaj ga odnese do sledece kuce. I niko nece da bude satro banovan.

12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Благо нама, сада има два сајт администратора. Нека је са срећом и Жељку и Милану.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...