Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Ово је још један у низу доказа да Фудбалски савез Србије воде мафијаши, лопови, бандити

сецикесе, смр..ови, полуписмени и неписмени "другови"...

0102_laugh 0405_feel :bla:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

http://acmilan-serbia.blogspot.com/

ja malo prevodim za taj blog ...

a, FB stranica http://www.facebook.com/551991milan?ref=ts  

ima već blizu 3000 članova (iz cele bivše YU)

Mogu i uživo da se prate utakmice Milana !

(na blogu)

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Сад је неки прекид, па реко да напишем нешто што ме је одушевило.

Фантастично је како српски навијач и србин уопште, може да препозна издају и вредности које чине живот.

Звиждање голману Стојковићу, показује на каквим ће све мукама бити, и какаву је грешку у животу, тај човек направио. Није све у парама, није све у каријери.

Иначе утакмица је онако...добра је...ево сад Лане промаши зицер...добро...биће 2 : 0 за нас на крају.

Репортер утакмице Аца, толико је лош, да му је ово вероватно најгори пренос до сада.

Качар је за сад најлошији код нас. 27' минут. Настављам гледање до полувремена, па се чујемо...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Takva smo sorta brdo love kvari nas lako i onda djonom startuje svako i nema "Driblaj" i nema "Dodaj!" vec samo ima: 'Dobro se prodaj'. Zbogom davni ideali. Manje mi smeta Prvenstvo sveta neg' prazan dzep...

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

75. минут

Који сам ја оптимиста када сам пре 50 мин. тврдио да ће бити 2:0 за нас stadaradim

Естонци воде 2 : 1, у принципу није ништа чудно. Нису бољи, али нисмо ни ми.

Зар треба да се брукамо до краја квалификација, да би један човек, који ничему не користи, а само смета, учинио једну исправну ствар у каријери, и дао оставку.. Т О Л Е  О Д Л А З И ! ! !

Подели на овим сајтовима

90. минут

СРБИЈА - ЕСТОНИЈА 1:3

Нема бато..док је Толета у ФСЈ, и док је концепција игре, трчи, трчи па набаци Жигићу...нема ту леба на дугорочне стазе.

Подели на овим сајтовима

Не верујем својим ушима шта сам чула од нашег селектора после утакмице :291291291:! Оно је срамота!

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

:291291291:ТОЛЕ ОДЛАЗИ  bandit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тактика је била изванредна само набацуј на Николу Жигића и будите сигурни да ћа нас напуне Италијани ! А изјава Пижонова на крају утакмице ........... но комент . Марш из Србског фудбала олоши и бандити , доведите бре људе који ће да гледају интерес нашег фудбала а не свој лични интерес . КАТАСТРОФА БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Јесте ли чули скандирање:

ТОЛЕ, ГАДУ, ИДИ НА ПАРАДУ!

:291291291: bandit 0110_hahaha

smej.gif 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ма катастрофа у сваком погледу. Нећу више да губим време и да се нервирам. Имам паметнија посла.

svaka ti je ka Njegoseva

Брате, очигледно је да имамо мафију у фудбалу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...