Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Ајмо певци :drugarstvo:

Хахахахаха, ово је због мене 100%....Братски, kriminalac  prstgore

FORZA MILAN!!!

Па наравно,моја је Барса и Лидс  sFun_bat ..али са Тотенхемом сам играо на менаџеру па сам их заволео мало,а ове мртве старце из Милана баш не волим..

Подели на овим сајтовима

Ајмо певци prstgore

Хахахахаха, ово је због мене 100%....Братски, kriminalac  :group111:

FORZA MILAN!!!

Па наравно,моја је Барса и Лидс  sFun_bat ..али са Тотенхемом сам играо на менаџеру па сам их заволео мало,а ове мртве старце из Милана баш не волим..

Знаш како, оно што је Милан направио у својој историји, Барса може само да сања, веруј ми, пријатељу  :cheesy2:  prstgore.....Него, ајт' и ти полако почни да навијаш за Милан, направио би најбољи потез у животу.  :drugarstvo:

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ајмо певци :)

Хахахахаха, ово је због мене 100%....Братски, prstgore  dada

FORZA MILAN!!!

Па наравно,моја је Барса и Лидс  0304_smile4 ..али са Тотенхемом сам играо на менаџеру па сам их заволео мало,а ове мртве старце из Милана баш не волим..

Знаш како, оно што је Милан направио у својој историји, Барса може само да сања, веруј ми, пријатељу  dada  0304_smile4.....Него, ајт' и ти полако почни да навијаш за Милан, направио би најбољи потез у животу.  :bla:

Па зашто навијаш онда за Партизан,кад ви наше титуле можете само да сањате?

Подели на овим сајтовима

Хахахахаха, ово је због мене 100%....Братски, :229229229:  klapklap

FORZA MILAN!!!

Па наравно,моја је Барса и Лидс  facenew22222222 ..али са Тотенхемом сам играо на менаџеру па сам их заволео мало,а ове мртве старце из Милана баш не волим..

Знаш како, оно што је Милан направио у својој историји, Барса може само да сања, веруј ми, пријатељу  ekstra  facenew22222222.....Него, ајт' и ти полако почни да навијаш за Милан, направио би најбољи потез у животу.  0110_hahaha

Еј сад, што навијам?  :drugarstvo: Постоји пуно разлога, неке ћу само да ти набројим: Црно бела боја, имамo најбоље навијаче у Европи. Кад погледамо пет најатрактивнијих спортова, (кошарка, фудбал, ватерполо, рукомет и одбојка) могу слободно да кажем да доминирамо. Има вас више, признајем, одприлике 60% наспрам 40%. Значи, на два гробара дођу три делије. Кад већ помињемо титуле: Били смо прваци Европе 92 у Истанбулу, а то се не помиње увелико. Али, од прошлости се не живи је л' тако, бураз?  algabacaju

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Хахахахаха, ово је због мене 100%....Братски, Just_Cuz_19  dada

FORZA MILAN!!!

Па наравно,моја је Барса и Лидс  clapc ..али са Тотенхемом сам играо на менаџеру па сам их заволео мало,а ове мртве старце из Милана баш не волим..

Знаш како, оно што је Милан направио у својој историји, Барса може само да сања, веруј ми, пријатељу  dada  :bla:.....Него, ајт' и ти полако почни да навијаш за Милан, направио би најбољи потез у животу.  :bla:

Еј сад, што навијам?  :huh: Постоји пуно разлога, неке ћу само да ти набројим: Црно бела боја, имамo најбоље навијаче у Европи. Кад погледамо пет најатрактивнијих спортова, (кошарка, фудбал, ватерполо, рукомет и одбојка) могу слободно да кажем да доминирамо. Има вас више, признајем, одприлике 60% наспрам 40%. Значи, на два гробара дођу три делије. Кад већ помињемо титуле: Били смо прваци Европе 92 у Истанбулу, а то се не помиње увелико. Али, од прошлости се не живи је л' тако, бураз?  :bla:

Не знам да ли си овај поста написао тако да ме нервираш,или нешто је друго у питању?Црно беле боје носите због Јувентуса,што не волиш плаву и жуту,такви су вам били дресови.

Друго нисте најбољи навијачи у Европи,јер немате кореографије,копирате наше песме,вадите се на то да навијате као Енглези па користите само грла и дланове.Сваки Европски навијач озбиљан може да ти каже истину ако тражиш објективност.Кад сте последњи пут направи кореографију,осим оно у Арени,што је било стварно смешно,а поносите се тиме.

Не знам колико вас има,али пола Србије навија за Звезду,остатак је за Партизан и за остале клубове у Србији.

Не живи се од прошлости,али шта би био Реал без прошлости,Манчестер,Милан,Ливерпул?То се никад ниси запитао?То одређује величину клуба и поштовања.А Звезда као неко кад погледаш да у свакој земљи има по 4 лига минимално,израчунај колико је то клуба,е па међу свим тим клубовима Звезда је међу 21 оних који су освојили Лигу Шампиона.Јесте моја баба је била лепа и згодна,али зато сам и ја исто данас овако леп и згодан.  4chsmu1

Данас доминирате због политике,није никаква тајна.Бољи сте у фудбалу,кошарци и ватерполу,ми смо бољи у одбојци и рукомету..то није никаква доминација..само немој као сви Гробари да ми спомињеш спортка друштва и спортове,типа шах,пљување у даљ са препонама и томе слично..све те титуле сте зарадили од 90 па на овамо искључиво због политике,а искључиво и због политике сте и настали.

Подели на овим сајтовима

Хахахахаха, ово је због мене 100%....Братски, :(  dada

FORZA MILAN!!!

Па наравно,моја је Барса и Лидс  0442_feel ..али са Тотенхемом сам играо на менаџеру па сам их заволео мало,а ове мртве старце из Милана баш не волим..

Знаш како, оно што је Милан направио у својој историји, Барса може само да сања, веруј ми, пријатељу  dada  prstgore.....Него, ајт' и ти полако почни да навијаш за Милан, направио би најбољи потез у животу.  :bla:

Еј сад, што навијам?  :) Постоји пуно разлога, неке ћу само да ти набројим: Црно бела боја, имамo најбоље навијаче у Европи. Кад погледамо пет најатрактивнијих спортова, (кошарка, фудбал, ватерполо, рукомет и одбојка) могу слободно да кажем да доминирамо. Има вас више, признајем, одприлике 60% наспрам 40%. Значи, на два гробара дођу три делије. Кад већ помињемо титуле: Били смо прваци Европе 92 у Истанбулу, а то се не помиње увелико. Али, од прошлости се не живи је л' тако, бураз?  :bla:

Не знам да ли си овај поста написао тако да ме нервираш,или нешто је друго у питању?Црно беле боје носите због Јувентуса,што не волиш плаву и жуту,такви су вам били дресови.

Друго нисте најбољи навијачи у Европи,јер немате кореографије,копирате наше песме,вадите се на то да навијате као Енглези па користите само грла и дланове.Сваки Европски навијач озбиљан може да ти каже истину ако тражиш објективност.Кад сте последњи пут направи кореографију,осим оно у Арени,што је било стварно смешно,а поносите се тиме.

Не знам колико вас има,али пола Србије навија за Звезду,остатак је за Партизан и за остале клубове у Србији.

Не живи се од прошлости,али шта би био Реал без прошлости,Манчестер,Милан,Ливерпул?То се никад ниси запитао?То одређује величину клуба и поштовања.А Звезда као неко кад погледаш да у свакој земљи има по 4 лига минимално,израчунај колико је то клуба,е па међу свим тим клубовима Звезда је међу 21 оних који су освојили Лигу Шампиона.Јесте моја баба је била лепа и згодна,али зато сам и ја исто данас овако леп и згодан.  :)

Данас доминирате због политике,није никаква тајна.Бољи сте у фудбалу,кошарци и ватерполу,ми смо бољи у одбојци и рукомету..то није никаква доминација..само немој као сви Гробари да ми спомињеш спортка друштва и спортове,типа шах,пљување у даљ са препонама и томе слично..све те титуле сте зарадили од 90 па на овамо искључиво због политике,а искључиво и због политике сте и настали.

Зашто се нервираш око тога. Ја као пропали Гробар морам нешто и да измислим да бих могао некако да опстанем.

Ма дај молим те, то око копирања нећу ништа да коментаришем. Копирања су обострана, и ја мислим да то птица на грани зна. Ја не знам да ли ти сматраш Делијама за најбоље навијаче, али ајде и то да мало прокоментаришемо. Какви сте то ви навијачи када нападате своје играче на тренингу и полупате им аутомобиле?

Ајде да изузмемо Ливерпул, не прави неке Бог зна какве резултате у последње време, али вратиће се и он у форму то је сигурно. Реал је са Миланом најтрофејнији клуб на свету. И нису једном Лигу Шампиона освоји, већ 9 пута ако се не варам. Манчестер такође. Тим који у последње 3-4 сезоне бележи феноменалне резултате, први је у енглеском шампионату. Међутим, очито је да не знате за победу у 8 дербија, ако се не варам. Не знате за титулу шампиона Србије још од 2007 год. Јаој Толе, срам да те буде шта си им урадио. Једном ће и он да оде, можда нећеш да ми верујеш, али ја сам лично за његову смену, из разлога што је сменио Антића. Ајде на кошарку да пређемо, од 15 мечева међусобно одиграних ви победу забележите једном. Не, нисам ни мислио на шах, скок у даљ, о томе да не дискутујемо уопште, био би вам то потоп да кренемо о томе у расправу. Ајде, домаће првенство Толе је крив...Да ли је Толе крив што већ три-четри године не знате за Европу. Је л' и то Толе намешта? Освојили сте Лигу Шампиона, свака част на томе, ал' не можете нон-стоп на то да се базирате. Ти европски великани, које си набројао, минимум долазе до 1/8 финала Лиге Шампиона скоро сваке године.

А то да опстајемо помоћу политике, ''качи мачку о реп''. Реци ми помоћу чега ви опстајете. Имате руског гиганта који се сад вероватно већ каје са ким је склопио уговор, не можете квалификације да прођете за Лигу Европе, а наме се смејете што нас великан попут Арсенала победио. Што се кошарке тиче, могли би бар да нам се захвалите, да нисмо ми победили Задар...Добро дошла Звездо у ПЛС. Мислим да је сувишно више да причамо о овој теми.  1405_love prstgore .mense.

Подели на овим сајтовима

Kaka se već dogovorio sa Milanom?

Постављена слика

Brazilac se neformalno složio sa ponudom ''rosonera'' da se vrati na San Siro.

Neki španski mediji, preneli su juče da je vezista Reala, Riki Kaka, postigao dogovor sa Milanom!

Postignut je nezvanični dogovor, a Milanezi će morati da plate između 20 i 30 milona evra.

Ranije ove nedelje, Adrijano Galijani je rekao da je taj transfer nemoguć, zbog Kakine visoke plate u Madridu.

Ipak, ove sezone u Milanu bez ugovora ostaje čak devet igrača, pa bi to moglo da otvori prostor za ispunjenje Kakinih zahteva.

Brazilski fudbaler ima katastrofalnu sezonu praćenu povredama i ponovo je van terena.

Ajмо Кака мајсторе, дођи у екипу у коју си стекао светскy славу, вратићеш ти форму на највећи ниво.

FORZA MILAN MILAN CHAMPIONE!!!!!!!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

Не могу да одговарам на "глупа" питања.Само да кажем зашто нисте били толико велики кад нам је прошле сезоне требала ваша победа против Хрвата за Улеб куш,а Вујошевић добија 2 техничке..дај молим те..

Ово је ипак тема за Милан,тако ово остављамо за неку другу тему.Мада не верујем ни да ћу ти одговарати на овакве глупости искрено  :( јер ја то слушам сваког дана од другара и не могу да се начудим шта причају.

Подели на овим сајтовима

Нема везе у сваком случају ја те много волим, иако си делија...... :cmizdrenje:  :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

E, Zvečanac, aj uzmi učešće na Forumu:

www.milanisti.freeforums.org

Завршено, пријатељу..... dada

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Savladani Sevrni Irci 2:1

Srbija na deobi drugog mesta sa Slovenijom koja je porazena u Ljubljani od Italije 0:1.

Ima li nade???

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...