Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

После бледог издања против Словеније (1:1) и катастрофалне игре и пораза од Естоније у Београду (1:3) репрезентација Србије у најгорем могућем трнутку (слаба форма, лоша атмосфера у тиму) одлази на мегдан Италији.

На жалост, народ у Србији неће моћи да посматра ову фудбалску представу јер РТС није у могућности због финансијских проблема да преноси сусрет из Ђенове.

Има ли наде за срппски фудбал и које су Ваше прогнозе везане за сусрет у Италији.

Ја кажем 2:1 за Италију!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Јел гледа неко фудбал?

Ови наши навијачи су заиста претерали!

Utakmica Prekinuta.

Valjda zbog navijaca, ali onaj vas komentator blage veze nema nezna nista da objasni.

Video sam da su navijaci bacili 2 balklje na terenu, jedan je pre pocetka natprevara udarao u staklo sa stolicom i to.

A tek kod himne ...

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=kkYlNBgYo9U&feature=player_embedded#!

Нова химна навијача Србије!

Подели на овим сајтовима

Закон као у Енглеској!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Инзаги… Човек коме је и Мурињо тражио дрес!

04. новембар 2010. 10:35 > 10:44

Супер Пипо само је чекао да добије шансу… Без обзира што је на другој страни бил машинерија Жозеа Муриња звана Реал Мадрид.

Постављена слика

Легендарни стрелац био је сигуран да ће постићи гол, па је тако и припремио мајицу са бројем 69, јер је дуел Лиге шампиона између Милана и Реала ишчекивао са 68 постигнутих голова у евро-куповима, два мање од вечитог ривала Раула Гонзалеса.

И онда… Инзаги је добио шансу у 60. минуту, при вођству Реала од 1:0, осам минута касније постигао је 69, а потом и 70. гол у Европи!

Потценио је себе, није рачунао да ће за 18 минута два пута да савлада Икера Касиљаса…

На крају, голом Педра Леона у 93. минуту, Реал је избегао први пораз од када је Мурињо постао тренер тог тима, али су свеједно сви у Милану причали само о Филипу Инзагију (37 година).

"Број 69 на мајици био је спреман већ неко време, али на крају није био дуго актуелан. Нисам ни ја очекивао…", признао је Инзаги и додао:

"Прилично сам поносан што сам био на терену у мечу Милана и Реала у овим годинама… А, све време слушам одређене ствари о мени и мојим квалитетима на терену", окренуо се Инзаги вечитим критичарима, који не могу да се помире са чињеницом да овај неуништиви нападач, упркос наизглед тоталном фудбалском незнању, чини чуда и у касним 30-им.

"Неки коментатори када причају о Милану забораве да ја уопште постојим и надам се да ће сада да се погледају у огледало", додао је Инзаги онима који причају само о Златану Ибрахимовићу, Робињу, Алешандре Пату, Роналдињу и осталима…

"Није ми лако… Постигао сам одлучујући гол против Катаније и онда је прошло девет утакмица, а ја једва да сам добио шансу да се загревам", мало је пецнуо Инзаги и тренера Масимилијана Алегрија.

Један човек није потценио Супер Пипа. Управо Мурињо.

Пре две седмице, пред меч ова два тима у Мадриду, португалски тренер и доскорашњи шеф струке Милановог највећег ривала Интера, засмејао је многе на конференцији за медије када је рекао да се од свих звезда росонера највише плаши – Филипа Инзагија.

Скоро сви су то схватили као ругање Ибрахимовићу и осталима, јер није ваљда се Мурињо плаши маторца од 37 година!?

Али, Мурињо је знао одакле прети највећа опасност.

Инзаги је такође Италијанима потврдио да се Мурињо није спрдао када је то рекао.

"Прошле сезоне, Мурињо је чекао испред наше свлачионице после дербија Милан – Интер, само да би узео мој дрес. Он ме заиста поштује".

Са два постигнута гола за Милан против Реала, Инзаги је на вечној листи стрелаца црвено-црних престигао легендарног Марка ван Бастена и сада има 145 голова.

"Претећи некога ко се зове Ван Бастен је невероватна ствар. Сви знамо шта је тај човек урадио за Милан, тако да је то за мене велика част. Желим да посветим ово дивно вече, вероватно највеће у каријери, мојој породици, пријатељима и Стефану Баргонову… Видео сам га пре неки дан и обећао сам му да ћемо заједно прославити овај рекорд", додао је Инзаги.

(МОНДО)

http://www.mondo.rs/s187962/Inzagi_Covek_kome_je_i_Murinjo_trazio_dres.html

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Миљковић: Звижде, а ми им донели ЛШ

03. новембар 2010. 23:47 > 23:53

Млади бек Партизана под снажним утиском звиждука са Истока и Запада, на које се Боја не обазире. Илић о неспремности.

Смркнута су била лица црно-белих после пораза од Браге. Свесни да нису приказали игру вредну учешћа у Лиги шампиона, фудбалери Партизана су већином признавали заслужену победу гостију из Португала.

Најискреније је звучао Саша Илић:

"Не кажем да немамо квалитет, али нисмо спремни за овако озбиљне утакмице у којима се свака грешка скупо плаћа", рекао је искусни везиста.

"У преостале две утакмице, иако ћемо за противнике имати велике екипе, покушаћемо да остваримо победу. Нада умире последња", једва чујним гласом додао је Саша Илић.

Млади Александар Миљковић је по изласку из свлачионице, без питања, почео причу:

"Знам да као најмлађи не би смео да коментаришем, али још сам под јаким утиском звиждука којима смо испраћени са терена. Дошли су са Истока и Запада где су били људи који не долазе на првенствене утакмице. А ми смо им обезбедили да уживо гледају Лигу шампиона", није могао Миљковић да сакрије емоције.

О игри је додао:

"Опет смо наивно примили гол, из прекида... А договор је био да у тој зони не правимо прекршаје".

Миљковић се нада да ће му ово бити само прво искуство у Лиги шампиона.

"Већем броју играча је прво велико искушење у каријери. Недостаје нам искуства и рутине. Али, глупо би било да сада дигнемо руке, играћемо у преостале две утакмице за публику", закључио је десни бек Партизана.

За разлику од Миљковића, Пјера Боју нису дотакли звиждуци са трибина.

"То је нормално, јер смо изгубили. Нисам био на нивоу, али на звиждуке се не обазирем", истакао је Камерунац и наставио:

"Лоше смо кренули иако смо све карте бацили на напад. Увукао се страх и зато смо много грешили. Тек у последњих 25 минута смо нешто покушавали. Можемо само да кукамо".

Младен Крстајић је признао да је пораз био заслужен.

"Брага је заслужено победила. У друго полувреме смо ушли још ризичније и створили шансе, али нисмо имали среће. Пробаћемо да нешто урадимо против Шахтјора... О Арсеналу је сувишно говорити".

А сада следи повратак у реалност.

"БСК морамо да победимо", завршио је причу капитен Партизана.

Радосав Петровић не може да прежали што његова два "отворена" шута нису завршила у мрежи Фелипеа.

"Нисам имао среће... То је фудбал... Из ових утакмица морамо да учимо и да не понављамо грешке. Пробаћемо да победимо Шахтјор, играћемо за част", поручио је Петровић.

Владимир Стојковић се надовезао:

"Било је тешко. Кренули смо са тројицом нападача, али нисмо имали среће. У наредне две утакмице морамо да пробамо да освојимо неки бод. Ово је велико искуство за млади тим".

Клео је био "одсечен" у нападу, завршног паса није било.

"Почели смо добро, бар у уводних десет минута. Али, изгубили смо организацију и много лопти, а онда и примили гол што је био велики проблем. У другом полувремену смо кренули на све или ништа", оценио је Бразилац.

Председник Партизана Драган Ђурић "прозива" и срећу.

"У другом полувремену смо били бољи, али лопта није хтела у гол, што је предуслов за добар резултат. Брага је озбиљан клуб, а нама је ово школа. Мало нам је и среће недостајало", подвукао је Ђурић.

http://www.mondo.rs/s187942/Miljkovic-_Zvizde_a_mi_im_doneli_LS.html

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...