Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Makedonci i Slovenci nisu previše pridavali značaj ovom uspehu…

Damnit! Zar ja poslednji da saznam da je bilo prvenstvo i da sam pobedio!? JA, SRBIN, osecam se sad ko neki Slovenac ili Makedonac... Nije mi bilo tesko da divljam po ulici kad oni mladi matematicari (ne znam koje je njihova ptica-totem) donosahu zlata iz sveta, a za nase orlice da ne saznam sve do sad, ehej! Milo mi za njih, ali mi milo i za mene sto sam najiskrenije uspeo da propustim (sve do sad) taj medijski event.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Sad je pitanje samo sto smo toliko losi kod odraslih, kad nam je omladina zlatna.

Па објаснио сам, искваре их "старлете". Просто ко пасуљ.

Него да одма' жене девојке које имају док још имају иоле здрав резон према жемскама. ;)

Од сутра паре зује у ушима, буквално.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Сада треба радити на томе да ти играчи буду тако добри и у зрелом добу и ако Бог да за неку годину се оките златом и са а репрезентацијом .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Ако успе да их научи да одоле старлетама као Бразилу

Mene samo fascinira kako za samo nekoliko godina su te dotične gospoje svojim predanim radom njihovo radno zanimanje "prostituka" promenili u naziv "starleta". Mislim da je to jedina prava reforma ove naprednjačke vlade.

Svaka čas' Vučiću!

Подели на овим сајтовима

Немаш ти појма :), чуш кад буду губили, па пљују их и сад кад су победили. 

Ako moze ovo za najbolji odgovor.

I da se ne lazemo, pljuvanje dolazi od nekog ko sebe naziva "pravoslavnim".

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Mene samo fascinira kako za samo nekoliko godina su te dotične gospoje svojim predanim radom njihovo radno zanimanje "prostituka" promenili u naziv "starleta". Mislim da je to jedina prava reforma ove naprednjačke vlade.

Svaka čas' Vučiću!

Вучићу *е*е*у ...

Ко разуме схватиће, ко схвати разумеће. Ме.

П.С. Србија!

• Волим 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Sad je pitanje samo sto smo toliko losi kod odraslih, kad nam je omladina zlatna. 

Pare jednostavno.

Proklete pare...ovi klinci nisu osetili neko bogatstvo,niti se utripovali da su svi odreda Bekami,nisu ih saletali menadzeri,niti "starlete" i to je to.

Prelaz ce uskoro slediti,gotovo sam siguran da dok dodju u seniorsku konkurenciju,bice omadjjani nekakvim ugovorima,menadzerima koji ce ih saletati,starletama...i da ce proizvod biti manje vise jednak onom koji imamo i sad u seniorima.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Исти ће бити кад потпишу добре уговоре. Видео сам како се понашају кад је дошло на ред сликање са трофејом. Бојим се да су они играли за агенте великих клубова а не за грађане Србије. Али скидам капу у сваком случају, велики успех.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Исти ће бити кад потпишу добре уговоре. Видео сам како се понашају кад је дошло на ред сликање са трофејом. Бојим се да су они играли за агенте великих клубова а не за грађане Србије. Али скидам капу у сваком случају, велики успех.

Da i zato su na kraju pevali ,,Ja te volim,ja te volim strani agentu moj,,  :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...