Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

у баскету већ ћу мало теже да саставим : можда онај мвп из Цибоне, Богдановић, Бјелица, Антић (мсм да се тако презива, хрватски центар ), Недовић, Горан Драгић, Пековић, Мирза Телетовић, роко Ленки Укуић, Радуљица... По личном укусу, има их још, јаки баш

пс : и перо антић наравно :D дакле, врхунски играчи из свих 6 република

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Дакле братијо,креће...мушкарци напред ,остали стој ... :aplauz:

Следећих месец дана су наши... :good2:

Моја прогноза за данас,хрвати узимају бод домаћину...

44ffc45b50f322d6bb819fb312960a6d_L.jpg?t

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Brazil - Hrvatska   0-3 gola

:)))

Неће да може,не игра Манџукић,ваљда због картона у квалификацијама...

1:1 --- Нејмар и Модрић

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ја навијам за Нигерију као и увек када ми не играмо. :)

Штета што Сколари води Бразил, неће бити много голова на њиховим утакмицама.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Ако Бог да биће победа Бразилаца ! Неволим Хрватску ни у каквом облику ! Надам се да ће испасти у групној фази такмичења ! 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Navijam za BiH, ako BiH ispadne u grupnoj fazi onda za Portugal.  :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Навијам за Јапан, Грчку и Италију. Африканце и Арапе све готивим, ал' мале су њихове шансе да и групну фазу прођу но у томе и јесте чар навијања за оне инфериорне.

Пошто видим да се и прогрнозира, онда ћу бити довољно храбар да предвидим тачан резултат вечерашњег меча:

Бразил - Хрватска 1:0

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Вечерас навијам за Хрвате-наравно... 

ЕП `96 у Енглеској-играју `рвати и Алемани.. 23-ћег јуна.. У Манчестеру граду...

Аеродром Лађевци-дежурне посаде... И моја маленкост у једној од њих... Играмо се рата :)

Две посаде... Нас четворица... Тројица из `рватских страна и ја из Сорабије..

Ова тројица разумљиво-навијау против Алемана, а ја једини, у том друштву, навијам баш за `рвате...

Тако било-таква "тура"

Подели на овим сајтовима

Очекујем доста од Уругваја, питам се како ће се показати Аргентина, волео бих да Енглеска, Русија и Грчка прођу добро... :) Вечерас за Бразил наравно.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Волео бих да буде 5:0 за Бразилце ! Иначе ћу да гледам наравно СП али опуштено пошто немам намеру да било кога фаворизујем , пошто су наши нажалост одували своје , навијаћу само за квалитетан фудбал и да Хрвати имају на крају гол разлику 0:100 !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Очекујем доста од Уругваја, питам се како ће се показати Аргентина, волео бих да Енглеска, Русија и Грчка прођу добро... :) Вечерас за Бразил наравно.

Jos uvijek je statistika na strani latinoamerickih ekipa kad se svjetsko prvensto igra na americkom kontinentu. Nikad evropski tim nije osvojio prvenstvo na americkom kontinentu. Prosle godine u Africi Spanci su prvi put dobili kao evropska ekipa izvan Evrope svjetski kup. 

Imajuci u vidu da je Brazil domacin, da su zemlja fudbala da mnogi zive za fudbal tamo i da su emocije strasne, i jos da su podbacili u organizaciji i mnogi su nezadovoljni, samo ih titula moze iskupiti, pa je Brazil apsolutni favorit za osvajanje, ali i Argentina je takodjer favorit. Urugvaj bi mozda mogao do polufinala. No vidjecemo bice vrlo zanimljivo :) 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...