Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Прву пријатељску утакмицу селекција Косова одиграће 5. марта против изабраног тима Хаитија. Меч ће бити одигран у Косовској Митровици, преносе косовски медији. То је одлука Фифе и то је завршена прича, рекао је председник ФСС Томислав Караџић.

Čak i njima, odgovara, da imaju " posla " s državom u državi. To oni pokušavaju, stalno i iznova..sto puta ponovljena laž, postaje istina. Da se ljudi priviku, da im ostane u ušesima ono...država Kosovo, selekcija Kosovo...aha, aha.

Gospodo iz Fife, ako niste znali, onda se molim Vas informišite i pročitajte malo nešto o nama, narodu Srbije...Kosovo je neodvojivi deo Srbije i zauvek će to i ostati.

Možda je njima završena. Nama nije i nikada neće biti završena. Jer ništa nam nije ni počelo, da bi se završilo. Možda Vama, gospodo iz Fife, jeste. Nama, vidite, nije.

Hvala Vam na pažnji i prijatno. :)

Подели на овим сајтовима

Čak i njima, odgovara, da imaju " posla " s državom u državi. To oni pokušavaju, stalno i iznova..sto puta ponovljena laž, postaje istina. Da se ljudi priviku, da im ostane u ušesima ono...država Kosovo, selekcija Kosovo...aha, aha.

Gospodo iz Fife, ako niste znali, onda se molim Vas informišite i pročitajte malo nešto o nama, narodu Srbije...Kosovo je neodvojivi deo Srbije i zauvek će to i ostati.

Možda je njima završena. Nama nije i nikada neće biti završena. Jer ništa nam nije ni počelo, da bi se završilo. Možda Vama, gospodo iz Fife, jeste. Nama, vidite, nije.

Hvala Vam na pažnji i prijatno. :)

Vidi srculence ovo je više nepovratan put. Ja sam upozorio pred izbore za KiM da će izlaskom na izbore dati legitimitet kosovu koji će prvo da se ispolji preko sportskih arena... Posle dačića država kosovo postoji i u fifi. Može tu u nekoj temi da ne tražim sad jasno da se vide moje reči. Naravno nije sve izgubljeno ali to ne važi za ovu vlast.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Vidi srculence ovo je više nepovratan put. Ja sam upozorio pred izbore za KiM da će izlaskom na izbore dati legitimitet kosovu koji će prvo da se ispolji preko sportskih arena... Posle dačića država kosovo postoji i u fifi. Može tu u nekoj temi da ne tražim sad jasno da se vide moje reči. Naravno nije sve izgubljeno ali to ne važi za ovu vlast.

Za taj narod, naravno da sve izgleda izgubljeno, jer se oni osećaju izgubljenima, jer verujem da imaju utisak, da su svi digli ruke, da nikoga od nas nije tu briga. A istina je da jeste. Ali, ti si mali čovek, kao i ja, kao i obican svet. A dusa me boli. Ja ne znam kako taj svet ne moze da shvati, da je to nas nacionalni identitet i da se mi toga nikada odreci necemo. I na pravdi Boga i ostaje naše. Jer sila Boga ne moli a silu Bog ne voli. Znači na silu nista se ne moze. Ne mozes. Sto puta sto, ne mozes.  Čak i da nam ga na silu uzmu, izmanipulisu, falsifikuju, nijedan pravi stanovnik ove države, se u srcu nikada nece odreci istog. To je ono sta mi jesmo. Nasa vekovna istorija. Nase Ja. To znaju i oni. Zato im je tako silno i stalo. da nas ponize s onim, sta nam je najsvetije. A lako je smao pricati, mi od Vas ne odustajemo.  Jer kada pogledaš, tako se ponašaju. Ono, iz toplih foteljčica poručuju, "Nismo mi Vas zaboravili..." Kao i svaka reč. Rekli, pa poreli. Ali, svojim ponašanjem, pokazuju suprotno. Jedno pričaju, drugo rade, treće misle. I to je sramota. Kosovski junaci se u grobu prevrću ako gledaju s Neba, šta se radi. Meni dođe da vrištim, kada vidim. Pa, kako bi njima bila, bilo kome u svetu, da stigne Srbija i kaže, ovo je sada naše, samoproklamovano, moje, moje, mojeeeeeee, u tvojoj drzavi, pravim drzavu i onda cu da ubedim citav svet, da ste Vi budale, jer ne date nista iz svoje kuce, nego jos i ne smete da se bunite, no - no, ima da Vas sibnemo sankcijice...ovo, ono, kazne, ucene. Ma, more, doviđenja, ostavite nas na miru, sta god da je cena istog, ne damo, to je nasa zvanicna politika, i svetu kome se sviđa,, druzice se s nama, koji neće, daleko Vam lepa kuca i ajte prijatno. E, trt. Kada bi oni to smeli. 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Прву пријатељску утакмицу селекција Косова одиграће 5. марта против изабраног тима Хаитија. Меч ће бити одигран у Косовској Митровици, преносе косовски медији. То је одлука Фифе и то је завршена прича, рекао је председник ФСС Томислав Караџић.

То је "само" ћушка на ону нашу одиграну утакмицу против Баскије, такође непостојеће државе...

:dedica:  :dedica:  :dedica:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Odlično smo prošli.. 

U izbornoj grupi su sa nama.. PORTUGALIJA, DANSKA, JERMENIJA, ALBANIJA

Konačno možemo da kažemo da će se Tirana tresti, i da će SRBI "zgaziti" Albaniju!!!

Samo da se ne ponovi Fljamurtari scenario iz 80' i neke, kada je deo Srbije plakao, a deo se smejao (a nije lepo kao što znamo smejati se tuđoj nesreći, jel tako? Tako je.)

Portugalce dobijamo, Dance isto.. od Jermenije gubimo, Albaniju rasturamo! Prvi u grupi.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Da ne pretvorimo ovo u "rat" Partizan - CZ, samo da te podsetim da i vi dolazite na strasni Novi Pazar, Cukaricki itd :)

Nasa liga je inace sprdnja, ali mozda sa reprezentacijom moze nesto vise da se ucini. Samo da ne vrate Mihu.

Подели на овим сајтовима

Ubedljivo ćemo biti prvi u kvalifikacijama. 

Čista matematika. Statistika. Kako vam volja. 

Na Evropskom prvenstvu ćemo podbaciti i nećemo proći prvi krug. :(

Подели на овим сајтовима

Evropsko prvenstvo je već godinama jače i zanimljivije od Svetskog prvenstva.

Jača konkurencija. Bolja momčad. Nema lakih protivnika. 

Čak mislim da i u svetskim okvirima evropski šampion se negde vrednuje više. To što su španjolci prvaci na oba, pokazuje samo kvalitetu te škvadre i takmičenja kao što je Evropsko prvenstvo.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Inicijativa za fudbalski meč ex-Yu - svijet: Zvijezde igraju za ugrožene!

Kada je prije 51 godinu Skoplje pogodio strašan zemljotres, odigran je humanitarni fudbalski meč između Jugoslavije i ostatka svijeta, a sada se pojavila incijativa da slična utakmica opet bude organizovana i da bude prikupljena pomoć za ugrožene u poplavama u BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

20140523210938_246227.jpg

Davne 1963. godine bivšu SFRJ, tačnije grad Skoplje, pogodio je zemljotres nazapamćenih razmjera, u kojem je preko hiljadu ljudi poginulo, a skoro 3.000 povrijeđeno. Dom je izgubilo između 150.000 i 200.000 ljudi, dok je 80 odsto grada srušeno. Godinu dana kasnije odigran je humanitarni meč između fudbalske selekcije Jugoslavije i ostatka svijeta na kojem su prikupljena sredstva za obnovu glavnog grada Makedonije.

Sada, pola vijeka kasnije, katastrofalne poplave i klizišta pogodile su BiH, Srbiju i Hrvatsku, nanijevši ogromnu štetu.

Čitav svijet je pružio podršku zemljama bivše SFRJ, gdje su sportisti odradili ogroman dio posla. Što finansijski, što drugim vidom pomoći. Upravo bi sportisti mogli da budu dio jednog velikog spektakla koji bi u neku ruku bila i godišnjica tog meča u Skoplju, što je FS Makedonije nedavno predložio ne računajući da će katastrofa zadesiti "bratske zemlje".

Ideja je da s jedne strane budu Branislav Ivanović, Stevan Jovetić, Mario Mandžukić, Edin Džeko, Samir Handanović i na primjer Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi sa druge. Prve reakcije na ovu ideju su pozitivne, a jedan od onih koji je podržavaju je i hrvatski trener Miroslav - Ćiro Blažević.

"Na mene mogu računati. Ako je ta inicijativa ozbiljna, mogu računati na moju pomoć. Mislim da je ovo dobra prilika za takav susret. Nogometaši su humani ljudi. Nema tog nogometaša koji se ne bi odazvao na jedan takav susret", rekao je Ćiro za Patriu.

Sličan prijedlog stigao je i od Crvene zvezde, koja bi trebalo da odigra "humanitarni derbi" sa Partizanom. Ideju da vječiti rivali odigraju prijateljski meč podržala su oba kluba i vrlo vjerovatno će se igrati u Beču. U planu je i humanitarni meč Zvezde i banjalučkog Borca.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...