Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Цитат

но, права је штета што нису забранили ове банде.

штета или не али једно је сигурно... нема закона по којем би то могли 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

штета или не али једно је сигурно... нема закона по којем би то могли :drugarstvo:

ал зато има више закона по којима могу да их позатварају.

него, ја мислим да је крив за то Ђики и његово кокетирање са кримосима и навијачима зарад својих циљева.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

штета или не али једно је сигурно... нема закона по којем би то могли :drugarstvo:

него, ја мислим да је крив за то Ђики и његово кокетирање са кримосима и навијачима зарад својих циљева.

А извини како ти мислиш да ухапсиш 13 000 људи?Да кажемо да су 8000 хиљда максимално прави навијачи?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

А извини како ти мислиш да ухапсиш 13 000 људи?Да кажемо да су 8000 хиљда максимално прави навијачи?

ко каже да хапсим 13к људи?

похапсиш кримосе и крај приче, па њих нема ни 250 укупно.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Па онда направи разлику,навијач и кримос.Јер навијачи које долазе да навијају ти их осуђујеш као да су кримоси  1405_love Слажем се да треба да се похапсе,сви би били срећни и навијачи!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

штета или не али једно је сигурно... нема закона по којем би то могли 0102_laugh

Па онда направи разлику,навијач и кримос.Јер навијачи које долазе да навијају ти их осуђујеш као да су кримоси  0102_laugh Слажем се да треба да се похапсе,сви би били срећни и навијачи!

па пази овако.

кад се похапсе ови што праве главне проблеме, ја бих сваки пут хапсио даље ове што се бију, ломе, праве против законите радње. значи лично кажњавање за тотално одсуство свести о имовини и смислу спорта.

а клубове би кажњавао одсуством публике, па да видим ко би правио овакве идиотије које сад праве - да лепо покажу своју љубав према клубу или према некоме ко их хушка на глупости.

а ове што боду и ломе друге људе - прво што бих урадио је да се укине застаривање злодела и подигао на покушај првостепеног убиства или како се већ то зове а ове што ломе тужио бих за наношења тешких телесних повреда а сви стадиони и прилази око би километрима били опасани камерама са препознавањем лица у високој резолуцији и то на рачун клубова.

смирили би се за месец дана спровођења тако нечег. него ова држава нема намеру да се обрачуна са онима који су им помогли да дођу на власт а то нису тамо неки навијачи, јер је то само табанашка, безумна и безуба руља којом неко други управља. то се дало видети на оном фином момку у италији.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

штета или не али једно је сигурно... нема закона по којем би то могли 4chsmu1

Па онда направи разлику,навијач и кримос.Јер навијачи које долазе да навијају ти их осуђујеш као да су кримоси  bendoff Слажем се да треба да се похапсе,сви би били срећни и навијачи!

па пази овако.

кад се похапсе ови што праве главне проблеме, ја бих сваки пут хапсио даље ове што се бију, ломе, праве против законите радње. значи лично кажњавање за тотално одсуство свести о имовини и смислу спорта.

а клубове би кажњавао одсуством публике, па да видим ко би правио овакве идиотије које сад праве - да лепо покажу своју љубав према клубу или према некоме ко их хушка на глупости.

а ове што боду и ломе друге људе - прво што бих урадио је да се укине застаривање злодела и подигао на покушај првостепеног убиства или како се већ то зове а ове што ломе тужио бих за наношења тешких телесних повреда а сви стадиони и прилази око би километрима били опасани камерама са препознавањем лица у високој резолуцији и то на рачун клубова.

смирили би се за месец дана спровођења тако нечег. него ова држава нема намеру да се обрачуна са онима који су им помогли да дођу на власт а то нису тамо неки навијачи, јер је то само табанашка, безумна и безуба руља којом неко други управља. то се дало видети на оном фином момку у италији.

4chsmu1  greengrin

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ej bre Medo!! Nemoj da...nastavak na PP  bliss jeeee

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Nemoj tako Medo, ti bar znas koliko godina sam na stadionu. Evo iz prve ruke: NEMA POTREBE DA SE GASE NAVIJACKE GRUPE-Ti sto su kajmak uzeli posle petok oktobra vise ne idu na stadion, sada su po neki i u foteljama... Uostalom vidis da novi neki talas (da ne kazem ''NEW WAVE'') dolazi, nema vise medjusobnog sakacenja i ubijanja...

Neki novi klinci, neki novi klinci...

Подели на овим сајтовима

Цитат

ај да видим и то чудо.  prstgore

ал док не видим, не верујем и ладно би спроводио оно што сам написао.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,12115.msg391489.html#msg391489

Devedeset procenata tvog teksta potpisujem, ali ako bi takve drasticne premene primenio u borbi protiv huligana onda neka isti kriterijum bude za sve slojeve drustva-garantujem ti 100.000 osudjenih!

Ne slazem se za finog momka iz Italije-on ima sve zube  prstgore :cheesy:

Подели на овим сајтовима

што?

па нису сви слојеви друштва хулигани?

још би частио милошћу остале: да покажем хулиганима како пролазе они који ломе друге а ови што се барем труде да буду узорни грађани да пролазе и да милошћу задобијају покајање.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...