Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

• Гости

Какав бре Горан, тај је био у Биа-и ватрогасни, само је привремено био манекен на тој функцији (када је то политичарима одговарало), они који воде игранке се не сликају на телевизији.

Подели на овим сајтовима

Какав бре Горан, тај је био у Биа-и ватрогасни, само је привремено био манекен на тој функцији (када је то политичарима одговарало), они који воде игранке се не сликају на телевизији.

Prokleta imperijalistička zavera na globalnom nivou!

Ima ovoga i na wikipediji.

http://en.wikipedia.org/wiki/New_World_Order_%28conspiracy_theory%29

Подели на овим сајтовима

• Гости

НИкаква завјера, математика је врло јасна:

запитај се да ли у Србији данас имаш тајкуне који држе читаву прехрамбену и нафтну индустрију,

па онда види да ли им одговара да Србија постане дио Европе са огромногм конкуренцијом

каква влада на слободном тржишту и гдје не можеш потплатити локалне општинаре и судије

него имаш посла са много јачим играчима.

Е, ако се сјетиш неких ликова који су монополисти, пуни као бродови, страшно политички утицајни,

а да им због горенаведених разлога не одговара Србија у Еу = слободно тржиште, и конкурентно формирање цијена, онда ће ти бити јасно да таквим ликовима није никакав проблем пронаћи "делегате" којима ћеш платити бус до Ђенове, визе, карте за текму и још по 500 еврића приде.

Нема ту никакве политичке завјере, економија је врло јасна и дефинисана наука.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нема ни везе ко. Оно што је битно и што ови догађаји недвосмислено потврђују:

- безбједносне агенције засигурно знају ко, али политичка власт акцију (ради јавности) усмјерава на маргиналне друштвене групе (хулигани, навијачи, десничари, јоги-летачи итд.)

- скретање пажње јавности и опште правне акције према споредним ликовима потврђује чињеницу да су политичари у Србији дебело под (финансијском) контролом разних Мишковића и осталих тајкуна

који су Србију довели до стања да БиХ Србији извози њене производе јер су јефтинији овдје у Бања Луци него у Београду (нпр. ПКБ млијеко којег код нас има колико волиш, сунцокрет уље, Тигар гуме...)

Математика је јасна, а флоскуле које владајућа коалиција ваља ужасно подсјећају на Слобину реторику

(за тешку ситуацију грађана никад није крива Влада него вјечито неко други). Конкретно сад:

за финансијски колапс није крива власт која је распродала све фабрике и уништава статус радника,

која нема контролу над токовима новца, која не ради ништа да ојача аграр и туризам (у Србији два најјача адута) - него су за све криви Младић и навијачи Звезде.

Мислим стварно...

Подели на овим сајтовима

• Гости

А шта је онда са млијеком са фарми у Ковилову?

Није ваљда да се и Тигар гуме праве у Завидовићима?

Или Таково еурокрем у Вакуфу?

Што не би коментарисао? Па кад год је нека фрка власти пусте геј параду,

прошли пут пао Слоба, а био сам убијеђен да ће сад за Хаг полетјети Младић.

Кажем, рађе ће да ваљају приче како је свуда криза, свуда је тешко,

а режимски медији (гори него за покојњег Слобе) као да емитују програм

из неке друге државе а не Србије у којој свако мало неко умре од глади.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Постављена слика

Томислав Караџић, председник ФСС-а, за АЛО!:

Дивац патриота за велике паре!

Четвртак - 16.12.2010

„Владе Дивац је партиота за велике паре. Не само он, већ читава та дружина око њега, рачунајући и бившег селектора“, изјавио је Томислав Караџић, председник Фудбалског савеза Србије, за „Ало!“.

Дивац вас је јуче напао, назвавши вас бившим председником.

- То ми је рекао у очи на полувремену утакмице Партизан - Брага. Свашта још ми је причао, али га даље нисам слушао. Од неких људи сам после чуо и да ме је вређао. Е то је данас прави Владе Дивац, а не онај који себе представља херојем нације. Такав је и наш бивши селектор, само што наш народ није имао прилику да види њихово право лице.

Председник Олимпијског комитета вас је оптужио за „чудне резултате у домаћој лиги“.

- Нерегуларно је једино било у Краљеву, док су он, бивши селектор и остала дружина хтели да уведу Слогу у највиши ранг такмичења. А онда када је требало да мало дубље завуче руку у џеп, да исплати тренере и играче, онда се повукао. Ето, сада га тужи Саша Николић.

Владе је открио и због чега у Олимпијском комитету нема људи из ФСС-а, рекавши да „не жели око себе људе који немају моралне квалитете“.

- То може да каже управо онај ко нема моралне квалитете. Па шта је Дивац урадио током председовања Олимпијским комитетом? Шта је, иначе, урадио за српску кошарку по напуштању паркета? Боље би му било да јури нове спонзоре, јер ће брзо да потроши новац од „Теленора“, компаније коју није он довео у Олимпијски комитет, већ је држава помогла да она уђе у тамо.

Због чега сте се толико замерили Дивцу?

- Не знам. Знам само да је човек решио да седне у моју фотељу, добио сам информацију да жели место председника Фудбалског савеза Србије. Позната је процедура за расписивање избора, а ја га, ево, подржавам у намери да ми стане на црту. Само ћу најпре да тражим мишљење људи из кошарке, да видим шта они сада мисле о њему. Без обзира на то што није могао да помогне кошаркашима да имају нормалне услове за припреме, нити да им својим утицајем обезбеди премије за Мондобаскет, штета би било да такав кадар не конкурише за место председника ФСС-а - у свом стилу ће Караџић.

http://www.alo.rs/sport/33902/Divac_patriota_za_velike_pare

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Постављена слика

Караџић: Нема оправдања за оно што нам се десило у Африци

28. 12. 2010.

Сумирајући 2010. годину председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић наглашава да је елиминација у првој фази Светског првенства била мимо планова “орлова”.

“Нема оправдања за оно што нам се десило у Африци. Били смо бољи тим и од Гане и од Аустралије, али резултате нисмо направили”, рекао је Караџић за “Спортски журнал”.

Он је на питање да ли је бивши селектор Радомир Антић “држао савез у шаху” одговорио одречно:

“Не може нико то да ради, па ни он није могао… Имали смо различите погледе на неке проблеме, али је после кажњавања од стране ФИФА већ на првој утакмици против Словеније и на Фарским острвима упркос победе, било јасно да не може да води репрезентацију са трибина”, истакао је Караџић.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/190411/Karadzic-Nema-opravdanja-za-ono-sto-nam-se-desilo-u-Africi

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

како то да фудбалере нико никад не криви што нису утерали који кожни балон између дирека.

ми смо стванро промашен и комплексашки народ коме је увек неко други крив.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Караџић: Ко је Дивац да ме смењује!?

Председник ФСС поручио да су изјаве председника ОКС испод најнижег нивоа. Не желим да се бавим њиме, не интересује ме, а он нека се остави Фудбалског савеза

Постављена слика

НА нове оптужбе председника Олимпијског комитета Србије Влада Дивца, Фудбалски савез Србије је одговорио саопштењем и објављивањем писма упућеног Председништву ОКС 20. јануара ове године. ФСС је навео да су Дивчеве изјаве нетачне и паушалне, пошто је први човек ОКС навео да је Савез тражио новац за припреме за ОИ у Лондону, на које се фудбалери нису ни пласирали! Овакве оптужбе, за које је и Дивац касније рекао да су „плод непрецизне интерпретације новинара“ (!?), наишле су на разочарање и огорчење предеседника ФСС Томислава Караџића, који је у разговору за „Новости“ поручио да више не жели да се бави Олимпијским комитетом, а Дивцу да се „остави фудбалског савеза“

- Заиста ме више не интересује шта говори Дивац. Читава полемика преко медија, коју изнова почиње, за мене је испод најнижег могућег нивоа - каже Караџић. - Шта тај човек ради, стварно не знам и више не желим да се бавим њиме и његовим коментарима јер данас за новине говори једно, а сутра сасвим друго. Ни Дивац ни Олимпијски комитет Србије ме више не занимају.

Караџића очигледно није узнемирила још једна Дивчева порука да би волео да смени и њега и руководство ФСС.

- То су приче за малу децу, Дивац не може да ме смени. Уосталом, ко је он да било кога смењује? О томе је беспотребно расправљати и губити време и енергију на такве непримерене коментаре. Заиста више не желим да се бавим Дивцем, а он нека се остави Фудбалског савеза Србије - поручио је Караџић

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:319208-Karadzic-Ko-je-Divac-da-me-smenjuje

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...