Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Преподобни Авва Јустин назива папу римског архијеретиком,његов пад највећим падом у историји а владика Лаврентије нпр.истог тог папу ословљава са Ваша Светости !?

Епископ бачки Иринеј причајући о својој посети Ватикану заједно са митрополитом Амфилохијем и о поклону који су тамо добили од папе, каже :

To je pokazao poklonovisi nam i episkopski krst koji daje rimokatolickim biskupima i jedan od njegovih bliskih saradnika nam je kasnije rekao, jednostavno, bratski, s ljubavlju: "Nemojte misliti, da je to samo kurtoazija. Da je kurtoazija, dobili ste nesto drugo, mo?da,  knjigu ili ne?to prigodno. Ali, posto ste dobili krst i prsten to vam je poruka da u Vama vidi zakonite episkope crkve Hristove kao sto vidi u svojim biskupima. Nas je taj ?in jos vise ganuo.

На дан сахране предходног папе звона свих православних цркава у епархији бачкој су звонила у знак поштовања према њему ...чиме нас је то задужио римски папа ?

Иако није епископ, министар вера Шијаковић о евентуалној посети римског папе СПЦ говори као о посети епископа града Рима епископу града Београда (мислећи на Патријарха србског)...нико не реагује из Цркве...итд.

Сетимо се и недавних изјава Патријарха у Бечу о малим разликама међу двема црквама итд....

И сад ћете ви опет рећи а где је то неко од наших епископа изјавио да је римски папа једнак са нашим епископима ?

Мени је и ово довољно да сам у то убеђен а примера свакако има још...

Подели на овим сајтовима

За вишњи мир и спасење душа наших, Господу се помолимо.

За мир свега света, за непоколебивост светих Божјих Цркава, и сједињење свих, Господу се помолимо.

Нешо, шта мислиш да значи ово?

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

За сједињење свих, наравно али у истини а не у лажи !

Па у чему је онда проблем? Зна се Ко води Цркву!  prst ka dole

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Симпатична изјава и надасве похвална...Међутим,мене нешто друго мучи.Свака њему част,изабран је силом Духа Светога и тако даље,али...чачанин је то.Ми из Г.Милановца их не зовемо за џабе "гребићима".Чим је постао патријарх одмах је укинуо божићни и всскршњи новчани додатак...знао сам ја одавно да је тежак на динару,тако да чим сам чуо да је изабран за патријарха,одмах сам пророчки рекао другарима:"Готово је са нашим додатком"...и би тако. 0102_laugh

Боље би било да мало о да мало поразмисли и о нама,као и о наравоученију приче "Кир Јања",него што размишља о фудбалу у коме су се криминалне структуре,како из света српске мафије тако још више и из саме власти,одавно стационирале и које све воде и одређују.Ко вам из власти седи у Партизану? Ко вам из власти седи у Звезди? Треба ли да помињем Ружића (СПС)? Треба ли да помињем главну фацу Весића (ДС) у Звезди? Треба ли да помињем све политичаре који су у управним одборима ових клубова? Ко држи узде и управља појединим главним навијачима и групама и активира их у одређеном тренутку,уцењујући их на основу њихове инкриминишуће прошлости,да ураде оно што им је потребно? Еј,ово је земља где ти један Радиша Урошевић улази у управни одбор ПТТ-а,еј људи,где бре ви живите? Јој,Боже!  0110_hahaha

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

вака њему част,изабран је силом Духа Светога и тако даље,али...чачанин је то.Ми из Г.Милановца их не зовемо за џабе "гребићима"

Polako sa tim fasizmom!  0102_laugh

Ne zovete ih vi grebici, svi Cacane tako zovu.

Подели на овим сајтовима

вака њему част,изабран је силом Духа Светога и тако даље,али...чачанин је то.Ми из Г.Милановца их не зовемо за џабе "гребићима"

Polako sa tim fasizmom!  0102_laugh

Ма немој...ми смо их први тако назвали.0110_hahaha

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Polako sa tim fasizmom!  0102_laugh

Ма немој...ми смо их први тако назвали.0110_hahaha

Hahah. Podnecu zahtev tuzilastvu da se zabrani tvoja klerofasisticka organizacija!

UHAPSITE SOLOMONA !!!

Подели на овим сајтовима

А, ако ћемо искрено, пола и искрених навијача су са становишта Цркве идолопоклоници,

и многи од њих више воле клуб за који навијају од Цркве, тако да немамо шта да причамо

у било којој опцији. Навијање за фудбалске клубове је одувијек служило државама

да вишак негативне народне енергије који би отишао на једну квалитетну револуцију и рушење власти

људи истресају урлајући по стадионима и учествујући у макљањима око утакмица.

Подели на овим сајтовима

Karadžić: Odlazim ako je to rešenje!

Potpuna konfuzija vladala je među čelnicima Fudbalskog saveza Srbije oko toga na koji način da se obrate javnosti posle haosa u Đenovi. Odmah po dolasku u Beograd, predsednik Tomislav Karadžić je dao kratku izjavu novinarima, a tek kasno po podne sročeno je opširno saopštenje u kom, praktično, hronološki je objašnjeno sve ono o čemu su mediji već izveštavali.

U svakom slučaju, mnogo interesantnije je bilo ono što je Karadžić rekao na surčinskom aerodromu:

- Ako je moja ostavka rešenje, onda je to najmanji problem!

Sumorna su bila lica igrača, članova stručnog štaba i saveza po dolasku iz Đenove, a koliko je situacija bila kritična u jednom trenutku, najbolje je objasnio Karadžić:

- Ceo autobus je bio ispunjen dimom, a činjenica da je italijanska policija vadila pištolje, kako bi udaljila te navijače, jasno govori u kakvoj su se situaciji našli igrači. Ovi što su napravili nerede nisu došli sami u Đenovu, ali na policiji je da to istraži. Država bi trebalo da reaguje - naglasio je Karadžić, a prenosi Alo!.

Извор: http://www.sportal.rs/news.php?id=37249

Неко је заборавио шта је рекао bliss jeeee

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ко је ужарио Београд и пламен мржње пренео у Ђенову? Ко стоји иза актуелних немира и зашто се они дешавају у овом тренутку? О јучерашњем дивљању групе навијача у Ђенови, као и сукобу полиције и демонстраната, противника Параде поноса у Београду, пре три дана, говорилли су гости Зорана Баранца. Ова информативна емисија побудила је велико интересовање наших гледалаца. Ако сте пропустили, погледајте!

http://www.prva.rs/sr/video/info/zariste/mediaSet/215/%C5%BDari%C5%A1te

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...