Млађони Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 ovaa raasprava se previse prebacilaa na licni nivo..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 @@Млађони, Ovaj celavi jeftini imitator Antona Laveja koji trenutno pravi dokumentarac o Aniti (koja jeste ludaca i lazovcina ali je on i tipovi poput njega milion puta gori) pod naslovom Sarkeesian Effect. Lik je neorekcionar i gejmer sa gomilom, blagoreceno, neljudskih i morosnkih stavova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 @@Млађони, Lik je neorekcionar i gejmer sa gomilom, blagoreceno, neljudskih i morosnkih stavova. Pa nije valjda da su moji stavovi ovde blagoreceno neljudski i moronski? Sto mislim da ljudi nisu bas isklreni i ispravni u vezama, sa osvrtom na zene u ovom temi posto je tema o njima? A nemaam ni nesto posebno dobro misljenje ni o muskarcim u vezama, ali me oni ne zanimaju jer sa njim ne ulazim u veze. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Презирем плес и концептуалну уметност...а нисам кољач...шта сад Јуане...? Статистике су јасне као дан, жао ми је. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Pa nije valjda da su moji stavovi ovde blagoreceno neljudski i moronski? Sto mislim da ljudi nisu bas isklreni i ispravni u vezama, sa osvrtom na zene u ovom temi posto je tema o njima? A nemaam ni nesto posebno dobro misljenje ni o muskarcim u vezama, ali me oni ne zanimaju jer sa njim ne ulazim u veze. Ne kazem da si ti kao on, daleko bilo, ali si izneo neke stavove tipa zene i muskarci su fundamentalno razliciti zbog evolucine psihologije, sto je skroz nepotrvedjeno i samo niz nagadjanja, a to je osnov za neoreakcionarne ideologije poput ovih Aurinijevih. Nemoj da postanes kao on, daleko si jos od toga ali ako se previs budes bavio sa time da u biologiji nadjes uzrok toga zasto se x broj zena poneo lose prema tebi (i drugima) u vezi mozes da postanes kao on, ne preko noci ali kroz par godina ili decenija. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Ne kazem da si ti kao on, daleko bilo, ali si izneo neke stavove tipa zene i muskarci su fundamentalno razliciti zbog evolucine psihologije, sto je skroz nepotrvedjeno i samo niz nagadjanja, a to je osnov za neoreakcionarne ideologije poput ovih Aurinijevih. Nemoj da postanes kao on, daleko si jos od toga ali ako se previs budes bavio sa time da u biologiji nadjes uzrok toga zasto se x broj zena poneo lose prema tebi (i drugima) u vezi mozes da postanes kao on, ne preko noci ali kroz par godina ili decenija. pa vi izgleda bas ne razumete sta ja pricam... 1. Ja verujem da muskrci i zene imaju razlicite potencijale zbog evolitivne psihologije. Naglasavam potencijale. 2. Ja nism neki zenomrzac, sd koji pljujem zene i pricam im da su kruve, jednostavno sm malo skepticniji u odnosu sa zenom. Ne verujem im vise toliko, sumnjm u ono sto pricaju, mislim da su poprilicno ne fer u odnosima.. i idem pretpostavkom da ce i sledeca da bude takva, pa sam oprezan. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Разумем, Млађо. Тако и ја са балканцима. Нарочито онима који не плешу. Како да знам да Станивук није кољач? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Разумем, Млађо. Тако и ја са балканцима. Нарочито онима који не плешу. Како да знам да Станивук није кољач? Ma ja plesem, saamo me ples ne zanima nesto puno ko sport. Ja volim ovako mada ja to da se takmicim za zhenke i svidim zhenkama oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Ja i studije koje ja citiram kazu : Zene imaju veci potecijal za razumevanje jezika. Mladjo, ne kapiras... nisu problem studije koje kazu da zene bolje znaju jezike... problem su studije koje kazu "da su zene manipulatorna bica lisena empatije kojima je cilja da opeljese muskarca a ako mu pritom i naprave haos po emocijama to mu dodje kao bonus" ... iliti studijama koje si ti introspektivno izveo пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Презирем плес и концептуалну уметност... ovo je iznenadjenje... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Статистике су јасне као дан, жао ми је. Мислим да сви знају шта би Марк Твен рекао на то . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Мислим да сви знају шта би Марк Твен рекао на то . laz, prokelta laz i statistika... Inace.. nesto sto se tice Mladjonijevih predrasuda i stereotipa... U poslednje vreme blagodeti interneta... rade ljudi rzne stvri. jedna od stvari koje su radili jeste da su izeli dva automobil i prilzili zenama sa pozivima da udju u auto.. ako je verovati tvorcima klipova... od 7 zena koje su pitali da udju u lamborgini, 5 je uslo, 2 su dale broj telefona, jedna g je pozvala u stan. Kada je vozio jeftinija kola - nijedna nije usla. Mislim da to dovoljno govori o zenskoj cudi i zasto je se treba paziti i oprezno sa njom... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 ovaa raasprava se previse prebacilaa na licni nivo..... Da si ziv i zdrav, jos pre jedno 20tak strana... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Da si ziv i zdrav, jos pre jedno 20tak strana... za mene nije, ali je sad pocel.. postao sam balknac, i ne znm ni ja sta sve, sve zato sto ne verujem zenam.. sram me bilo.. kako uopste smem da imam misljenje o zenama vodjen sopstvenim licnim iskustvom??? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 laz, prokelta laz i statistika... Inace.. nesto sto se tice Mladjonijevih predrasuda i stereotipa... U poslednje vreme blagodeti interneta... rade ljudi rzne stvri. jedna od stvari koje su radili jeste da su izeli dva automobil i prilzili zenama sa pozivima da udju u auto.. ako je verovati tvorcima klipova... od 7 zena koje su pitali da udju u lamborgini, 5 je uslo, 2 su dale broj telefona, jedna g je pozvala u stan. Kada je vozio jeftinija kola - nijedna nije usla. Mislim da to dovoljno govori o zenskoj cudi i zasto je se treba paziti i oprezno sa njom... Aj napravi isti eksperiment sa seksi ribom koja prilazi muskracima i pita ih za izlazak a posle neku ruznu ribu sa istim zadatkom. Dobra i postena muska cud (za razliku od zenske ) ce naravno da se vodi unutrasnjom lepotom... nikako nece biti povrsni u svom izboru Mladjo, dovoljno si dugo na forumu da znas da se ovakve analogije i eksperimenti nit uzimaju za ozbiljno nit pa daju ozbiljne rezlutate... Uostalom svaki takav test za zene ja cu da napravim za muskarce i ispasce gori... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука