Jump to content

Feministkinje rasplakale naučnika koji je radio na projektu Rosetta

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Pa jesu. Al tu nije problem u "feminizmu" "Stereotpima" "muskarcima" i "zenama" vec u tome sto ljudi prave razmazenu i uobrazenu decu.

ali u svetu bez nasilja, zena je u prednosti, jer ima alat.. seks.. ima resurs koji je vredniji vise od svega i kojim raspolaze.. i zato ce uvek biti vise uobrazenih zena nego muskaraca.. jer ce uvek muskarac pokleknuti ispred zene za seks.. pa ih tako zene kao kucice treniraju - seksom.

Kad su dobri - nagrade ih seksom, kad su losi ne daju im seks...

Ima tu josh svari koje ne uzimsa u obzir..

dakle ako ti stvarno mislis da je problem to sto "devojcice oblace u roze" veze nemas.. problem je u tome sto zene imaju monopol nad seksom...

Evo sad cu da ti objsanim sta je problem, taj monopol jednom prostom slikom..

female-vs-male-facebook.jpg

Pa ti se u stvari slažeš sa mnom da ljude treba gledati kao individue - kada isprozivam muškarce. :)

Nema sveta bez nasilja. Muškarci su fizički jači. Mogu ne koristiti tu svoju snagu nepošteno. Isto kao što žene itekako mogu da ne koriste seksualnost kao oružje. Za to se feminizam zalaže.

Ja FB koristim uglavnom za političke i slične diskusije. Da li sam muškarac?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

da sam ja rekla .............. vi biste rekli

A kako ti znas sta bismo mi rekli? I uopste, vrlo je frapantno da ti mnogo toga znas unapred.

Dzast juzing d fors, ili je nesto drugo u pitanju? grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A kako ti znas sta bismo mi rekli? I uopste, vrlo je frapantno da ti mnogo toga znas unapred.

Dzast juzing d fors, ili je nesto drugo u pitanju? grin.gif

:)))

Zato što se ponovilo bezbroj puta na temi. I shvatite koliko je loša logika tek kada se analogno stereotipima protiv žena napadnu muškarci kao grupa.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ne, to bas nije nimalo tacno. I ja zivim u istoj zemlji, nisam na Mesecu. Ima ih, to je jasno, ali su daleko od bilo kakve vecine.

Bogami medju ovim mladim vidim ljude koji "samopouzdnje" nalze u novcu, nekim misicima napravljenim uz pomoc raznoraznih hemijskih suplement, u oruziju, u bavljeju kriminalom, u tome koji auto voze, sakim se druze, koji posao bave, za koji klub navijaju i koje su "ekipe" deo........... i svemu drugom samo ne u sopstvenoj lichnosti i karakteru. To za mene nisu muskarci..

Bar ja sebe ne vidim kao takvog muskarca....

medju mladima su takvi vecina.....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa ti se u stvari slažeš sa mnom da ljude treba gledati kao individue - kada isprozivam muškarce. :)

Ljute treba gledati kao individue kada je u pitanju trazenje odgovornosti. A ne "kada isprozivas muskarce". Ja tu ne branim muskarce vec kritikujem tvoj stav prenosenja odgovornosti na drustvo umesto na individuu.

Подели на овим сајтовима

Bogami medju ovim mladim vidim ljude koji "samopouzdnje" nalze u novcu, nekim misicima napravljenim uz pomoc raznoraznih hemijskih suplement, u oruziju, u bavljeju kriminalom, u tome koji auto voze, sakim se druze, koji posao bave, za koji klub navijaju i koje su "ekipe" deo........... i svemu drugom samo ne u sopstvenoj lichnosti i karakteru. To za mene nisu muskarci..

Bar ja sebe ne vidim kao takvog muskarca....

medju mladima su takvi vecina.....

Pa baš to je stereotipna slika "muževnosti" analogna onoj "ženstvenosti" sponzoruše koja tebi smeta.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ljute treba gledati kao individue kada je u pitanju trazenje odgovornosti. A ne "kada isprozivas muskarce". Ja tu ne branim muskarce vec kritikujem tvoj stav prenosenja odgovornosti na drustvo umesto na individuu.

Muškarci koji rade loše stvari koje su u skladu sa stereotipnom "muževnošću" (nasilje, opsednutost seksom, nebriga o deci) i žene koje rade loše stvari koje su u skladu sa stereotipnom "ženstvenošću" (zloupotreba seksualnosti, prihvatanje da muškarci plaćaju sve, osveta preko dece) su pojedinci na koje je kultura mala štetan uticaj.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Pa baš to je stereotipna slika "muževnosti" analogna onoj "ženstvenosti" sponzoruše koja tebi smeta.

Pa neka je... imaju ljudi pravo da budu muzevni kako hoce.... isto kao sto devojke imaju pravo da budu sponzoruse kako hoce...

ja sam covek u svom pravu i na svoj nacin ne nameravam nikog da menjam....

ali ne prihvatam neke argumente gde mi neko prica da nije nesto kako vidim da jeste.... i kako citam druge da vide da jeste svud po svetu...

Подели на овим сајтовима

Muškarci koji rade loše stvari koje su u skladu sa stereotipnom "muževnošću" (nasilje, opsednutost seksom, nebriga o deci) i žene koje rade loše stvari koje su u skladu sa stereotipnom "ženstvenošću" (zloupotreba seksualnosti, prihvatanje da muškarci plaćaju sve, osveta preko dece) su pojedinci na koje je kultura mala štetan uticaj.

Ko je rekao da je to muzevnost a to zenstveno? Agresija to jest potreba za borbo je produkt testosterona. Sad da li ces ti da je usmeris u "opsednutost seksom i nasilje nad zenom" ili ces da je usmeris kreativno u takmicenje... to vec zvisi od toga sta sam odlucis.

Ali testosteron je testosteron, muskarci ga imaju vise nego zene, zato ce uvek biti testosteronskih osobina u muskaracimaa nego u zenama.

OD maljvosti do agresije.. medjutim AGRESIJA ne znaci samo NASILJE.. agresij je i kad igram fudbal pa se trudim da pobedim...

Agresija je kad treniram pa hocu da uradim josh jedan SKLEK... to je agresija..

To je fakat.. ne znam sta ti smeta kod tog fakta toliko.. tipicna bioloska cinjenica...

Подели на овим сајтовима

Pa jesu. Al tu nije problem u "feminizmu" "Stereotpima" "muskarcima" i "zenama" vec u tome sto ljudi prave razmazenu i uobrazenu decu.

ali u svetu bez nasilja, zena je u prednosti, jer ima alat.. seks.. ima resurs koji je vredniji vise od svega i kojim raspolaze.. i zato ce uvek biti vise uobrazenih zena nego muskaraca.. jer ce uvek muskarac pokleknuti ispred zene za seks.. pa ih tako zene kao kucice treniraju - seksom.

Kad su dobri - nagrade ih seksom, kad su losi ne daju im seks...

Ima tu josh svari koje ne uzimsa u obzir..

dakle ako ti stvarno mislis da je problem to sto "devojcice oblace u roze" veze nemas.. problem je u tome sto zene imaju monopol nad seksom...

Evo sad cu da ti objsanim sta je problem, taj monopol jednom prostom slikom..

female-vs-male-facebook.jpg

Ovo samo dokazuje da je kod tebe problem sa egom :-D

jednostavno ljubomoran si na paznju koje zene uzivaju u odnosima izmedju polova...

A ja cu ti otkriti tajnu, i muski fb moze da izgleda kao zenski al ti muski ne mrze zene- naprotiv :-D

I mladjo... Mnogi, ali MNOGO gresis sto mislis da zene ne megu da se manipulisu seksom. I one ga vole jednako kao i mi...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ko je rekao da je to muzevnost a to zenstveno? Agresija to jest potreba za borbo je produkt testosterona. Sad da li ces ti da je usmeris u "opsednutost seksom i nasilje nad zenom" ili ces da je usmeris kreativno u takmicenje... to vec zvisi od toga sta sam odlucis.

Ali testosteron je testosteron, muskarci ga imaju vise nego zene, zato ce uvek biti testosteronskih osobina u muskaracimaa nego u zenama.

OD maljvosti do agresije.. medjutim AGRESIJA ne znaci samo NASILJE.. agresij je i kad igram fudbal pa se trudim da pobedim...

Agresija je kad treniram pa hocu da uradim josh jedan SKLEK... to je agresija..

To je fakat.. ne znam sta ti smeta kod tog fakta toliko.. tipicna bioloska cinjenica...

Pa eto... Mi imamo fizicku snagu i agresiju, zene imaju seks i jezike.

Eto. Jedan jedan. ;-)

Подели на овим сајтовима

Ovo samo dokazuje da je kod tebe problem sa egom :-D

jednostavno ljubomoran si na paznju koje zene uzivaju u odnosima izmedju polova...

I mladjo... Mnogi, ali MNOGO gresis sto mislis da zene ne megu da se manipulisu seksom. I one ga vole jednako kao i mi...

Obidji me sa ad hominemima ;)

Ocigledno nisi objektivan.

A ja cu ti otkriti tajnu, i muski fb moze da izgleda kao zenski al ti muski ne mrze zene- naprotiv :-D

Moze naravno, kad je taj muski neko uticajan, populran, bogat. ;)

Подели на овим сајтовима

Rešenja za Mlađu: odseli se iz Srbije ili postani gej.

Ovo drugo sam mu vec predlozio... A za selidbu se ne slazem. Mislim da je na pravom mestu tu gde jeste :-D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...