Jump to content

Feministkinje rasplakale naučnika koji je radio na projektu Rosetta

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Na svaki tvoj klip o zlim zenama ja cu da ti zalepim po tri klipa fizickog zlostavljanja u braku ili da ti linkujem statistiku sigurnih kuca, cisto da te zaprepasti odnos musakraca i zena koja traze njihovu pomoc... znaci- batali to... daj da lepo pricamo jer na primer ovaj klip dokazuje samo JEDNU JEDINU stvar a to je da  i ti i ova gospodja mislite slicno... a nigde dokaza da mislite ispravno ;)

Pa da si pogledao jedan od ovih klipova.... i da nisi toliko "vitez" I "princ" koji brani zene koje su u sustini prosto andjeli bez mana znao bi sledece..

1. Muskarci ne traze pomoc jer je socijalno neprihvatljivo da muskarac trazi pomoc. Ismevaju ih. Niti se iko zanimaa oko muskaraca koji dozivljavaju nasilje u brakau. Broj sigurnih kucaa je manji, jer se niko ne interesuje za amuskarce, niti im iko pomaze. Svi su previse opsednuti muskarcima koji zlostavljaju, niko zenama. Svi su previse opsednuti zenama koje trpe zlostavljenj, dok su muskarci nebitni. Sto ujedno svedoci ovo tvoje posmatranje stvari.

2. Zene fizicki zlostavljaju muskarce isto koliko i muskarci zene. A pored toga nema mnogo sigurnih kuca? To ti ujedno govori koliko su zene povlascenije.

3. I dalje furas istog "Straw mana" da ja pricam da su muskarci dobir a zene zle. Sto nije tacno, ja pricam da su i muskari i zene pokvareni, samo ljudi kao ti imaju neke stavove kako su samo "muskarci zli" a zene andjeli. Jos od toga pravis "laznu dilemu" da je moja prica muskarci protiv zena..

I kako ja posle toga da uvazim bilo koji tvoj argument kada sam ti prezentovao te dve cinjice, koje si ti totalno ignorisao.... ne obazirujuci se na moj stav i ono sto sam ja izneo?

Isti si kao DM.... kada su u pitanju abortusi ti si pretpostavio da su zene super.. i andjeli.. i da ja nisam u pravu i ne citas uopste sta ja pricam, pisem, niti gledaas sta postujem.

I na kraju, ja ne pisem da su zene zle.... ne mislim da su nesto posebno losije od prosecnog muskaarca, ja pisem da su zene povlascenije.  Sto ti ujedno i dokaazujes, time sto ih slepo branis od svake moguce kritike.

A medju onim klipovima mogao si da vidis i sledeci eksperiment..

1. Muskarac krece nasilno da se ponasa prema zeni u javnosti, svi skacu da je "odbrane"

2. Zena krece nasilno da se ponasa prema muskarcu u javnosti, svi prolaze i smeju se. Niko ne skace da joj kaze da prestane da ga udara.

Sledeca cinjenica> Ako muskaraac udari zeni, dobije 5 godina robije. Ako zena udari muskarca i napravi istu fizicku stetu, bude pustena na "uslovno"

I sad takvi genijalci ko ti, koji brane "male princeze i andjle" su doveli do tog stanjaa.. a sutra daan ces da dozivis da ti devojcice maltretiraju sina u skoli, i da on snosi kaznu ako im uzvrati...... pa ces da se setis mojih reci.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

2. Zene fizicki zlostavljaju muskarce isto koliko i muskarci zene..

Zene su fizicki slabiji pol.  I ako si ti u pravu (a naravno da nisi) onda su muskarci najvece sonje u svemiru kad dozvoljavaju da ih fizicki zlostavlja nego ko je fizicki slabiji... i onda za bolje i nismo... i treba da budemo zlostavljani.

3. I dalje furas istog "Straw mana" da ja pricam da su muskarci dobir a zene zle. Sto nije tacno, ja pricam da su i muskari i zene pokvareni, samo ljudi kao ti imaju neke stavove kako su samo "muskarci zli" a zene andjeli. Jos od toga pravis "laznu dilemu" da je moja prica muskarci protiv zena..

Napravio si strawmena u skoro svakom postu koji si mi namenio... da ironija bude veca imas strawmana  i u ovom postu u kojem me kritikujes za strawmena :D

I kako ja posle toga da uvazim bilo koji tvoj argument kada sam ti prezentovao te dve cinjice, koje si ti totalno ignorisao.... ne obazirujuci se na moj stav i ono sto sam ja izneo?

Cinjenice tipa : "ovo su cinjenice jer sam ja tako odlucio i ti ne smes da se drznes da ih ne sagledas jer su to nepobitne cinjenice koja sam izmislio" :D

Isti si kao DM.... kada su u pitanju abortusi ti si pretpostavio da su zene super.. i andjeli.. i da ja nisam u pravu i ne citas uopste sta ja pricam, pisem, niti gledaas sta postujem.  

Vise od 60% postova trosis na to a mi objasnis kakav sam ja.. necu da ti kazem da je to ad hominem nego cu ti kazem da ja vec znam kakav sam, nemas potrebe da trosis vreme na to ;)

I na kraju, ja ne pisem da su zene zle.... ne mislim da su nesto posebno losije od prosecnog muskaarca, ja pisem da su zene povlascenije.  Sto ti ujedno i dokaazujes, time sto ih slepo branis od svake moguce kritike.

Pisao si da zenama ne treba verovati i da su zene koristoljubive, neempaticne, zlonamerne, proracunate, bezosecajne... to ne znaci da mislis da su povlascene, to znaci da mislis da su, ono, bas gadne... Ne moras meni da verujes, procitaj ponovo sta si pisao na temi...

1. Muskarac krece nasilno da se ponasa prema zeni u javnosti, svi skacu da je "odbrane" 2. Zena krece nasilno da se ponasa prema muskarcu u javnosti, svi prolaze i smeju se. Niko ne skace da joj kaze da prestane da ga udara.

Sasvim mozda taj muskarac ima 30kg misica vise i duplo vise testosterona? Znas onog testosterona  o kome si nam pricao da nam daje snagu, okretljivost, brze reakcije... sve ono sto zene nemaju :)

Sledeca cinjenica> Ako muskaraac udari zeni, dobije 5 godina robije. Ako zena udari muskarca i napravi istu fizicku stetu, bude pustena na "uslovno"

Your point? 

I sad takvi genijalci ko ti, koji brane "male princeze i andjle" su doveli do tog stanjaa.. a sutra daan ces da dozivis da ti devojcice maltretiraju sina u skoli, i da on snosi kaznu ako im uzvrati...... pa ces da se setis mojih reci.

Do kog stanja? Slusajuci tebe sticem  utisak da smo u sred nekog vanrednog stanja gde se muskarci nalaze na poslednjoj liniji odbrane i gde smo sistematski unistavani te je pitanje trenutka kada cemo u potpunosti biti prognani da zivimo pod zemljom u tom neo postapokalipticnoj amazonskoj matrijarhalnoj buducnosti gde ce zene da nas koriste samo za sex i da bez trunke.... e, cekaj malo... zasto odjednom ovo ne zvuci vise tolko lose...? 

Moj sin sigurno nece da vrati devojcici koja ga je udarila. NE zato sto je devojcica nego zato sto nije lepo udarati druge, cak ni kad oni tebe prvi udare. (kontas? Nije lepo udarati? BEZ OBZIRA na pol, boju koze, rasu, naciju, veru....?)

Zamislio dve situacije, dolazi ti klinac iz skole  i kaze ti:

- Cale crnci su gluplji od belaca.

ili

- Cale, zene samo jure pare i planiraju kako da nas povrede.

Zasto ces za jednu stvar da skocis da mu objasnis koliko su predrasude losa stvar a za drugu ces da se slozis sa njim?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Zamislio dve situacije, dolazi ti klinac iz skole  i kaze ti:

- Cale crnci su gluplji od belaca.

ili

- Cale, zene samo jure pare i planiraju kako da nas povrede.

Zasto ces za jednu stvar da skocis da mu objasnis koliko su predrasude losa stvar a za drugu ces da se slozis sa njim?

Niko ne tvrdi ni jednu od te dve stvari. Međutim, generalno je tačno da je žene instinktivno traže sigurnost i uhlebljenje, a muškarci oku mio izgled. Isto tako rezultati IQ tekstova pokazuju da crnci imaju, u proseku, najniži IQ od svih „rasa“ (fenotipa), pa ti tu zaključuj šta god hoćeš odatle... ja sam skeptičan prema samom konceptu koeficijenta inteligencije, no to ne negira činjenicu da su crnci iz nekog, kojeg god, razloga, u proseku najlošiji u tim testovima.

Подели на овим сајтовима

A neko reče, da postoji grupica ljudi na forumu koji se oko svega slažu. Oko bukvalno svake teme. A vidi sada ovo feminizam je uspeo da napravi razdor u tu grupicu koja je do sada odolevala, raznim teorijama, abortusima i mnogo čemu. I posle neko neka kaže da feminizam nije loš.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Inace, ima onaj mnogo dobar vic o feminizmu, pa posto niko nema nista protiv, ispricacu vam caskom.

...

Sretnu se Klara, Sara i Mara (nemica, engleskinja i nasa odavle), a posle uclanjenja u neku feministicku organizaciju.

Posle nekog vremena nakon jednog od sastanaka, sumiraju rezultate.

Klara kaze: ja sam rekla onda mom Hansu - od sutra ti usisavas, ti peres sudove, ti kuvas.

A druge pitaju: i sta je bilo?

Klara: prvi dan nista nisam videla. isto i drugi, a onda je treci dan stvarno poceo da pere sudove, a posle i sve ostalo.

Sara kaze: isto je bilo i kod mene, rekla sam mom Dzordzu da on ima da pere, da kuva, da cisti. I stvarno, prvi dan nisam nista videla, drugi dan isto, a treci dan je i on poceo da cisti, pa da pere, a onda i sve ostalo.

A ti Maro? - pitaju je druge dve.

A Mara kaze: i ja sam rekla mom Zivoradu da vise necu da cistim, da perem, da kuvam, i da od sutra to sve ima on da radi.

I, sta je onda bilo?

Pa... prvi dan nisam nista videla, drugi dan isto, a treci dan sam lecka otvorila desno oko..."

Ocekujem najgore moguce komentare... grin.gif

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Isto tako rezultati IQ tekstova pokazuju da crnci imaju, u proseku, najniži IQ od svih „rasa“ (fenotipa), pa ti tu zaključuj šta god hoćeš odatle...

А ти, претпостављам, заључујеш исто као и Ротбард, доследно либертаријанској традицији неговања расизма?

ja sam skeptičan prema samom konceptu koeficijenta inteligencije, no to ne negira činjenicu da su crnci iz nekog, kojeg god, razloga, u proseku najlošiji u tim testovima.

Можда из сличног разлога из кога су деца са села лошија у тим тестовима од деце из града и из кога ми данас имамо ненормално виши IQ од наших дедова? У праву си што си скептичан према таквој мери интелигенције...

Подели на овим сајтовима

А ти, претпостављам, заључујеш исто као и Ротбард, доследно либертаријанској традицији неговања расизма?

Zavisi od toga kako definišeš rasizam. Ne vidim šta je inherentno loše sa priznavanjem očiglednih razlika koje, u proseku, postoje između različitih fenotipa? Npr. bilo bi bezobzirno odrasle azijate koji ti dođu u goste poslužiti mlekom; takođe, ako prihvatiš egalitarizam, onda bi delovalo krajnje čudno što su 25 najboljih svih vremena u trčanju na 100 m svi-do-jednog crnci, zar ne?

Можда из сличног разлога из кога су деца са села лошија у тим тестовима од деце из града и из кога ми данас имамо ненормално виши IQ од наших дедова? У праву си што си скептичан према таквој мери интелигенције...

Ne znam. Znam samo da je moj stav da za nauku ne smeju da postoje tabu teme, kao i da se treba oštro suprotstaviti svakom klanju nauke (pa makar ono bilo i u ime političke korektnosti). Međutim, ako se jednog dana stvarno pokaže, da su, van svake razumne sumnje, crnci objektivno manje inteligentni od ostalih, to ni na kakav način ne utiče na moj stav. A ja sam hrišćanin, i uvek očekujem da kod bilo koje grupe ljudi naiđem na milosrdnog samarićanina. Takođe, pošto sam desni anarhista, to znači da sam metodološki individualista, prihvatam samo dobrovoljne kolektive, nikada državne i zbog toga će mi uvek beskrajno biti draži Volter Vilijams i Tomas Souel iako su crni amerikanci, nego RYLAH i Crveni Baron iako su beli srbi; no to što su mi Volter Vilijams i Tomas Souel dragi i ideološki bliski, dalje ne znači da mi, biološki nisu RYLAH i Crveni Baron mnogo sličniji, iako ih, recimo, organski ne podnosim. Hrišćani jesu pozvani da prevaziđu prirodu, ali to ne znači negiranje prirode.

Подели на овим сајтовима

Zavisi od toga kako definišeš rasizam. Ne vidim šta je inherentno loše sa priznavanjem očiglednih razlika koje, u proseku, postoje između različitih fenotipa? Npr. bilo bi bezobzirno odrasle azijate koji ti dođu u goste poslužiti mlekom; takođe, ako prihvatiš egalitarizam, onda bi delovalo krajnje čudno što su 25 najboljih svih vremena u trčanju na 100 m svi-do-jednog crnci, zar ne?
Ne shvataš ti uopšte. Sasvim je OK da ističeš i ukazuješ na razlike između različitih rasa, izuzev u slučaju kada razlike postoje u mozgu i u naučnim dostignućima. Dakle ukoliko pričaš o razlikama između rasa i pomeneš mozak i naučna dostignuća onda si ti rasista. Prosto. 
Подели на овим сајтовима

Ne shvataš ti uopšte. Sasvim je OK da ističeš i ukazuješ na razlike između različitih rasa, izuzev u slučaju kada razlike postoje u mozgu i u naučnim dostignućima. Dakle ukoliko pričaš o razlikama između rasa i pomeneš mozak i naučna dostignuća onda si ti rasista. Prosto. 

A, znači u tom grmu leži zec. Ali to ne može, ili prihvataš egalitarizam, ili ga ne prihvataš.

Подели на овим сајтовима

A, znači u tom grmu leži zec. Ali to ne može, ili prihvataš egalitarizam, ili ga ne prihvataš.

Recimo: "Crnci generalno trče brže od belaca, jbg morali su tako ih evolucija naterala, na taj način su stizali antilope, zato danas vidimo da su crnci mnogo bolji trkači i najviše od svih rasa su osvajali takmičenja". To je skroz OK.

Ali da kažeš:"Belci imaju generalno razvijeniji mozak, jbg morali su tako ih je evolucija naterala, jer su imali jednako inteligentne neandertalce, a sve životinje fizički su bile daleko fizički jače od njih, tako da danas vidimo da su belci mnogo bolji naučnici i više su što se nauke tiče doprineli čovečanstvu". Međutim ovo je ekstremno rasistička izjava i onog koga izgovori trebalo bi spaliti na sred trga za primer.

Подели на овим сајтовима

Inace, ima onaj mnogo dobar vic o feminizmu, pa posto niko nema nista protiv, ispricacu vam caskom.

...

Sretnu se Klara, Sara i Mara (nemica, engleskinja i nasa odavle), a posle uclanjenja u neku feministicku organizaciju.

Posle nekog vremena nakon jednog od sastanaka, sumiraju rezultate.

Klara kaze: ja sam rekla onda mom Hansu - od sutra ti usisavas, ti peres sudove, ti kuvas.

A druge pitaju: i sta je bilo?

Klara: prvi dan nista nisam videla. isto i drugi, a onda je treci dan stvarno poceo da pere sudove, a posle i sve ostalo.

Sara kaze: isto je bilo i kod mene, rekla sam mom Dzordzu da on ima da pere, da kuva, da cisti. I stvarno, prvi dan nisam nista videla, drugi dan isto, a treci dan je i on poceo da cisti, pa da pere, a onda i sve ostalo.

A ti Maro? - pitaju je druge dve.

A Mara kaze: i ja sam rekla mom Zivoradu da vise necu da cistim, da perem, da kuvam, i da od sutra to sve ima on da radi.

I, sta je onda bilo?

Pa... prvi dan nisam nista videla, drugi dan isto, a treci dan sam lecka otvorila desno oko..."

Ocekujem najgore moguce komentare... grin.gif

Hahahaha odlicna fora! :-D

Ko ti napise "najgori" komentar na dobru zebanciju da ga banujes o'ma...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...