Млађони Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Које сте ви стрине. Само нешто кукате. Нико вас не би спаљивао, не бојте се. Осим можда жене роспије... Само немате појма о животу. Понављам вам, о црнцима знам много више него ви. Са њима сам живео, радио, имам их у жениној фамилији. Они нису мање интелгентни од белаца у просеку. Нити су азијски народи интелгентнији од белаца. Нити су сви црнци ти снагатори и тркачи. Неки од ових мојих су мршави ко гране и физички слабији од мене. Зашто је то тако? Па зато што је људска популација релативно скоро (мерено на скали еволуције) била пред истребљењем, те стога сви имамо невероватно сличне гене. Чак је и наука, генетика (не левичари, не феминисткиње, не ЦИА и Ватикан), показала да је варијабилност у укупној људској популацији већа него између оних група које се традиционални класификују као расе. Не само да црнци нису мање интелигентни, него нема никаквих биолошких основа да се класификују у засебну расу. Биологија нам је толико слична да нема никакве сумње да су разлике културолошки и историјски условљене. Знам лично црнце рођене на четири континента, од којих многи припадају истим етничким групама, племенима и чему већ. Небо и земља. Али џаба то причати гејмеру и либертаријанцу. Обојица на свој начин живе у неким виртуелним световима. Остајте ми здрави, слепи и задрти. Izvini "libertarijanac" nikad nije rekao da su crnci manje inteligentni. Zamolio bih te da mi ne smestas stvari koje nisam rekao. Libertarijanac kaze 1. Zene su u danasnjem drustvu povlascenije. 2. Zene su u danasnjem sudstvu povlascenije 3. Zene zbog odnosa testosteron/estrogen imaju malo drugacije "talente" od muskaraca (znaci i vrline i mane, sto nije nista determinisano i neispravljivo, jednsotavno negujes vrline koje imas, a uglavnom ignorises mane, normalno ljudsko ponasanje. ) 4. Feministkicki pokreti se ne bore za jednakost (jer jednakost postoji) vec se bore za privilegije zena. ( u drustvu gde su zene vec privilegovane, i uopste ne obracaju paznju na diskriminaciju muskaraca vec teze josh vecem pritisku na muskarce) 5. Zene imaju dosta priviligija.. sto drustvenih to zakonski, a kada imas neku "klasu" ljudi koja je privilegovana zakonom ona pretenduje da te privilikegi maksimalno koristi. 6. Muskarci su u zapadnom pravnom sistemu - osekacena grupa. Prema kojoj sudski sistem bude mnogo stroziji nego prema zenam za iste slucajeve. (imam primer iz engleske, gde je muskarac prebio zenu zbog poruke na fejsbuku napravio joj ozbiljne povrede i dobio pet godina zatvora, i slucaj gde je zena sa ledja nakoutirala muskarca flasom za vino, napravila mu ozbiljnu stetu i povrede dobila uslovnu kaznu opd godinu dana.. u istoj sudnici... u istom sudu) 7. Muskarci su u zapadnom drustvenom sistemu - osakacena grupa - ako ga zena udari pa uzvrati onda je nasilnik ako ne uzvrati onda je sonja kome se treba smejati. Toliko o tome sta libertarijanac prica, dakle zamolio bih te da ne vadis iz konteksta stvari... nema to sto ja pricam nikakve veze sa crncima jer ona prica za talente i izbore ima kauzu - uzrok - razlog (u vidu hormona) ... A ovo sto mi ti smestas da pricam o crncima nema nikakav uzrok-razlog. u smislu biologije ima u smislu - obrazovanja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Он је онако више ко ти и твој друг Млађо, мисли да жене може да осваја тољагом, а да оне само треба да падају пред њим... Opet ad hominem.... ali vidis Juane.. to ne menja ni jednu od onih sedam cinjenica u postu iznad... meni ne smeta da ti moje argumente otpisujes "jer sam ja libertarijanac" koji misli da se zene osvajaju toljagom... ali da li to menja one cinjenice gore?!? : 1. Zene su u danasnjem drustvu povlascenije. 2. Zene su u danasnjem sudstvu povlascenije 3. Zene zbog odnosa testosteron/estrogen imaju malo drugacije "talente" od muskaraca (znaci i vrline i mane, sto nije nista determinisano i neispravljivo, jednsotavno negujes cesto vrline koje imas, a uglavnom ignorises mane, normalno ljudsko ponasanje. retko ko se odlucuje za drugi put.... da ide malo nasuprot vrlinama i manama sto je bilo moje objasnjenje za broj zena u SETI.... ) 4. Feministkicki pokreti se ne bore za jednakost (jer jednakost postoji) vec se bore za privilegije zena. ( u drustvu gde su zene vec privilegovane, i uopste ne obracaju paznju na diskriminaciju muskaraca vec teze josh vecem pritisku na muskarce) 5. Zene imaju dosta priviligija.. sto drustvenih to zakonski, a kada imas neku "klasu" ljudi koja je privilegovana zakonom ona pretenduje da te privilikegi maksimalno koristi. 6. Muskarci su u zapadnom pravnom sistemu - osekacena grupa. Prema kojoj sudski sistem bude mnogo stroziji nego prema zenam za iste slucajeve. (imam primer iz engleske, gde je muskarac prebio zenu zbog poruke na fejsbuku napravio joj ozbiljne povrede i dobio pet godina zatvora, i slucaj gde je zena sa ledja nakoutirala muskarca flasom za vino, napravila mu ozbiljnu stetu i povrede dobila uslovnu kaznu opd godinu dana.. u istoj sudnici... u istom sudu) 7. Muskarci su u zapadnom drustvenom sistemu - osakacena grupa - ako ga zena udari pa uzvrati onda je nasilnik ako ne uzvrati onda je sonja kome se treba smejati. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Care jel shvatas ti da ako te zena udara, i ako joj uzvratis na zapadu, dobijes 4-5-6 godina robije? Ne kapiras? Ne? pa da si pogledao klipove znao bi. Kapiram i ne smeta mi to nista. Ja ne udaram nikoga, ni muskrace ni zene a vi sto volite da zviznete ponekad, pa... zbog vas i postoji taj zakon... trazili ste- tepajte... (ako smete ) pa da si pogledao klipove znao bi. u klipovima imas izvore cinjenica. Klipovi, klipovi, klipovi... nikad nece skontas... Znaci ko je slabiji ima pravo i da vrsi nasilje, i da snosi manju kaznu kada vrsi nasilje, a ko je jaci treba da trpi nasilje i jos da trpi tebe kako mu pricas da je sonja jer joj nije zavrnuo samar nazad? Dobri su ti ti dupli standardi.. Ajde onda da orgazniuejs preoteste protiv diskriminacije boksera. Ne znam da li znas ali ako bokser nekog opali u glavu na ulici njemu se to tretira kao pokusaj ubistva a ako neko udari boksera onda je to u najgorem slucaju nanosenje povreda... Pravda za boksere! Dole samovolji slabica koji smeju da biju boksere jer ih zakon u tome podrzava! U kompletnom zapadnom svetu je tako, a tako ce biti i u Srbiji. Muskarci ce postati sistemski diskriminisani i unisteni. Biti musko ruiniranost i sramota. Ih da je samo to... nego se takodje radi na sistemsatskom zatiranju svetosavlja od strane svestkih mocnika a svetska vlada direktno radi na istrebljenju srba. Srbi ce postati manjina pre nego sto budu istrebljeni. Biti Srbin je postala sramota ako nisi prosveceni evropejac! Svemu tome se mora stati u kraj! Da si proucio malo realne slucajeve, cije sam klipove stavljao a ne da ih odbacas, jer ti mislis da sam to ja izmislio... i da si video kakvo je stanje.. shvatio bi sto ja shvatam... ne bi me trolovao vde, spinovao, vadio strawmanove, adhomineme i ostale gluposti ,nego se fokusirao na moj argument. Da sam obracao paznju na klipove morao bih i sam da postavljem iste takve klipove koji naucno tvrde suprotne stavove i onda bih te proganjao po temama kako ne gledas moje klipove jer da ih gledas sve bi ti bilo mnogo jasnije iz klipova (to sam ti vec pisao, al ti izlgeda moje postove ne citas... a kritikujes mene sto ne gledam pristrasne klipove sa yt) - Sine, relativno je tacno, zene su drustveno povlascene jer postoje likovi kao klaud king kod kojih je muskarac sonja ako dobije batine od zene, a nasilnik ako joj uzvrati, nemoj da se vezujes lako za zenu, nego dobro proveri da je to neka normalna osoba. Mnogo je kvarnih ljudi u svetu danas, kako medju muskarcima, tako i medju zenama, a ljudi vole da gledaju zene kroz "roze naocare" kao da su one nevinasca i andjeli. - A mama, cale? Jel ona ista takva? Inace da se pobijes ti sa nekim ko je sitan i mrsav.... jel bi primenio istu logiku kao na zene? Naravno da ne. naravno da da. Ne bijem se ni sa muskima ni sa zenskima... ali ti ne kapiras jer si: jer si sexista.... ..; ali onaj koji se fokusira na pozitivne aspekte sexizma.. znash.. predrasude mogu biti i pozitivne.. npr "crnci imaju veliki.... alat" jer si povredjen i ostecen i umesto da se popravljas i da iskoristis tu svoju lepu religiju kao sredstvo za to, ti si otiso u patologiju primitivizma, balkonoidno retrogradno ponasanje koje ce samo jos vise da te upropasti i kad se to desi cloudking ce i dalje da bude tu da ti pomogne... evo obecavam ti da necu da likujem kad mi budes prvom prilikom napisao "bio si u pravu..."... likovacu u sebi, ali necu na glas... I da znas, ja se prema zenama ne ponasam tako kako se ponasam zato sto je tako ispravno. Ja se tako ponasam zato sto ih volim. Obozavam ih. Da sam vernik zahvaljivao bih se bogu svaki dan sto nije odlucio da nas pravi hermafroditima. Volim kako izlgedaju, volim kako mirisu, volim kako zvuce, volim kako razmisljaju... i znas sta jos? Volim da im to kazem, da i one znaju... I ako je hriscanski ciniti dobro drugima onda sam ja na dobrom putu a od necega mora da se krene... eto ja sam krenuo od zena... sta god da urade bice mi mile. Kod mene imaju "kredite" kolko oce i slobodno neka se ponasaju kako god oce... Pa ako to i znaci da treba da izdevetaju Mladju na sred ulice bez da on sme da im uzvrati... pa neka пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Opet ad hominem.... ali vidis Juane.. to ne menja ni jednu od onih sedam cinjenica u postu iznad... meni ne smeta da ti moje argumente otpisujes "jer sam ja libertarijanac" koji misli da se zene osvajaju toljagom... ali da li to menja one cinjenice gore?!? : Ej... a cekaj... ucinilo mi se da si napisao "spekulacije" a ono u stvari si napisao "cinjenice"... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Jedino kod mladje su recenice "muskarac prebio zenu" i "zena prebila muskarca" dogadjaji sa identicnim ishodom... tuga... Podlivi, modrice, razderotine i lomovi kostiju jesu strasni, ali ljudi... da vi znate kakvu stetu mogu nokti da naprave... to je toliko zverski da ja ne mogu da pocnem da vam opisujem... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pacijent Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Које сте ви стрине. Само нешто кукате. Нико вас не би спаљивао, не бојте се. Осим можда жене роспије... Само немате појма о животу. Понављам вам, о црнцима знам много више него ви. Са њима сам живео, радио, имам их у жениној фамилији. Они нису мање интелгентни од белаца у просеку. Нити су азијски народи интелгентнији од белаца. Нити су сви црнци ти снагатори и тркачи. Неки од ових мојих су мршави ко гране и физички слабији од мене. Зашто је то тако? Па зато што је људска популација релативно скоро (мерено на скали еволуције) била пред истребљењем, те стога сви имамо невероватно сличне гене. Чак је и наука, генетика (не левичари, не феминисткиње, не ЦИА и Ватикан), показала да је варијабилност у укупној људској популацији већа него између оних група које се традиционални класификују као расе. Не само да црнци нису мање интелигентни, него нема никаквих биолошких основа да се класификују у засебну расу. Биологија нам је толико слична да нема никакве сумње да су разлике културолошки и историјски условљене. Знам лично црнце рођене на четири континента, од којих многи припадају истим етничким групама, племенима и чему већ. Небо и земља. Али џаба то причати гејмеру и либертаријанцу. Обојица на свој начин живе у неким виртуелним световима. Остајте ми здрави, слепи и задрти. Uh, kakva gomila floskula. Ne znam zašto si se uhvatio za inteligenciju, kada ja nisam. Namerno nisam hteo da kažem da na listi dobitnika Nobelove nagrade za fiziku nema crnaca. Dao sam primer netolerancije na laktozu i činjenice da su 25 najboljih svih vremena trkača na 100 m svi-do-jednog crnci. I pitao sam te zašto ti ta lista nije nimalo čudna, niko nije rekao da su svi crnci snagatori ili trkači, isto kao što niko nije rekao da nijedan crnac nije inženjer ili naučnik. I šta ćemo sa nobelovcem Džejmsom Votsonom koji smatra da ima bioloških osnova da se crnci smatraju manje inteligentnima? Takođe, šta je sa očiglednim razlikama u boji kože i fizičkom izgledu, hoćeš li da mi kažeš da je i to kulturološki uslovljeno? Ti izgleda ne razgovaraš s ljudima, nisi odgovorio ništa što sam te pitao, ali zato umeš da gledaš sa visine, da mi staviš u usta nešto što nisam rekao, te da bez razloga vređaš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pacijent Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Opet ad hominem.... ali vidis Juane.. to ne menja ni jednu od onih sedam cinjenica u postu iznad... meni ne smeta da ti moje argumente otpisujes "jer sam ja libertarijanac" koji misli da se zene osvajaju toljagom... ali da li to menja one cinjenice gore?!? : Ne vredi, on ne razgovara sa nižim rasama kao što smo mi. On je prosvećeni gospodin i on nas neće da sasluša, ili daleko bilo, da razgovara sa nama, on može samo da nas prosvećuje sa visine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 šta ćemo sa nobelovcem Džejmsom Votsonom koji smatra da ima bioloških osnova da se crnci smatraju manje inteligentnima? Ovaj ti prodaje Nobelovu nagradu sad... nece je vise http://www.telegraph.co.uk/science/11261872/James-Watson-selling-Nobel-prize-because-no-one-wants-to-admit-I-exist.html пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Ne vredi, on ne razgovara sa nižim rasama kao što smo mi. On je prosvećeni gospodin i on nas neće da sasluša, ili daleko bilo, da razgovara sa nama, on može samo da nas prosvećuje sa visine. Jbg... "predizpozicije" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pacijent Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Ovaj ti prodaje Nobelovu nagradu sad... nece je vise http://www.telegraph.co.uk/science/11261872/James-Watson-selling-Nobel-prize-because-no-one-wants-to-admit-I-exist.html I onda dođe Juan i kaže mi da niko ne zataškava politički nekorektne naučnike, već da ja živim u virtuelnom svetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Ne vredi, on ne razgovara sa nižim rasama kao što smo mi. On je prosvećeni gospodin i on nas neće da sasluša, ili daleko bilo, da razgovara sa nama, on može samo da nas prosvećuje sa visine. Nemoj tako, ja smatram juana prijateljem i ovo su stvari u zaru konverzacije. Ne mislim da mene ( a ni tebe) ne gleda kao nizu rasu, ali mislim da je malo emotivno usao u konverzaciju sa zeljom da malo troluje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Izvini "libertarijanac" nikad nije rekao da su crnci manje inteligentni. Zamolio bih te da mi ne smestas stvari koje nisam rekao. Polako, ne pratiš radnju fabule. Kad sam napisao "libertarijanac", misam se tebi obraćao, nego ovom pacijentu. Nisi ti jedini libertarijanac. Štaviše, nisi ti nikakav libertarijanac. Em nisi za koaliciju za Dejvidom Djukon, em ne smatraš crnce nižom rasom, em znaš da Votson nije jedini biolog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 @@cloudking, Klipovi klipovi.. dok ih ne pogledas nema smisla dalje da diskutujemo dok ne utvrdimo sledece cinjenice to sto je neka informacija prezentovana na klipu ne cini tu informaciju netacnom.. mada bi ti voleo da je tako.. 1. Zene su povlascene u drustvu 2. Zene su povlascenie u pravnom sistemu 3. Nasilje nad muskarcima u porodici i te kako postoji i niko o njemu ne prica. - A mama, cale? Jel ona ista takva? Jeste sine jer je tata zatekao sa drugim muskarcem u krevetu i kada je hteo da se razvede od nje, ona mu je uzela pola njegove imovine, i sada mora da joj placa silnu alimentaciju + otela mi je tebe i mogu da te vidjam samo dva puta mesecno - (cest slucaj na zapadu..) Ajde onda da orgazniuejs preoteste protiv diskriminacije boksera. Ne znam da li znas ali ako bokser nekog opali u glavu na ulici njemu se to tretira kao pokusaj ubistva a ako neko udari boksera onda je to u najgorem slucaju nanosenje povreda... Pravda za boksere! Dole samovolji slabica koji smeju da biju boksere jer ih zakon u tome podrzava! Ukoliko bokser za istu stetu snosi vecu kaznu samo zato sto je bokser - to jeste diskriminacija. Jer zena za istu stetu snosi manju kaznu nego muskarac. To opet pise u klipovima... ima tamo i izvora i svega.. samo kada bi hteo da pogledas a ne da teras inat. Ih da je samo to... nego se takodje radi na sistemsatskom zatiranju svetosavlja od strane svestkih mocnika a svetska vlada direktno radi na istrebljenju srba. Srbi ce postati manjina pre nego sto budu istrebljeni. Biti Srbin je postala sramota ako nisi prosveceni evropejac! Svemu tome se mora stati u kraj! Ako tebi nije dovoljan dokaz za to kada jedan naucnik koji je postigao nesto od ISTORIJSKE VAZNOST mora da place i da se izvinava zbog kosulje..... onda ne znam sta ti je bolji dokaz... Inace ja ne pricam o nekoj zaveri.. pa da mi smestas te gluposti... ja pricam o socijalnom i pravnom povlascenju zena za sta se izborio feministcki pokret. E sad.. dok se ne okanes tih gluposti, i dok ne pogledas cinjenice koje sam ti dostavio i nekako ih diskreditujes osim "ne verujem klipovima" nemam nameru da nastavim dalje ovu konverzaciju oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pacijent Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Nemoj tako, ja smatram juana prijateljem i ovo su stvari u zaru konverzacije. Ne mislim da mene ( a ni tebe) ne gleda kao nizu rasu, ali mislim da je malo emotivno usao u konverzaciju sa zeljom da malo troluje. Pa mislim da delom troluje, a delom da je stvarno ubeđen da je prosvećeniji i bolji od ostalih. Ali, šta drugo očekivati od srbina koji koristi Apple: ...Biti Apple fanboy u Srbiji zahteva napor i pare, i svaki juzer koji se dokopao slavne plastike misli da je bolji i belji od ostatka svoje opštine. X puta mi se desilo da se sam sa sobom opkladim u to da li će dobro odeveni ljigavac sa kojim sam se upoznao pre pet minuta izvaditi iPhone ili ne, i gotovo uvek sam bio u pravu... - Qzma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pacijent Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Polako, ne pratiš radnju fabule. Kad sam napisao "libertarijanac", misam se tebi obraćao, nego ovom pacijentu. Nisi ti jedini libertarijanac. Štaviše, nisi ti nikakav libertarijanac. Em nisi za koaliciju za Dejvidom Djukon, em ne smatraš crnce nižom rasom, em znaš da Votson nije jedini biolog. Niko nije rekao da su crnci niža rasa, već da samo da postoje razlike između fenotipa, što je valjda očigledno i na prvi pogled. Takođe, niko nije rekao da je Votson jedini biolog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука