Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Zasto kaze ljubav a misli na sex? Zasto kaze feminizam a misli na zene? Ne kazem feminizam a mislim na zene. nego sa jedne strane sa tobom pricamo zenam sa druge strane sa paradoksikologijom o feminizmu pa malo mesate loncice izgleda.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Meni je najjače da ekipa na ovoj temi uopšte nije primetila da trolujem. Samo sam malo pisao kao što oni pišu o ženama + očigledno preterivao. Ta nisam juče doš'o na forum... Ja jesam, ja jesam! Pa ako nisu srebreljubi zasto onda pljackaju svoje muzeve razvodima? Zasto misle da imaju pravo na tudje pre? Ako nisu mnipulatori zasto lazu? zasto se igraju sa po 3-4-5 muskaraca i zavlace ih slobodno, bez puno premisljanja? Zasto igraju raznorazne igre u emocijma i vezama? Da to su zene.. vecina njih.. A ako ti je z utehu.. da mi ne potezes temu... nisu ni muskarci nista bolji. Ali mi feministkinje verujemo da svi možemo da budemo bolji i ne moramo da robujemo stereotipima Pošto sam se upravo vratila sa ispovesti, odjavljujem se od ove teme. 8086.gif Dok sam još smirena i puna ljubavi prema ljudskom (da, i muškom) rodu Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Ali mi feministkinje verujemo da svi možemo da budemo bolji i ne moramo da robujemo stereotipima Pošto sam se upravo vratila sa ispovesti, odjavljujem se od ove teme. 8086.gif Dok sam još smirena i puna ljubavi prema ljudskom (da, i muškom) rodu sto rekoh... gde ima dima ima i vatre.. gde ima stereotipa - nisu bezveze tu..... mozda su preuvelicani to je sve.. Gledati stvari nerelano nije znak ljubvi nego ignorancije.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Sta je to doneo feminizam? Pa da momci ne SMEJU da uzvrate i da o vake devojke prodju uglvnom nekznjeno Ovaj momak je umalo silovan i dobio je postene btine: https://www.youtube.com/watch?v=QLRfpS079LE porodicno nasilje nad muskarcima.. koje naravno nije bitno... samo je bitno da se i dalje trubi o porodicnom nasilju nad zenam od strane feminista... ali niko od njih NE KAZE NISTA ZA PORODICNO NASILJE NAD MSUKARCIMA.. NIKO!Gde si te FEMINISTKINJE, koje se zlazu za jednakost i pricaju o nasilju na muskarcim? Gde je jedna od tih? Jos paradoksikologija prica o "neobjektivnim MRA" i diskredituje one koji se bave time MRA.. .kao da su oni nebitni.. samo su feministkinje bitne... i feministi naravno.. i zene.. samo su one zrtve ... a muskarci su normalno nasilnici. A da se prisetimo i ove manjine aregentiskih feministkinja.. koji su jelte radiklana manjina a ne mainstrema feminizam... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Mladene ja te molim da postavljas fake klipove u sluzbi argumentacije... imam i ja par linkova sa kurira i telegrafa koji bi ti oborili teorije za milisekund, al necu... nije fer... Inace, ceo interenet je brujao o ovom klipu sa "jadnim likom kojeg je zmalo siloala cura" i o mljen i lepo izmontiran igrani klip... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 a ako nisu srebreljubi zasto onda pljackaju svoje muzeve razvodima? Zasto misle da imaju pravo na tudje pre? To zene ne rade. To sto ti govoris nije taceno. Sigurno da neke zene rade takve stvari ali ni blizu toj fiktivnoj vecini kojom si se razmahao... Ako nisu mnipulatori zasto lazu? zasto se igraju sa po 3-4-5 muskaraca i zavlace ih slobodno, bez puno premisljanja? Gle jos jedan prozivoljan i netacan podatak. Moras da shvatis da obijev pricnip gledanja na svet "ako se meni desilo desava se svima od eskima do busmana" je vrlo, vrlo pogresan nacin gledanja na svet... mogo si da se ugledas na nekog drugog bas... Zasto igraju raznorazne igre u emocijma i vezama? Zar ne postoji koncenzus da je to nesto sto je ocekivano i normalno u vezama sa obe strane? To rade i muskarci i zene... Sve si ok samo prestani da svoj misljenje proglasavas za polaznu tacku alfu i omegu i neosporivo stanoviste sa kojeg svi moramo da posmatramo stvari. Ja ne mislim da su zene lazljivi manipulatori. Moja majka nije, moja sestra nije, moja supruga nije, moja najbolja drugarica nije, moja razredna nije bila, moja komsika nije(nazalost), 80% mojih bivsih devojaka nisu bile... nzm, ja evo prodjoh skoro sve meni najblize zenske osobe i ne nedjoh ni jednu zenu za koju ti kazes da cine veliku vecinu (pominjao si neku brojku od 80%) ili tebi racunica nesto ne valj ili sam ja umro i zivim u raju a nisu teli da mi kazu da se ne stresiram... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Mladene ja te molim da postavljas fake klipove u sluzbi argumentacije... imam i ja par linkova sa kurira i telegrafa koji bi ti oborili teorije za milisekund, al necu... nije fer... Jel si resio posle ad hominem da se okrenes na strawmana? Bs me zanima kako ces da mi oboris teoriju da su feministkinje licemerne i gd ih nema nigde, da muskarcim treba zastita od porodicnog nasilja isto koliko i zenama i da su zene u porodici nasilnici isto koliko i muskarci a vise su zasticene(zasticene su cak i kad su nasilnici). oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Iako to ne volim, moracu za momenat da se posluzim mladjinim metodom da licni primer potezem kao argument. Imam jednu drugaricu, zapravo to mi je najbolja drugarica, znamo se 20 godina i bukvalno znamo sve jedno o drugome (niakda nismo presli tu granicu prijateljstva inace, tako da verujem da jeste iskreno cim tolko dugo traje). E vidis, ta moja drugarica nema sree u ljubavi. Isto ko ti. Zapravo mnogo gore jer ona nije imala momka punih 6 ili 7 godina. Sve to vreme je bila jako ocajna i puno je patila jer je zelela emotivnu vezu. Mastala je o muskarcu kojeg ce da uzme za ruku sa kojim ce da se zagrli pod cebetom dok gledaju film, sa kojim ce da se proseta i da uziva u svakom trenutku... Sta se desava... ona je pre par meseci pronasla momka koji je skoro pa potuno ispunjenje svih njenih zelja (a i ona njegovih kako mi se cini) napokon ima ljubav u svom zivotu, raduje se koamlo dete, presrecna je, grle se ljube se, vole se... milina je gledati ih. Medjutim poenta nije tu. POenta je u sledecem. Svih tih godina patnje ona je izlazila sa mnogim muskarcima. Skoro nijedan (NIJEDAN) nije hteo sa njom vezu ili su se pretvarali da hoce a zapravo su jurili avanturu. Medjutim i pored SVEGA TOGA ja nju nisam NIKADA cuo da kaze i jdnu losu rec o muskracima. NIkada. Ni jednom nije rekla da su muskarci ovakvi ili onakvi, da su svinje da zele samo sekx da ih ne zanima kvalitetna veza nego im je samo stalo da jure zenske i da piju i da ih boli uvo za buducnst, potomstvo i ostalo. Iako je bila nenormalno razocarana nikada nije izgovorila ni jednu od tih reci a imala je puno pravo. Ne ona je izabrala drugi put. Put vere i poverenja. Patila je ali i strpljivo cekala i nije gubila nadu. E zamisli sad ti tu situaciju. Ako ispratim otvoje stereotripe muskarci su nadrukani testosteroom a zene estrogenom 9Sto jes jes) i to bese znaci da su muskarci emotivno jaci, zreliji, fizicki sposobniji a zene emotivno nestabilne, rastroijene i promisljene. Kazi ti meni mladjo, kad pogledas svoj i njen slucaj. Ko je emotivno jaci a ko je "whining little bitch" (nja nja nja ) Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Jel si resio posle ad hominem da se okrenes na strawmana? Bs me zanima kako ces da mi oboris teoriju da su feministkinje licemerne i gd ih nema nigde, da muskarcim treba zastita od porodicnog nasilja isto koliko i zenama i da su zene u porodici nasilnici isto koliko i muskarci a vise su zasticene(zasticene su cak i kad su nasilnici). Pa lako... na primer, cim si poceo da potezes lazne klipove za argumentaciju, mozda to znaci da gubis cvrto tlo pod stavovima? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 To zene ne rade. To sto ti govoris nije taceno. Sigurno da neke zene rade takve stvari ali ni blizu toj fiktivnoj vecini kojom si se razmahao... Da, rade. Peljese alimentacijama. Posebno po zaapadu.. ovde nemaju puno sta da opeljese. Gle jos jedan prozivoljan i netacan podatak. Moras da shvatis da obijev pricnip gledanja na svet "ako se meni desilo desava se svima od eskima do busmana" je vrlo, vrlo pogresan nacin gledanja na svet... mogo si da se ugledas na nekog drugog bas... Desava se svim koji se muvaju. Desavalo se i tebi. Samo sto sad oces mene da ubedis pa lazes i sebe i mene. Zar ne postoji koncenzus da je to nesto sto je ocekivano i normalno u vezama sa obe strane? To rade i muskarci i zene... Do sad su bili straw man, i ad hominem. Sada si presao na "laznu dilemu" Ja ovde ne dokazujem da su muskarci dobri u vezama, vec da su zene iste kao muskarci u vezamaa. Ne znam dokle ces da pravis od ovogaa dilemu "ko je bolji msukarac ili zena" Sa tobom vodim diskusiju - zene nezni andjeli, koji su bez mane i greske - u sta pokusaavas da me ubedis. Al toliko neuspesno da si morao da se hvatas vise logickih greski. Sta god lose da kzem za zene ti se deres NIJE TACNO! NIJE TACNO ili I MUSKARCI SU TAKVI I MUSKARCI SU TAKVI.. Pa ovo prvo.. da jeste tacno.. .a to sto su i muskarci takvi ne menja cinjenicu da je veliki broj zena takav. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Pa lako... na primer, cim si poceo da potezes lazne klipove za argumentaciju, mozda to znaci da gubis cvrto tlo pod stavovima? Po cemu je to da ubim cvrste stavove? To sto sam stavi osvedocenje ljudi koji se bave nasiljem u porodici o tome koliko zene cine nasilje u porodici.. znaci da sam ja slab po stavovima? ne burazeru to je tu da ti vidis da gledas zene kroz ruzicaste naocare... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Svih tih godina patnje ona je izlazila sa mnogim muskarcima. Skoro nijedan (NIJEDAN) nije hteo sa njom vezu ili su se pretvarali da hoce a zapravo su jurili avanturu. Medjutim i pored SVEGA TOGA ja nju nisam NIKADA cuo da kaze i jdnu losu rec o muskracima. NIkada. Ni jednom nije rekla da su muskarci ovakvi ili onakvi, da su svinje da zele samo sekx da ih ne zanima kvalitetna veza nego im je samo stalo da jure zenske i da piju i da ih boli uvo za buducnst, potomstvo i ostalo. Iako je bila nenormalno razocarana nikada nije izgovorila ni jednu od tih reci a imala je puno pravo. Ne ona je izabrala drugi put. Put vere i poverenja. Patila je ali i strpljivo cekala i nije gubila nadu. E zamisli sad ti tu situaciju. Ako ispratim otvoje stereotripe muskarci su nadrukani testosteroom a zene estrogenom 9Sto jes jes) i to bese znaci da su muskarci emotivno jaci, zreliji, fizicki sposobniji a zene emotivno nestabilne, rastroijene i promisljene. E sada ti uzmi broj muskaraca u njenom zivotu... pa prebroj koliko je bilo kakvih... koliko je bilo losih a koliko dobrih... JEDAN DOBAR.... jel to sterotip? Kadaa bi rekao da je vecina muskaracaa koje je ona upoznala imala lose osobine? ne buraz, to bi bila istina... E sad sto ti neces da priznash istinu.... to je druga prica.. sasvim... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Iako to ne volim, moracu za momenat da se posluzim mladjinim metodom da licni primer potezem kao argument. Imam jednu drugaricu, zapravo to mi je najbolja drugarica, znamo se 20 godina i bukvalno znamo sve jedno o drugome (niakda nismo presli tu granicu prijateljstva inace, tako da verujem da jeste iskreno cim tolko dugo traje). E vidis, ta moja drugarica nema sree u ljubavi. Isto ko ti. Zapravo mnogo gore jer ona nije imala momka punih 6 ili 7 godina. Sve to vreme je bila jako ocajna i puno je patila jer je zelela emotivnu vezu. Mastala je o muskarcu kojeg ce da uzme za ruku sa kojim ce da se zagrli pod cebetom dok gledaju film, sa kojim ce da se proseta i da uziva u svakom trenutku... Sta se desava... ona je pre par meseci pronasla momka koji je skoro pa potuno ispunjenje svih njenih zelja (a i ona njegovih kako mi se cini) napokon ima ljubav u svom zivotu, raduje se koamlo dete, presrecna je, grle se ljube se, vole se... milina je gledati ih. Medjutim poenta nije tu. POenta je u sledecem. Svih tih godina patnje ona je izlazila sa mnogim muskarcima. Skoro nijedan (NIJEDAN) nije hteo sa njom vezu ili su se pretvarali da hoce a zapravo su jurili avanturu. Medjutim i pored SVEGA TOGA ja nju nisam NIKADA cuo da kaze i jdnu losu rec o muskracima. NIkada. Ni jednom nije rekla da su muskarci ovakvi ili onakvi, da su svinje da zele samo sekx da ih ne zanima kvalitetna veza nego im je samo stalo da jure zenske i da piju i da ih boli uvo za buducnst, potomstvo i ostalo. Iako je bila nenormalno razocarana nikada nije izgovorila ni jednu od tih reci a imala je puno pravo. Ne ona je izabrala drugi put. Put vere i poverenja. Patila je ali i strpljivo cekala i nije gubila nadu. E zamisli sad ti tu situaciju. Ako ispratim otvoje stereotripe muskarci su nadrukani testosteroom a zene estrogenom 9Sto jes jes) i to bese znaci da su muskarci emotivno jaci, zreliji, fizicki sposobniji a zene emotivno nestabilne, rastroijene i promisljene. Kazi ti meni mladjo, kad pogledas svoj i njen slucaj. Ko je emotivno jaci a ko je "whining little bitch" (nja nja nja ) Ajde ne kukaj vise! MAN IT UP! Jesi nindza il si... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Po cemu je to da ubim cvrste stavove? To sto sam stavi osvedocenje ljudi koji se bave nasiljem u porodici o tome koliko zene cine nasilje u porodici.. znaci da sam ja slab po stavovima? ne burazeru to je tu da ti vidis da gledas zene kroz ruzicaste naocare... Ne šovrdaj... pricam o klipu iz wc-a... kakve sad zene i nasilje, ja nisam mislio na to... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 E sada ti uzmi broj muskaraca u njenom zivotu... pa prebroj koliko je bilo kakvih... koliko je bilo losih a koliko dobrih... JEDAN DOBAR.... jel to sterotip? Kadaa bi rekao da je vecina muskaracaa koje je ona upoznala imala lose osobine? ne buraz, to bi bila istina... E sad sto ti neces da priznash istinu.... to je druga prica.. sasvim... Nije uopste poenta u tome. Najjaca poenta koja moze i na tebe da se odnosi jeste NACIN na koji je ona izasla na kraj sa svojim problemima i frustracijama... pusti sad musko zenske odnose, ovo je nesto mnogo bitnije uovom trenutku... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука