Paradoksologija Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Zanimljivo ti skreces konstatno temu, sa onoga sto je cinjenica - a to je ludilo mainstream zapadnog feminizma. Apsolutno zmuris, ne vidis njegove implikacije i pravis se da ne postoji. Reci cu ti josh jednom, ako ti je stalo do ideologije feminizma - pocisti u svom dvoristu. Nemoj da zmuris na ludilo feminizma na zapadu koje se kativno desava i koje svako vidi i da mi ponavljas kao papagaj.. nije to femizanim, nije feminizm za to kriv bla bla bla.. podsecas me na komuniste koji pricajau za gulage... nije to komunizam nije komunizam za to kriv... feministkinje su te koje trube o silovanju kao lude.... pa da ne pricam o onoj idiotskoj akciji #teachManNotToRape koja je cist idiotizam.. hajde molim te.... pogledaj lepo sta je to feminizam, pa da nastavimo diskusiju... ovako nema smisla.. kao da pricam sa nekim ko je pao sa marsa.. VIše od 20 žena u Srbiji su ubili muškarci od početka godine. Kako smeš da se zalažeš za prava muškaraca? I da se identifikuješ kao muškarac? Radnici u Kini su eksploatisani. Kako smeš da se identifikuješ kao libertarijanac? I nemoj da mi pričaš da jedno nema veze sa pravima muškaraca a drugo sa libertarijanstvom. Informiši se malo! (Odustajem od ozbiljnog razgovora) Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Не дај се Млађо! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 u potpunosti bilbijas. Zongliras izmedju 'zena" i "feminizma" i saltas se po potrebi. Evo ja sam ne znam vise jel ti mrzis feministkinje ili zene? Pises kao da mrzis zene jer su te povredjivale i jer su sve vaginalni manipulatori skloni razvratu i preljubi i kojimaniposto ne treba verovati a kad ti neko kaze "nemoj da generalizujes ili diskriminises" ti izvodis zakljucak "aha vi pdrzavate feminizam"... saberi se malo i izbaci taj duh Bilbije koji te zaposeo Feminizm me iritira, zene ne mrzim.. samo gledam realno na stvari. Jer dok sam gledao nerealno.. tako kako ti gledas, skupo me je kostalo. Ako kritikujem ponsanje (manipulaciju i laz kod zena) to ne znci da ih mrzim, vec da kritikujem ona ponasanja koja mi upadaju u oci i kojaa sam primetio kod velikog broja zena, a iz diskusije sa drugim momcima, iz raznih delova sveta i njihovih iskustva vidim da to ponsanje prevazilzi granice, kulture i jezike. Kapiras? ne? Evolucija Mladjo.... evolucija ti NAREDJUJE da ako oces zensku MORAS da se oko nje potrudis... a stav "svaka zena laze dok se ne dokaze suprotno" nece da ti obezbedi sigurno mesto u genetskom bazenu buducnosti...#samokazem Isto tako mogu da kazem da evolucija naredjuje da zena bude domacica. Ne mozes cherrypicking. Ne naredjuje evolucija nista, zna se kako si se "zenio" nekad.... Ako hocemo evolutivno je opravdano da zene budu sponzoruse jer ih interesuje muskarac koji ce da im obezbedi resurse za decu. Tako da je sponzorstvo apsolutno evolutivno opravdano ponasnje. Takodje socijalne manipulacije i laganje su opet.. evolucioni alati zene.... one su morale u "zajednici" i u razgovoru s svojim partnernom kroz milion godina da opstaju pomocu izvlcenja resurs od njega manipulacijom. Da bi nstavili bilo sta dalje sam mora da se odlucis koje stavove zastupas, jer ja ovde nisam siguran. Dkle ja zastupm stav anti-feminizma, mislim da je feminizam jedan pokret koji skodi svima redom, prvenstveno zenama, da feminizm danas nema smisao i svrhu.... VIše od 20 žena u Srbiji su ubili muškarci od početka godine. Kako smeš da se zalažeš za prava muškaraca? I da se identifikuješ kao muškarac? Ovo su vec gluposti. Feminizam je ideologija. Biti muskarac nije stvar ideologije. Radnici u Kini su eksploatisani. Kako smeš da se identifikuješ kao libertarijanac? Radnici u kini nisu eksploitisani. Rade onoliko koliko vredi rad u kini. I nemoj da mi pričaš da jedno nema veze sa pravima muškaraca a drugo sa libertarijanstvom. Informiši se malo! (Odustajem od ozbiljnog razgovora) Pa nema smisla ozbiljno razgovarati kad ti pokret za jednakost svih nazivas FEMINIZAM... Feminizam je pokret stvoren za prava zena.. a ne za jednakost svih. Pokret za jednakost svih treba da nsi drugo ime.. a ne da mu u osnovi imena bude "zena"... Znaci licemerna si od starta... Drugo sta je feministicki pokret.. koji je za jednakost svih.. uradio za muskarca???? Bice da ni ti sama ne znsh koliko ti je pokret koji podrzavas u srzi licemeran.... ja verujem da ti nisi, ali shvatices vremenom....... i ili ces da krenes da cistis u svom dvoristu i menjas taj pokret... ili ces da odustanes od istog. Mark my words. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 - Feinizam. u Osnovi OK pokret ali je malo pogubio kompas u poslednej verme i neophodno je malo blize osmotriti taj pokret jer imaju tendenciju ka patoloskom ponasanju... ko PETA su postali za neke stvari pa i gori... - Zene. Kod zena imas dve kategorije. Dobre zene i lose zene. U zavisnosti od pripadnosti tim dvema grupama i moje misljenje varira. Dobre zene obozavam i nemam nikaav problem da se od mene ocekuje da ih "osvojim". To mi nije ispod casti i stavise mislim da svaka zena zasuzuje paznju i obozavanje muskarca i da svaki muskarac zeni treba da poklanja puno paznje, da je voli da je postuje da je razume da joj veruje i da joj prasta. - feminizm nije malo pogubio kompas nego totalno. Posto je varnopravnost dosla na red.. sada prodaju pricu kako se bore za socijalnu ravnopravnost... a sto je vec pocelo da bude glupo. Nabrojao sm ti vec neke stvari koje rade.. istrazi sam josh malo videces da pokret u zapadnim zemaljama nema nikakav smisao i svrhu....feministkinje koje se stvarno bore za prava zena u saudiskoj arabiji i siriji i slichnim zemljam gde je feminizam potreban KRITIKUJU zapadni feminizam... kao glupiranje... - Kod zena ims dve kategorije. One koje mnogo pricaju i one koje ne prestaju. Ne, vidis ja ne rzmisljam tako... ja ne delim ni ljude na dobre i na lose, vec osobine. Ljudi imaju razne osobine. Losa zena u vezi i odnosima nije LOSA OSOBA, vec je samo takva u odnosima.. ne ume ili iz nekog patoloskog razloga ne gradi dobro odnose. Vecina zena danas ima tu paatologiju u emotivnim odnosima. Narcisi su, skloni laganju, male tatine i mamine princeze, zasticene i povlascene, kojima je sve dozvoljeno i koje mi moramo da jurimo.... i ti jos podrzavas takvo ponsanje kazes "evolucija kze da ti njih treba da jurs" (aa jel treba da te podsetim kako si ti upoznao tvoju zenu? Da ne iznosim ovde privatne stvari). Ali samo u emotivnim odnosima. I ja im u tim odnosima ne verujem. Ne znam sta je tvoj problem tu? Drugo.. sta je problem kod zena.. ne to sto su one lose osobe vec jer koriste svoj izgled.. i muskarcevu zelju da ih posmatra kroz ruzicaste naocare. To je jednostavno velika moc koja "opija" i kojoj je tesko odoleti. Mnogo, mnogo zena... to zloupotrebljva. I to su fakat... neke stvri koje sam ja primetio, i koje drzim u glavi. Zene su pune mana isto kao i mi ili kao bilo ko drugi. Problem je sto ih mi previse posmatramo kroz ruzicaste naocare.. a vidim ti i juan i dalje patite od toga.. verovatno jer vi ta luksuz sebi mozete da priustite... posto imate zene koje su bliske tom idealu nemata posla sa onima koje se samo foliraj uda su bliske tom idealu. Citirao bih moj chat sa jednom devojkom malo pre sa fejsbuka.. pitam je "sta vise voli pse ili macke" ona mi odgovara sledece: Nekako su prijateljski raspolozeni i tu su za tebe, dok su macke...nekako kao zene, lukave, same sebi dovoljne i zeljne paznje Cak i zene priznajju kaakve su zene... i to sama od sebe pricali smo da li vise voli pse ili macke... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Znimljiv klip o zenskim privilegijama kmako se danas zenama oprastsaju i napadi na policajce... e za to se bori feminizm.. voleo bih da cujem od Paradoksikologije o ovom slucaju.... za to opet verovatno nije kriv feminizam..za te zenske privilegije... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Narcisi su, skloni laganju, male tatine i mamine princeze, zasticene i povlascene, kojima je sve dozvoljeno i koje mi moramo da jurimo.... i ti jos podrzavas takvo ponsanje kazes "evolucija kze da ti njih treba da jurs" (aa jel treba da te podsetim kako si ti upoznao tvoju zenu? Da ne iznosim ovde privatne stvari). Ali samo u emotivnim odnosima. I ja im u tim odnosima ne verujem. Ne znam sta je tvoj problem tu? Drugo.. sta je problem kod zena.. ne to sto su one lose osobe vec jer koriste svoj izgled.. i muskarcevu zelju da ih posmatra kroz ruzicaste naocare. To je jednostavno velika moc koja "opija" i kojoj je tesko odoleti. Mnogo, mnogo zena... to zloupotrebljva. I to su fakat... neke stvri koje sam ja primetio, i koje drzim u glavi. Kritikuješ feminizam koji se upravo zalaže da se devojčice ne vaspitavaju kao nežne, nesposobne princeze koje mora neko stalno posebno da vodi, čuva, brani; da im se ne naturaju od prvog dana roze haljinice (i portiklice!) sa seksi porukama i igračke koje služe samo učenju toga da je bitno da budu lepe i kako da budu lepe - a onda ti smetaju rezultati takvig vaspitavanja. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Kritikuješ feminizam koji se upravo zalaže da se devojčice ne vaspitavaju kao nežne, nesposobne princeze koje mora neko stalno posebno da vodi, čuva, brani; da im se ne naturaju od prvog dana roze haljinice (i portiklice!) sa seksi porukama i igračke koje služe samo učenju toga da je bitno da budu lepe i kako da budu lepe - a onda ti smetaju rezultati takvig vaspitavanja.Pa t aj pokazi mi jedan clanak koji se zalze da se zene ne vaspitavaju taku.. jednu mainstrema feministkinju koja se za to zalaze.. ja nisam sreo.... Vidim da se zlazu kakve ce video igrice da budu, koliko ce i sta ce zene da rade u filmovima... koliko ce para da dobiju kada se razvode.. da dobiju privilegije nad decom... niko ne prica "ne razmazavajte zensku decu" ( Sto feministkinje ne kritikuju zene koje se tako ponsaju? Zsto ne kazu - ne uzimajte masne alimetnacije koje ne zasluzujete, ne zlupotrebljavajte svoje zenske prednosti, jer muskarci ne zloupotrebljavaju svoju (snagu), ne zloupotrebljvate svoj izgled na poslu, u socijalnim odnosima, ne zlupotrebljavate naklonost muskaraca i zanesenost vasom lepotom.. itd.... to su PROBLEMi.. koje ne adresirate... Ali ste zato mnogo glasne za "cat calling" (dobacivanje ) to sto u igricama imamo zene sa velikim grudima.. Vidis kad je ovaj naucnik izaso sa ovom kosuljm.. sve feministkinje su skocile kako je kosulja sesksisticka i posula drvlje i kamenje po njemu... A niko nije kritikovao kim kardasin i to sto je izbacila njeno golo dupe.. to je ok po feministima... veci je problem za tvoje feministkinje naucnikova kosulja.. ince nisu "roze portiklice" krive sto se zene ponasaju tako... vec to sto su debelo privilegovane socijalno i sudstveno.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 aj pokazi mi jedan clanak koji se zalze da se zene ne vaspitavaju taku.. jednu mainstrema feministkinju koja se za to zalaze.. ja nisam sreo.... Vidim da se zlazu kakve ce video igrice da budu, koliko ce i sta ce zene da rade u filmovima... koliko ce para da dobiju kada se razvode.. da dobiju privilegije nad decom... niko ne prica "ne razmazavajte zensku decu" Zapšravo rade upravo suprotno, zalažu se za to kako je žena zaštićena od svega i svačega dok muškarac je daj koji uvek treba da bude kritikovan. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Zapšravo rade upravo suprotno, zalažu se za to kako je žena zaštićena od svega i svačega dok muškarac je daj koji uvek treba da bude kritikovan. Objasni ti to buraz paradoksikologiji.... ona mi kaze da feminizam nije to i da ja ne znam sta je feminizam..... Ona tu zensku narcsiodnost i uobraznoest hoce da resi tako sto ce da kritikuje muskarce da ne oblace decu u roze i da nemaju te glupe sterotipe, jer je za to odgovorno to sto "muskarci oblace zene u roze" a ne zato sto feministkinje lobiraju i pritiskaju.. jer ako mene ubedi d zene nisu uobrazene... tako je resila problem uobrazenosti zena.... ja sam problem sto to kzem.. a ne zene koje su u velikom broju uobrazene i razmzene.. nije problem cloudking koji prica da zenu treba juriti i osvajati..... (povlascenaa pozicija) vec sam ja problem koji to kritikujem.. Vidis ti koje je to licemerje.. gde je osnovni zakon "zena je u pravu" - "kritikuj muskarce" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 @Paradoksologija Znaš šta ti ne shvataš da je reč feminizam promenio svoej značenje, da više ne označava ono što ti misliš da označava, primeri za to su svugde u zapadnom svetu. Možda je zadržao svoje značenje u mestima gde su žene zapravo u povlašćenom položaju, ali u zapadnom svetu svoju prvobinu smisao je izgubio. Evo ti primer, svastika je bila tamo neki hindu znak za sreću (nešto tako nisam siguran uglavnom nešto pozitivnoi je označavala). Međutim došao hitler i sada ona označava nacizam. Jednostavno njeno značenje se promenilo i svugde u zapadnom svetu će označavati nacizam. Verovatno ima nekih hindu zajednica u kojima se značenje zadržalo (kao što se negde i značenje feminizma zadržalo negde). Ali u delu sveta u kome mi živimo feminizam kao i simbola svastika su promenili svoje značenje i to mnogo. Od nečega dobrog i pozitivnog postali su nešto što je štetno po društvo u oba slučaja. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Kao što su gejmeri nekada igrali igre, a danas prete smrću i silovanjem i zastupaju mizogine i rasističke ideje. Dovoljno je otići na sajtove i forume gejmera i videti gde je to sve otišlo. Gejmerski pokreti su ekstremno štetni po društvo. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Kao što su gejmeri nekada igrali igre, a danas prete smrću i silovanjem i zastupaju mizogine i rasističke ideje. Dovoljno je otići na sajtove i forume gejmera i videti gde je to sve otišlo. Gejmerski pokreti su ekstremno štetni po društvo. To se zove trolovanje Juane.. trolovanje.... i ja sam po WoWu trcao oko paladina i pisao mu "GAY GAY GAY GAY " sto ne znaci da sam homofobichan... na internetu svi troluju i lupetaju gluposti..... Ta "pretnja smrcu" uopste nije bil ozbiljna bila je trolovanje.... a ti samo veruj sarkesianki.. kako je njoj sirotoj jadnoj preceno smrcu.... inace, pretili su joj smrcu 100 puta do sad... samo je sad digla frku - jer je obican politicar, isplatilo joj se... I dan danas gejmeri igraju igre, a kad se javi neka idiotska ideja, onda prozivaju tog ko tu idiotsku ideju promovise u ovom sluchaju lazov i licemer Sarkesianka, koja je samo tu dosla da bi prosipal feministicke gluposti po igricma i glumila uvredjenost jer laraa kroft ima velike grudi... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Trolovanje je definisano kojim krivičnim zakonikom? To su pretnje smrću. I mani me se te tvoje Anite, govorim o drugim ljudima. Gejmeri su zlo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Trolovanje je definisano kojim krivičnim zakonikom? To su pretnje smrću. I mani me se te tvoje Anite, govorim o drugim ljudima. Gejmeri su zlo. A nije moja, bila dobra kad bila mladja sad i nije nesto.. nego na koje druge ljude mislis? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Od besnog feministickog napada na jednog naucnika, dosli smo do toga da su gameri zlo. Vrlo neobican razvoj situVacije... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука