cloudking Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Ja po danasnjim standardim i jesam seksista.. kritikujem lose zensko ponasanje danas - ergo, seksista sam. Zaboravio si zarez iza "lose", evo ispravicu: Ja po danasnjim standardim i jesam seksista.. kritikujem lose, zensko ponasanje danas - ergo, seksista sam. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Zato sto da li je neko mrsav ili visok, uslovljeno je "Growth hormonom" koji nema nikakav uticaj na mozak...to jest ponasanje.. Isto vazi i z debele i mrsave... deblji ljudi imaju recimo problema sa insulinom. Insulin nema neki preteran uticaj na mozak i ponsanje. Dok je muskarac pun testosterona, zena je puna estrogena. Testosteron i estrogen dokazno uticu na mozak to jest ponasanje.. A ako imaju hormoni veliki uticaj na mozak i ponasnje? Sta moze da ocekujemo? Neka stereotpna pnasanja... medju onima koji imaju toliko i toliko hormona. Zato muskaraci i zene nisu i nikad nece biti isti. Zato ce uvek imati neka stereoptina ponasnja i zato to nece biti predrasuda.. E cvrc sad ce ispadne da na mozak uticu samo hormoni i nista drugo. Mislis da drustvena stigmatizacije deblih ljudi ne utice na njihovo ponasanje? Mislis da neko koje debeo celog zivota i zbog toga marginalizovan nema nikakve posledice toga na ponasanja, razmisljanje, vaspitanje? Kompleks koji pojedini ljudi osecaju zbog niskog rasta, debljine ili seksualnosti dovodi ljude do samoubistva a ti: "hormoni uticu pa hormoni uticu..." Ih bre mladjo... mnogo to ne valja... razmisli jos jednom... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Ne znam u kom ti svetu zivis, i koji si feminizam za sebe izmislila... ali zna se sta je feminizam, i zna se s ta feminizam danas radi. I ja tebe mogu da pitam u kom svetu ti zivis ak si odlucio da postanes religiozan a zna se sta je religija i sta religija trentno radi u svetu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 LOOOOOOOOL Плес има улогу у завођењу, која је присутна код многих врста. Моји амигоси и ерманоси латиноси плешу од када се роде (а није искључено да крећу још у стомаку, мада је то само хипотеза). Сви одреда. И то не плешу онако мужевно као играчи балета, него увијају куковима тако да свака наша снајка може да им позавиди. А тек да видиш браћу из Африке... И зато пред њима падају цицос мацос... Плес је урођен мушкарцима, само што га балканска шовинистичка култура којој ти припадаш гуши и не да му да се развије како доликује. Твоја култура развија агресивне и безосећајне мушке јединке који су једино способни да се кољу у ратовима и ни за шта друго. Зато и не могу да направе нормалну везу и брак. Мисле да су и везе и бракови ратови. Жао ми вас је. ne bih nista dodao, samo citiram da se jos jednom vidi ovaj post... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Mladjo... kao sto rekoh, batali zene na vreme. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Na ovom forumu je izgleda ironiju nemoguće shvatiti. Možda je zabranjena, treba pažljivo pročitati pravila. (NB: Ova druga rečenica je ironična. Šalim se. Kao što se Juan šalio kada je izneo gomilu stereotipa o homo balcanicusu.) Kanim se da ti odgovorim, Mlađoni, ali me mrzi. Neke sam stvari već previše puta odgovorila (šta je feminizam i kako se ja usuđujem da se ne distanciram od njega sa zgražanjem). Neke su previše smešne (ples nije kompetitivan - a takmičenja u plesu? - dočim druge umetnosti u kojima ima mnogo muškaraca - književnost, slikarstvo, muzika - navodno jesu kompetitivne - prosto pravi testosteronski banketi). Za neke više nemam živaca - kažeš jedno, citiraš studije koje kažu drugo, ja konkretno odgovorim na te konkretne studije, a ti onda kažeš treće. A na neke ne umem da odgovorim osim zbunjenošću - ko sam ja da govorim drugima kako da vaspitavaju decu i kako ću ih naterati na to? Pa niko poseban i nikako. Mogu da iznosim svoje stavove i da apelujem. Ili je sloboda izražavanja dozvoljena samo naučnicima koji nose majice? Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Kanim se da ti odgovorim, Mlađoni, ali me mrzi. Neke sam stvari već previše puta odgovorila (šta je feminizam i kako se ja usuđujem da se ne distanciram od njega sa zgražanjem). Sta ces, dela minstream feminista svedoce drugacije od tebe. Neke su previše smešne (ples nije kompetitivan - a takmičenja u plesu? Meni kao muskarcu, a verijem i drugima vrlo kompetativno izgleda kada neko igra ispred sudije i onda to sudija oceni... naspram toga kada se boksujem sa nekim i nokautiram ga... dočim druge umetnosti u kojima ima mnogo muškaraca - književnost, slikarstvo, muzika - navodno jesu kompetitivne - prosto pravi testosteronski banket Kakve veze sad umetnosti pobogu imaju sa bilo cime!? Ko je spomenuo umetnosti? Za neke više nemam živaca - kažeš jedno, citiraš studije koje kažu drugo, ja konkretno odgovorim na te konkretne studije, a ti onda kažeš treće. Naprotiv, ti pravis straw manove. Ja i studije koje ja citiram kazu : Zene imaju veci potecijal za razumevanje jezika. Ti mi citiras studije koje kzu :odrasli muskarci i odrsle zene se ne razlikuju u rzumevanju jezika. To je, strawman....okrenes neciji argument, i onda osporavas tu tvoju okrenutu verziju argumenta. Kritika koju si mi ti poslala nigde ne osporava prostu cinjenicu o razlicitoj strukturnoj poveznosti muskog i zenskog mozga.... vec se bavi implikacama te cinjenice (sto jeste priznjem, klizav teren)...ali mislim da zbog dokzanog upliva testosterona.. mozemo da pretpostavimo... Isto tako tvoja kritika "evolutivne psihologije" se svodi na... "mnogi ozviljni psiholozi to odbcaju" sto i nije neka kritika.. opet jako je tesko tu dokazivati stvari ali mozemo da pretpostavimo sluzeci se logikom... spojiti a-b-c.. na sta je tvoj odgovor - nije to tacno.. imali su vikinzi zene koje su ratovle... pa imali su i francuzi jovanku orleanku.. pa je ipak rat i lov uglavnom bio muski poso, a cuvanje i odgajanje dece i staranje o habitatu zenski poso... cak i u matriahalnim kulturama.... Sad sto se tebi ne svidja to sto si ti kao mala imala te potencijale malo vise nego muskarac... to je opet druga prica.... sve se svodi na to sta ti se svidja sta ti se ne svidja... ko sam ja da govorim drugima kako da vaspitavaju decu i kako ću ih naterati na to? Pa niko poseban i nikako. Mogu da iznosim svoje stavove i da apelujem. Ili je sloboda izražavanja dozvoljena samo naučnicima koji nose majice? E pa vidis, zato je vrlo bitno ono sto ja kazem sta je to mainstream feminizm. Ti ovde meni pricas jednu pricu a ovamo tvoje koelginice feministkinje hoe zkone gde ce nekom da diktiraju kako da vaspitava decu... I onda je tako nemoguce pricati sa tobom.... cak je na ovu temu i besmisleno pricati.. meni tvoj psivni feminizm ne smeta... meni mainstream feminizam smeta...jaa bih da diskutujem sa mainstrema feministkinjom. Pasivnaa feministkinja koja nece da menja zakone me bas i ne zanima sta misli.. jer me njeno misljenje ne ugrozva i ne utice na moj zivot.. sa druge strane neko ko fura trend da se menjaju zakoni koji skode meni kao muskarcu.. to mi vec opasno smeta. I na kraju.. hteo bih da ti dodam jos nesto..ja verujem u ciscenje u svom dvoristu... Pa tako kada huligani mlate pedere.. ja pricam pravoslavcima cistimo ljudi u nasem dvoristu. Kada srbi kukaju na hrvaate i njihove zlocine.. ja opet apelujem - cistimo u nasem dvoristu nase srpske zlocine a ne sam oda kukamo na hrvatske. Sada kada asi ti feministkinja u pitanju, i kada mi tu objasnjavas st feminizam jeste sta nije ja ti kazem - pocisti u svom dvoristu, pobrinite se vi feministkinje ko vas predstavlja u mainstremu... i sta oni koji vs predstavljaju u mainstreamu rade... pa onda mozete da pricate vasim sgovornicima i objasnjavate sta feminizam jeste a sta feminizam nije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 LOOOOOOOOL Плес има улогу у завођењу, која је присутна код многих врста. Моји амигоси и ерманоси латиноси плешу од када се роде (а није искључено да крећу још у стомаку, мада је то само хипотеза). Сви одреда. И то не плешу онако мужевно као играчи балета, него увијају куковима тако да свака наша снајка може да им позавиди. А тек да видиш браћу из Африке... И зато пред њима падају цицос мацос... Плес је урођен мушкарцима, само што га балканска шовинистичка култура којој ти припадаш гуши и не да му да се развије како доликује. Твоја култура развија агресивне и безосећајне мушке јединке који су једино способни да се кољу у ратовима и ни за шта друго. Зато и не могу да направе нормалну везу и брак. Мисле да су и везе и бракови ратови. Жао ми вас је. Ти твоји латиноси су просипали крв по целом свету . Побили на милионе индијанаца у своје време , а ако ти је то превише давно, имаш и примере из новије историје . Па бре, они су практично измислили герилу . Да не причамо о томе да су латиноамерички градови једни од најопаснијих на свету. Право чудо за тако весео и разигран народ . А браћа из Африке и њихови плесови са мачетама по супарничким селима су опште познати . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 @@Млађони, Molim te reci mi da nisi poceo da usvajas stavove koje zagovara Davis Aurini! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Ти твоји латиноси су просипали крв по целом свету . Побили на милионе индијанаца у своје време , а ако ти је то превише давно, имаш и примере из новије историје . Па бре, они су практично измислили герилу . Да не причамо о томе да су латиноамерички градови једни од најопаснијих на свету. Право чудо за тако весео и разигран народ . А браћа из Африке и њихови плесови са мачетама по супарничким селима су опште познати . To su spaniardi. Latinosu su nastali mesanjem spaniarda i domorodackog stanovnistva. Malo ce teze ici ta teza da su oni istrebili jedan deo svojih predaka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 ne bih nista dodao, samo citiram da se jos jednom vidi ovaj post... Ti i spanac mozete samo da budete ljubomorni. :* https://www.youtube.com/watch?v=Nde9IiBw6jc oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 @@Млађони, Molim te reci mi da nisi poceo da usvajas stavove koje zagovara Davis Aurini! ne, nemaam pojma ko je to... u poslednje vreme ova ekipa ima upliv https://www.youtube.com/watch?v=vtGnEOUQtRY https://www.youtube.com/user/TruthOverEverything1 https://www.youtube.com/channel/UCo1qRcO1OehgkOD_fHsu_uQ oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Ти твоји латиноси су просипали крв по целом свету . Побили на милионе индијанаца у своје време , а ако ти је то превише давно, имаш и примере из новије историје . Па бре, они су практично измислили герилу . Да не причамо о томе да су латиноамерички градови једни од најопаснијих на свету. Право чудо за тако весео и разигран народ . А браћа из Африке и њихови плесови са мачетама по супарничким селима су опште познати . Нешто си побркао. Латиноси су и индијанци. А ти што код њих воде герилске и остале ратове и кољу се исто мисле да је плес женска ствар, као и ви балканци. Није ни чудо, јер постоје научне студије које успостављају баш такву везу. Статистика јасно показује да међу плесачима има мање кољача. Прави мушкарци плешу. Они који не плешу се кољу. Балканци спадају у ове друге, према урођеним предиспозицијама које су историјски условљене. Има и изузетака, али су ретки. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Нешто си побркао. Латиноси су и индијанци. А ти што код њих воде герилске и остале ратове и кољу се исто мисле да је плес женска ствар, као и ви балканци. Није ни чудо, јер постоје научне студије које успостављају баш такву везу. Статистика јасно показује да међу плесачима има мање кољача. Прави мушкарци плешу. I ti si nesto pobrko... Ja nisam rekao da je ples zenska stvar. Nemoj da izmisljas. Rekao sm da ples nije nesto znimljiv muskarcima jer ih vise zanimaju drugi sportovi koji imaju vecu takmicrsku pltofrmu... sukob, kontakt... Nemam nista protiv muskarca koji plese, i sam znaam da "djuskam" neke fore tip shuffle i tom slichno.... smo sam objasnio zasto muskim klincima nije potencijakno zanimljivo da treniraju ples.. a sasvim je nromalno da kad malo porastes zelis da naucis da igras da bi smuvo cure ... ili upoznao... medjutim dotle... ocu boks... a sto se mene tice,, boks je vrsta plesa.. sto bi reko muhamed ali "dance like a butterfly, strike like a bee" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2014 Презирем плес и концептуалну уметност...а нисам кољач...шта сад Јуане...? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука