cloudking Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Или онако другачије, зависи од њених преференција Ja sam dzentlmen i uvek do kraja ispostujem zelje suprotne strane RYLAH and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Da li sve zene koje se razvedu, mnoge zene koje se razvedu ili neke zene koje se razvedu? Mnoge. Odokativna procena? Studijska. http://www.yourtango.com/201172881/women-more-likely-cheat-men-heres-why#.VHcfXIX6xVY http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1211104/Think-men-unfaithful-sex-A-study-shows-WOMEN-biggest-cheats--theyre-just-better-lying-it.html http://people.howstuffworks.com/men-women-cheating3.htm Opasno gresis sto stavljas seks za neki ultimativan pokazatelj bracnog stanja. Zene uskracuju muskarcima seks , ajde neka je tacno... ali muskarci uskracuju zenam emotivnost? Zapravo, muskarci su i romanticniji i emotivniji od zena. http://www.psychologytoday.com/blog/close-encounters/201408/whos-really-more-romantic-men-or-women http://www.dailymail.co.uk/health/article-2312935/Men-MORE-romantic-women-theyre-likely-cheat--says-worldwide-survey.html Ti si s uhvatio za seks bas zato sto si musko i seks ti je najbotnije stvar u svemiru ( i meni isto ) al sto mora i zenam da bude tolko vaznan seks? Zenam je mozda vaznije emotivnost u braku, gde ti je argument o tome kako i muskraci njima uskracuju tu istu emotivnost? Zapravo ne. Nisam se ja uhvatio za seks nego smo poceli pricu o muskarcu koji je pobegao sa sekreatircom. A to je los primer, jer su zene cesce te koje "beze sa nekim" isto tako smo presli na emotivnost. Ispada da smo mi mnogo emotivniji i romanticniji od zena. Zene su mnogo racionalnije u emocijam od nas. Kad si uzeo USA. U USa 40% brakova zavrsi razvodom. Ako znamo da su razlozi za razvod vrlo sarenoliki (emotivni, novcani, kriminalni, zlostavljacki...) sta mislis, odokativno, kolki procenat otpada na razvode iz zenskog koristoljublja? I da li taj procenat moze i iz daleka da se uzima kao reprezentativan? Ispasce da su u USA svi tolko bogati da se zene masovno razvode da ucare milione od svojih muzeva... Preulicavas. Nisu u pitanju milioni. Dovoljno je da dobiju pola njegove imovine i alimentaciju + na svoj posao, mnogo su bogatije nego kada su usle u brak, samo zato sto su bili u braku. Razlozi za razvod se navode raznoraazni, ali u sustini se sve svede na to da ocerupaju muzeve sto vise. Velika vecina razvedenih zena ocerupa muzeve sto vise moze. Tako da je bezveze govoriti o drugim razlozima za razvod. O tome naravno ne postoji objektivna studija, ali postoje muska svedocenja sta su sve prosli, kako su ih advokati i pravni sistem odraali do gole koze za razvode koje su inicirale zene. Drugim recima upravo ono sto ti pricam, nisi diskriminisne, povlascene su. онкуренција, брале. И добро је кад је тако. Да није имала ниједног, ти не би морао да се трудиш уопште око ње и закржљао би. Овако мораш стално да радиш на себи и да се усавршаваш у кревету, јер увек знаш да је видела и доживела свашта. Само шоње траже невине жене, осталима је изазов искусна жена. To je po meni bezveze mentalitet. Prvo treba da se trudim oko nje... a ako ne zadovoljim njene kriterijume moze da se razvede od mene i da me ocerupa do gole koze? Ok sve je to lepo, ne zmeram ja nikom da se razvodi... ali nemoj da taj razvod kosta muskarce kao petra kajgana a ovamo da pricamo kako je zena diskriminisana..... Ipak je o tome inicijalna prica, zar ne? O feministkinjama i stvarno diskriminaciji zena naspram price koja se forsira... Тако и треба, све док не почнеш да је третираш као даму. Ti si ono sto se u MGTOW zove white knight....i opet vid "diskriminacije" muskaraca ovaj put drustveni, koji ti podrzavas. A jel svaka zena zasluzuje da bude "tretirana kao dama"... jel ima i ona tu neki doprinos da bude tretirana kao dama ili je jednostavno to sto je zena, ono sto joj daje taj "privilegovani status" u tretiranju... Drugo.. ko kaze da zene cene "tretiranje damsko"..... ja bogami oko sebe vise vidjam one koje to ne cene uopste nego one koje cene. Iako pricaju da cene. Vecina devojaka danas je "seks i grad" damsko tretiranje se ne isplati u vecini slucajeva. A i ne zasluzuje. Sto se mene tice, zena treba da zasluzi da bude tretirana kao dama. Moze da bude tretirna jedino kao druga osoba sto se mene tice ali povlaseno tretiranje se kod cika Mladjonija od skoro zasluzuje... To sto ste ti i clodking srecnici pa ste nasli fine devojke koje cene takve stvari i imaju takve vrednosti ne znaci da je velika vecina zena takva. Prekinite svoje devojke da koristite kao "reprezente" zenskog roda.. jer su upravo suprotno, retkost.. i po izboru stvari koje ih intereesuju (prirodne nauke i matematika ) i po ponsanju u vezi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Mnoge. Studijska. http://www.yourtango.com/201172881/women-more-likely-cheat-men-heres-why#.VHcfXIX6xVY http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1211104/Think-men-unfaithful-sex-A-study-shows-WOMEN-biggest-cheats--theyre-just-better-lying-it.html http://people.howstuffworks.com/men-women-cheating3.htm Zapravo, muskarci su i romanticniji i emotivniji od zena. http://www.psychologytoday.com/blog/close-encounters/201408/whos-really-more-romantic-men-or-women http://www.dailymail.co.uk/health/article-2312935/Men-MORE-romantic-women-theyre-likely-cheat--says-worldwide-survey.html Zapravo ne. Nisam se ja uhvatio za seks nego smo poceli pricu o muskarcu koji je pobegao sa sekreatircom. A to je los primer, jer su zene cesce te koje "beze sa nekim" isto tako smo presli na emotivnost. Ispada da smo mi mnogo emotivniji i romanticniji od zena. Zene su mnogo racionalnije u emocijam od nas. Preulicavas. Nisu u pitanju milioni. Dovoljno je da dobiju pola njegove imovine i alimentaciju + na svoj posao, mnogo su bogatije nego kada su usle u brak, samo zato sto su bili u braku. Razlozi za razvod se navode raznoraazni, ali u sustini se sve svede na to da ocerupaju muzeve sto vise. Velika vecina razvedenih zena ocerupa muzeve sto vise moze. Tako da je bezveze govoriti o drugim razlozima za razvod. O tome naravno ne postoji objektivna studija, ali postoje muska svedocenja sta su sve prosli, kako su ih advokati i pravni sistem odraali do gole koze za razvode koje su inicirale zene. Drugim recima upravo ono sto ti pricam, nisi diskriminisne, povlascene su. To je po meni bezveze mentalitet. Prvo treba da se trudim oko nje... a ako ne zadovoljim njene kriterijume moze da se razvede od mene i da me ocerupa do gole koze? Ok sve je to lepo, ne zmeram ja nikom da se razvodi... ali nemoj da taj razvod kosta muskarce kao petra kajgana a ovamo da pricamo kako je zena diskriminisana..... Ipak je o tome inicijalna prica, zar ne? O feministkinjama i stvarno diskriminaciji zena naspram price koja se forsira... Ti si ono sto se u MGTOW zove white knight....i opet vid "diskriminacije" muskaraca ovaj put drustveni, koji ti podrzavas. A jel svaka zena zasluzuje da bude "tretirana kao dama"... jel tvoj poso i smisao zivota da zadovoljavas zene u smislu da ih tretiras kako se njima prohte? Jel mozes da imas svoje ciljeve i svoje stvari kojima bi da se posvetis pored te zene? Treba i ona tebe da tretira valjda nekako... da bi zasluzila da je tretiras kao damu. Valjda trebate da budete partneri a ne "tezin veze" da se prebaca samo na muskarca.... Drugo.. ko kaze da zene cene "tretiranje damsko"..... ja bogami oko sebe vise vidjam one koje to ne cene uopste nego one koje cene. Iako pricaju da cene. Vecina devojaka danas je "seks i grad" damsko tretiranje se ne isplati u vecini slucajeva. To sto ste ti i clodking srecnici pa ste nasli fine devojke koje cene takve stvari i imaju takve vrednosti ne znaci da je velika vecina zena takva. Prekinite svoje devojke da koristite kao "reprezente" zenskog roda.. jer su upravo suprotno, retkost.. i po izboru stvari koje ih intereesuju (prirodne nauke i matematika ) i po ponsanju. Nisam ja srecnik sto sam nasao finu devojku. Ja u svom zivotu uglavnom srecen fine zene i iz moje perspektive te zene o kojima ti pricas mozda postoje u nkeom malom procentu a ti si izlgeda bio kurate srece da nalices uglavnom na takve. Mladjo, posle ovih pisanija ja zaista nemam za tebe drugi predlog nego da se seksualno prešaltas na isti pol. Sa ovakvim stavovima imaces velikih problema da sacuvas ijednu ženu pored sebe, bilo finu bilo azdaju... PS. Imas i ti u svojoj familiji zene... ako sledimo tvoje procente bar polovina zena iz svacije porodice su parožedne krvopije koje samo čekaju svoj trenutak da zbrišu s muževim imetkom... Ja u mojoj porodici nemami jdnu takvu osobu. Majka mi nije takva, sestra mi nije takva, ni jedna od sestara mi nisu takve, baka mi nije bila takva, tetke mi nisu takve, strina takodje... Moja zena isto... E sad, ili sam se ja rodio pod najsrecnijom zvezdom ikada ili ovde neciji podaci, umesto realno, oslikavaju intimno stanje... Kako stoji stvar sa zenama u tvojoj familiji? Kako se one uklapaju u tvoje procente? Ili ajde nek se svaki forumas javi i neka kaze od zena u svojoj najblizoj okolini (majke, sestre, tetke...) koliki procenat njih se uklapa u Mladjine definicije? Trebalo bi bar pola ako ne i vise, ali mislim da bi ta statistika pokazala neke sasvim druge brojke.... Al ajde, evo ja sam rekao, neka se izjasne i ostali? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Nisam ja srecnik sto sam nasao finu devojku. Ja u svom zivotu uglavnom srecen fine zene i iz moje perspektive te zene o kojima ti pricas mozda postoje u nkeom malom procentu a ti si izlgeda bio kurate srece da nalices uglavnom na takve. Super upoznaj me sa nekom. Posto ih ims u izobilju....... Mladjo, posle ovih pisanija ja zaista nemam za tebe drugi predlog nego da se seksualno prešaltas na isti pol. Sa ovakvim stavovima imaces velikih problema da sacuvas ijednu ženu pored sebe, bilo finu bilo azdaju... Ja vise i nemam potrebu da cuvam zenu pored sebe. Nije mi neophodna jedn zena da je cuvam pored sebe. Niti mi zivot zavisi od jedne zene. Ako neka vredi da ostne pored mene, ona ce to uraditi u zajednickoj saradnji sa mnom nece biti potrebe d je cuvam i osvajam i zadrzavam i molim da ostane pored mene. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Super upoznaj me sa nekom. Posto ih ims u izobilju....... Sto nem veze sa istinitoscu mojih stavova. Znash kako, meni je jedna psiholoskinja rekla da dve vrste veze uspevaju. One koje se baziraju na zreloj ljubavi i medjusobnom postovanju (manji broj) Sado-mazohisticke, gde jedan partner dominira drugi slepo prati. (veci broj) Sve ostalo puca.... E pa ako je psiholoskinja rekla... Pa dobro, al ne kontam kakve to veze ima sa polozajem zena? Psiholoskinja je rekla "gde jedan dominira" dakle moze musko a moze i zensko? Prilicno neutralna informacija za nasu raspravu... Nisi mi rekao za zene iz tvoje bliske okoline, u kojoj meri se uklapaju sa tvojim definicijama zena? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 To sto ste ti i clodking srecnici pa ste nasli fine devojke koje cene takve stvari i imaju takve vrednosti ne znaci da je velika vecina zena takva. Prekinite svoje devojke da koristite kao "reprezente" zenskog roda.. jer su upravo suprotno, retkost.. i po izboru stvari koje ih intereesuju (prirodne nauke i matematika ) i po ponsanju u vezi. U mom štreberskom naučno-matematičkom okruženju su većina bile i ostale žene. Većinom fine žene. Nisu to nikakvi izuzeci. Prestani da svoje specifično provincijalsko i balkansko okruženje projektuješ na ostatak sveta. Finih i obrazovanih žena ima mnogo, ali zašto bi svoj život poklanjale muškim šovinistima? Finu ženu talentovanu za prirodne nauke zaslužuje neko ko smatra da su žene podjednako sposobne za finoću i prirodne nauke. Kakve su ti misli, takve su ti žene. Starac Juan Gvadalaharski Paradoksologija and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 E pa ako je psiholoskinja rekla... Pa dobro, al ne kontam kakve to veze ima sa polozajem zena? Psiholoskinja je rekla "gde jedan dominira" dakle moze musko a moze i zensko? Prilicno neutralna informacija za nasu raspravu... Nisi mi rekao za zene iz tvoje bliske okoline, u kojoj meri se uklapaju sa tvojim definicijama zena? Има везе са тиме да жене данс масовно доминирају због судова, и то максимално злоупотребљавају. Када би избацили ту могућност злоупотребљавања и када би жене биле заштитећене само а нико не би био повлашћен, људи би кренули да се третирају мало боље. Када имаш прилику да тераш силу, као што жене имају данас, јер их спопдају са свих страна, свака жена искуси да је дневно стартује 50 мушкараца по фејсбуку, по суду је заштићена ко бели медвед... ти се осилиш.. исто као што су се некда силили мушкарци јер су били јачи могли су да налупају жени шамаре и да ћути. Изборил осе против мушког насиља, сада је дошло на ред да се боримо против женског које је више емотивно и материјално. Жене из моје блиске околине? Солидно. Рецимо моја једна се игра са момцим поприлично измишља се итд. Некад када седим поред ње видим телефон јој звони она кулира..... стижу јој поруке он кулира. Шаљу јој поруке по фејсу он кулира има прегршт непрочитаних порук савршено је не занима... Имам "другарице" са којим сам развио неко поверење које ми отворено причају све оне гадне ствари које раде.... (ако се сетиш оног лика што си ми г спомињао, такви су ме саветовали то да радим да бих научио о природи жена) Једна другарица ми је отворено признал да је спонзоруша. Да гледа колико типови имају пара. Имам једно 3 особе из блиске околине које су фине и ок жене. Све три су у озбиљним везама. Знам гомилу девојке које су ми као неке другарице које никад ником не бих пожелео за момка. Фине су оне и не варају(углавном)... али много су неискрене и прљве у причи и љубвној игри, неопевано манипулишу, врло су псивно агресвине. Једна се доватил са мном сваки пут кад раскине са неким дечком, једна ми се нудила пар пута, чак и док јој је дечко био мој другар. И тако... Углавном се уклапају..... бар ове млађе.... само што ја кад провалим какве су, мени се преврне желудац па их избегавм.... једино сестрама опраштам какве год да су и волим их јер знам да и оне мене искрено воле. Али по мом до сада искуству, лично што сам се опеко, што см посматрао неке особе из моје околине, и што знам други што су се опекли. Жени док је не упознам мало боље не верујем ни кад ми каже колико има сати..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Finu ženu talentovanu za prirodne nauke zaslužuje neko ko smatra da su žene podjednako sposobne za finoću i prirodne nauke. Просто питање за тебе.. колико си жена срео на природним наукама, наспрам на рецимо.. језичким? не знам јуане зашто оспораваш чињеницу о утицају тестостерона на развој мозга.... Хајд кад причамо о црнцима да су глупи, то је идиотлук, јер оно што је другчије између црнца и нас је боја коже... али када причамо о женама и мушкарцима оно што је различито између нас је ниво хормона који и те како утичу на развој мозга... Дакле постоји јасно биолошкаа узрочно последичн веза која утиче на те разлике о којим сам причао... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Kakve su ti misli, takve su ti žene. Starac Juan Gvadalaharski Koji si ti lik. Aquilius Cratus, Млађони and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Некад када седим поред ње видим телефон јој звони она кулира..... стижу јој поруке он кулира. Шаљу јој поруке по фејсу он кулира има прегршт непрочитаних порук савршено је не занима... A sta treba da radi? Da ispostuje svakod idiota koji joj se napalio na fotke s mora? Sto? Da se on jadan ne bi posle osetio odbaceno i zloupotrebljeno jer, eto, on se napalio a ona nista... sram je bilo... vestica Жени док је не упознам мало боље не верујем ни кад ми каже колико има сати..... Svakoj zeni? Mnogim zenama? Ili pojedinim zenama? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 ne stize se tako do zenskog srca Mladjo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Patrijarhalna logika je čudo. Ženama se preporučuje da ne treba da budu nezavisne i ambiciozne. Da ne grade karijeru. Da se isključivo okrenu domaćinstvu i odgoju dece. Pa se osuđuju žene koje zarađuju novac i nisu zavisne od muškarca. Ali se osuđuju i one žene koje, prihvatajući da treba da budu zavisne od muškarca, biraju bogate muškarce. Pa se kaže da je žena prirodno bitniji roditelj, i da majka, pošto je bila trudna i dojila, prirodno treba da posveti daleko više vremena i truda deci do 18. godine. Pa se osuđuju žene koje uz decu imaju i karijeru, a roditeljsku ulogu dele sa muževima. Ali se osuđuju i žene koje pri razvodu zahtevaju da im sud dodeli decu i da muž plaća izdržavanje te dece, jer su poslušale patrijarhalnu (ne feminističku) ideju da je to prirodno, a mnoge su baš zbog toga ili nazadovale u poslu ili čak prestale da rade. A onda sam ja kao feministkinja zla što kažem da je čitav sistem sumanut i da svaki pojedinac treba da bude tretiran kao ljudsko biće, bez predrasuda. Срђан Шијакињић, Juanito and cloudking је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Просто питање за тебе.. колико си жена срео на природним наукама, наспрам на рецимо.. језичким? Па ево овако. У Србији је било више мушких на нечему што се зове природно-математички смер у гимназији. Међутим, када је дошло до такмичења, Петнице и сличних ствари, за које се опредељују и бирају најталентованији и најзаинтересованији за дату област, ту је било подједнако мушких и женских. Некада је тас преваљивао мање или више на неку од страна, али незнатно. Ако бих по томе закључивао, испало би да су заправо жене знатно талентованије, јер су мањина у укупном броју, а подједнако заступљене међу најталентованијима. Али нећу по томе закључивати, јер ми је стало до ”добре” науке и трудим се да се пазим сумњивих корелација. Далеко је вероватније следеће: у овој средини се подразумева да су жене мање склоне и мање талентоване за науку, те се мањи број жена одлучи да упише природно-математички смер, а најчешће се одлучују оне које су заиста склоне и талентоване. Са мушкарцима је другачије, за њих се подразумева да су за то, те се уписује свако и онај ко је заиста талентован и то воли, али и разни ликови који су потпуно залутали. Кад се онда из те групе одаберу најталентованији, прођу скоро све жене, а само мањи број мушких, те је међу талентованима полна расподела отприлике пола/пола, што вероватно боље одражава ситуацију у укупној популацији него само одељење. Из овога произилази један имплицитни трагични закључак - због става да су жене мање талентоване за природне науке ми у старту губимо велики део талентованих жена, чије место заузимају залутали мушки ликови. На факултету у Србији је ситуација била разнолика од године до године, али никада жене нису биле у мањини. Штавише, у другој години смо у групи били ја, још један и десет жена. Најбоља година. Што се тиче колега у САД и студената којима сам предавао и ту је исто отприлике пола-пола. Једино где жене јесу у мањини је академска професионална наука. Ту морамо добро да разумемо шта је у ствари та наука. Људи мисле да је то гомила надарених појединаца и занесењака који раде некакве генијалне ствари у својим лабораторијама. Не. То је само посао. Каријера. За разлику од већине других каријера, у научној каријери је процес напредовања по поприлично униформан: BSc -> MSc + PhD -> PostDoc -> tenure (u SAD) -> стално запослење на универзитету. Оно где нагло опада број жена је тек 4. корак. И то је разумљиво, јер је у питању један ужасно захтеван процес у коме мораш да се докажеш тако што ћеш да објавиш n радова и да још штошта урадиш. Не постоји начин да поред тога радиш још нешто. Е сад, PostDoc се у просеку заврши отприлике око тридесете године (они раније завршавају факс него ми). У тим годинама се пред већину жена поставља одлука о рађању и већина се опредељује за рађање. Систем је такав да није могуће у исто време рађати и постати пофесор, а једини начин да постанеш академски истраживач је управо то, да прођеш кроз цео процес и постанеш професор (има и института, али не бих да ширим причу). Ако се некада (што бих лично јако волео) разбије монопол кога универзитети имају на научно истраживање или се барем формално олабаве ти потпуно бесмислени бирократски ступњеви кроз које мора да се прође, ситуација ће бити доста другачија. Имаш гомилу жена које предају природне науке у разним школама, а за то је потребан подједнак таленат и склоност као за академску науку. Научници се једино више специјализују од предавача. не знам јуане зашто оспораваш чињеницу о утицају тестостерона на развој мозга.... Не оспоравам. Оспоравам да постоји веза између тестостерона и склоности/талента ка природним наукама. Да је то као што ти кажеш, стадиони би били центри природних наука, или би пак универзитети били центри хулиганизма. Хајд кад причамо о црнцима да су глупи, то је идиотлук, јер оно што је другчије између црнца и нас је боја коже... али када причамо о женама и мушкарцима оно што је различито између нас је ниво хормона који и те како утичу на развој мозга... Па није ово са црнцима ништа глупље. И такве тврдње су засноване на ”научним” аргументима. Није тешко наћи научно или ”научно” објашњење за своја предубеђења, као што ти радиш са женама, а неки други са црнцима. То сваки истраживач добро (треба да) зна и увек мора да буде опрезан. Објашњења слична онима које ти овде нудиш за женско-мушке склоности се свакога дана јављају у глави просечног истраживача за проблеме којима се баве. И готово никада нису исправна. Дакле постоји јасно биолошкаа узрочно последичн веза која утиче на те разлике о којим сам причао... Не постоји. Постоји твоја лабава хипотеза о томе да постоје узрочно последичне везе. Потребно ти је неколико година веома преданог рада (да само то радиш и ништа више) да би видео да ли та хипотеза има било каквог смисла. Па онда то објавиш, па прођу године док други то провере, па изађу и супротни резултати, па се препирете кроз различите радове. И питање је да ли ће и тада бити дефинитивног одговора. Наука не даје дефинитивне одговоре. Било какав покушај да се наука користи за такве ствари је промашај, који је кроз историју имао тешке последице. Религија ти је далеко боља за такве ствари. cloudking and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Па није ово са црнцима ништа глупље. И такве тврдње су засноване на ”научним” аргументима. Није тешко наћи научно или ”научно” објашњење за своја предубеђења, као што ти радиш са женама, а неки други са црнцима. То сваки истраживач добро (треба да) зна и увек мора да буде опрезан. Објашњења слична онима које ти овде нудиш за женско-мушке склоности се свакога дана јављају у глави просечног истраживача за проблеме којима се баве. И готово никада нису исправна. Не постоји. Постоји твоја лабава хипотеза о томе да постоје узрочно последичне везе. Потребно ти је неколико година веома преданог рада (да само то радиш и ништа више) да би видео да ли та хипотеза има било каквог смисла. Па онда то објавиш, па прођу године док други то провере, па изађу и супротни резултати, па се препирете кроз различите радове. И питање је да ли ће и тада бити дефинитивног одговора. Наука не даје дефинитивне одговоре. Било какав покушај да се наука користи за такве ствари је промашај, који је кроз историју имао тешке последице. Религија ти је далеко боља за такве ствари. Sjajan post. Hvala. Ima mnogo sumanute pseudonauke oko pitanja muško-ženskih razlika i takve studije nesrazmerno svojoj ozbiljnosti i važnosti dospevaju u medije - jer su "zabavne". Manje je sumanuto u nekim slučajevima koristiti argumente vezane za Adama i Evu. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 A sta treba da radi? Da ispostuje svakod idiota koji joj se napalio na fotke s mora? Sto? Da se on jadan ne bi posle osetio odbaceno i zloupotrebljeno jer, eto, on se napalio a ona nista... sram je bilo... vestica Pa da. Patrijarhalna logika, opet. Žena koja neće je kučka, žena koja hoće je kurva, žena koja napravi prvi korak je muškarača, žena koja je nezainteresovana je frigidna lezbejka. Žena koja se oblači tako da bude privlačna muškarcima je drolja, žena koju apsolutno ne zanima da bude privlačna i koja se oblači tako da njoj bude udobno je muškarača i kučka i verovatno frigidna lezbejka. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука