Jump to content

Feministkinje rasplakale naučnika koji je radio na projektu Rosetta

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Za nekog ko "nikad ne kotisti strawman-ove" imas ozbiljan problem da makar jedan post napises bez njih... :-D

Opet strawman....nigde nije receno da ja nikad ne koristim strawman vec da ih ti u ovom slucaju koristis.

Cak i da ja koristim strawmanove, nikakve veze nema sa time sto ti sada koristis strawmanove.

Sto kompletnu tvoju diskusiju cini falicnom... tacno ti si u pravu.. i muskarci su djubrad..

ali to nikako ne obra moju pocetnu tezu " vecina zena su takodje djubrad"

;)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Opet strawman....nigde nije receno da ja nikad ne koristim strawman vec da ih ti u ovom slucaju koristis.

Cak i da ja koristim strawmanove, nikakve veze nema sa time sto ti sada koristis strawmanove.

Sto kompletnu tvoju diskusiju cini falicnom... tacno ti si u pravu.. i muskarci su djubrad..

ali to nikako ne obra moju pocetnu tezu " vecina zena su takodje djubrad"

;)

Kako oces...meni zanimljivo da za muskarce ne koristis epitet "vecina" ;-)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

;)

Ni ja nikad nisam reko da ih ne koristim... :-D

Подели на овим сајтовима

Ni ja nikad nisam reko da ih ne koristim... :-D

Dobro to samo batali u ovoj prici da koristis strawmanove,jer meni njim nista neces argumentovati :p

Kako oces...meni zanimljivo da za muskarce ne koristis epitet "vecina" ;-)

Evo, vecina muskaraca su djubrad i mangine. Happy? :)

Ne zanimaju me muskarcci iskreno, rekoh ti, ne ulazim u veze sa njima... ne znam sto tebe zanimaju toliko :D

Подели на овим сајтовима

Evo, vecina muskaraca su djubrad i mangine. Happy? :)

Ne zanimaju me muskarcci iskreno, rekoh ti, ne ulazim u veze sa njima... ne znam sto tebe zanimaju toliko :D

Moram da ih odbranim. Ti i ekipa sve nas iznosite na rdjav glas...

Sutra kad mi neka cura bude rekla vi muskarci mrzite zene ja necu imati sta da odgovorim jer otkud znam da nece krene tebe da mi citira... ;-)

Sto ja, juan i jos po neko uspemo da odbranimo nas muskarce to nam je...

Подели на овим сајтовима

Moram da ih odbranim. Ti i ekipa sve nas iznosite na rdjav glas...

Sutra kad mi neka cura bude rekla vi muskarci mrzite zene ja necu imati sta da odgovorim jer otkud znam da nece krene tebe da mi citira... ;-)

Sto ja, juan i jos po neko uspemo da odbranimo nas muskarce to nam je...

pa ja ne mrzim zene..... e znam odakle ti to.... emprijsko zapaznje o tome kako se ponasaju zene.... nije isto sto i mrznja....

A to da i medju muskarcima ima ok likova ja dokazujem licnim primerom... Ne znam dal ti je poznat taj koncept svedocenja primerom B-)

Jeste i ja sam ok lik. Ne vidim zasto nisam? Zato sto ako je neka zena glupaca ne stidim se da to kazem? Ili zato sto ako je neka zena debela ne stidim se da joj to kazem? Ili ako je neka zena sponzorusa ne stidim se da joj to kazem? Ili ako je neka zena bezobrazni vaginalni manipulator ne stidim se da joj to kazem?

Ako nije ok odredjenu zenu proceniti realno - onda nisam ok lik.

Ako hocu zenu da tretiram kao sebi ravnu - a ne kao neko bozanstvo i afroditu (iako je puna mana) Zato nisam ok lik?

Reko bih da se ti previse slihtaris zenama :P

Подели на овим сајтовима

Jeste i ja sam ok lik. Ne vidim zasto nisam? Zato sto ako je neka zena glupaca ne stidim se da to kazem? Ili zato sto ako je neka zena debela ne stidim se da joj to kazem? Ili ako je neka zena sponzorusa ne stidim se da joj to kazem? Ili ako je neka zena bezobrazni vaginalni manipulator ne stidim se da joj to kazem?   Ako nije ok odredjenu zenu proceniti realno - onda nisam ok lik. Ako hocu zenu da tretiram kao sebi ravnu - a ne kao neko bozanstvo i afroditu (iako je puna mana) Zato nisam ok lik?

Ja ovo dozivljavam kao ogrooooman napredak u tvom odnosu prema zenama. Konstatujem da sam vrlo zadovoljan  vracena mi je vera u tebe Mladjo :D

Reko bih da se ti previse slihtaris zenama :P

ne_shvata

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Nije previše ovezano sa temom, ali pominje se i feminizam pa da ne otvaram novu temu.

Inače komentar mog druga na uzjavu Rijane da je najbolja stvar kod Bele kuće to što joj je predsednik crn:

Nista protiv Rihanne, ali evo zasto ne podrzavam zapadnjacke "aktiviste za prava i jednakost". Da belac kaze ovako nesto, odmah bi ga svi gledali kao najvece govno na planeti. Dupli standard. Ili si sa nama ili si rasista. Dokle god uzdizemo prava potisnute manjine (makar i preko 'standarda') to je ok. bez obzira na sve ostale i njihova prava. udri ih veslima ko ih jebe, bitno da dodjemo do "nasih". Crnac crncu moze slobodno reci "nigga" u fazonu "brate" ili "gari" ali ako belac to kaze - uuuu koristi frazu kojom su vekovima pisali po nasoj rasi. I svaki put je isti fazon. Bilo da je u pitanju jednakost na bazi rase, pola ili seksualnog opredeljenja, uvek ovi "ratnici za socijalnom pravdom" gaze sve pred sobom jer su navodno na strani pravde. Jednakost prava za sve - pa ko ne bi hteo tako nesto? pobogu? Sutne te feministkinja u medjunozje - snazna, samostalna pripadnica zenske populacije! Povisis ton na nju - uuu sovinisto! ... Ukazes im na to da su licemeri kad ono cvrc! ispade ti si zatucan, ovakav-onakav, jer se jelte, doticni sakrio iza udzbenicke definicije onog sto predstavlja. E sad to sto cini skroz kontradiktornu stvar - to nema veze. nikom nista! I da stvar bude jos gora, umesto da se bave problemima nerazvijenih zemalja gde zaista kolicina prava varira spram pola, rase, i ostalog, oni zaseli tamo u razvijenom zapadu pa poput Don Kihota vijaju vetrenjace. Najgore od svega - mediji. Hvataju ove price na "buzzwords" poput feminizam, prava, jednakost, borba za dobro itd. pa predstavljaju sve te licemerne pravicnim. I onda prosecan covek naravno da bi podrzao tako divne ljude. pa pobogu koji kreten bi isao protiv jednakosti i pravde?

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

http://www.space.com/29661-philae-comet-lander-wakes-up.html
Evo kakvog ste viteza rasplakale, feministkinje nijedne! Ne umete rucak da posolite, a sporet, da se figurativno izrazim, koji je on poslao - gori na kometi na drugom kraju solarnog sistema!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 1 month later...

Nije isti muskarcina, nego novog oce da satru:

mg22830433.400-1_1200.jpg

Image credit: Stuart C. Wilson/Getty Images for Breakthrough Initiatives

https://www.newscientist.com/article/dn28335-exoplanet-hunter-resigns-over-long-term-sexual-harassment/

Sta, uopste, zene traze na univerzitetima? Pa, molim vas, jos na astronomiji?! Nemaju preca posla, je li?

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...